Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Боюсь що якщо станеться неймовірне і Саакашвілі якимось дивом змінить Порошенка, то вже через день-два всі будуть незадоволені, а за рік його буде щиро ненавидіти дві третини країни...
    Згадайте Ющенка, Парасюка, Семенченка, Савченко, Тетерука, Кличка, того з Айдару як його там, Гаврилюк з Ярошом зникли з поля зору, тому наразі їх не чіпають майже...Та хоч Садового візьміть, ще недавно ним щиро гордились :mocking:

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо сі стало?

Соболев: "Михо-майдан" - это опасная действенная технология

"Я считаю, что "Михо-майдан" - это технология, призванная показать людям, что это не требование людей установить правила добропорядочного управления государством, а это - противостояние Саакашвили и Порошенко, это такая технология, чтобы люди это не поддержали. Опасная действенная технология, но я уверен, что люди разберутся", - заявил он.

Соболев: "Михо-майдан" - это опасная действенная технология

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Хулігане, відчуваю, Ви щось надто заблукали. Ну де Ви весь час цю кацапську брехню берете? А головне - навіщо?!

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хіба посилання не працює? і чому брехню, та ще і кацапську, та і коли то "весь час"?

5. Latana Royal

Посилання працює. На ФБ сторінці Соболєва нічого такого і близько немає. Останнім часом Ви часто даєте посилання на якісь російськомовні джерела.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Часто? та ну :))) А з російськомовністю нічого не зробиш, вона лізе звіддусіль, та і Саакашвілі теж російськомовний патріот :mocking:

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Допускаю що слова Соболєва вирвали з контексту.....Хоча вчора на власні вуха чув як він розказував на пятому що він з Саакашвілі не спілкується, ніякого відношення до нього не має, і взагалі він не за Міська а за народ (не дослівно, але по суті близько)...

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

9. Latana Royal

Звісно, що так! Це природньо для двоногих істот: як тільки задовольняється одне прагнення, тут же мозок народжує наступне.
    Ви можете привести приклад країни, де всі усім задоволені, окрім Південної Кореї, звичайно і СРСР часів Сталіна?
    Справа ж не в тому, щоб усі заткнулися і нічого не хотіли і не критикували. Але ж то різні речі, для нас з вами, критикувати маючи рівень життя як в Німеччині і критикувати рівень життя як в Україні. Я б воліла бути незадоволена в їх умовах, ніж так само незадоволена в теперішніх. А Ви?

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Прошу бардзо :mocking:

• Смішно Смішно x 1
  11. Latana Royal

Мушу визнати, що він більше україномовний за деяких українців, вважаючи що він взагалі грузин.

• Подобається Подобається x 1
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Коли в нас буде рівень життя як Німеччині німці підуть на 150 років вперід :mocking:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ану вгатіть відео де Місько українською розмовляє більше 10 с. ;)

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Справа в тому що про рівень життя, податки на авто, дороги, переробку-сортування сміття (речі які особисто для мене важливі) то про них взагалі ніхто не говорить... Не обіцяють навіть...

15. Latana Royal

Ну, Саакашвілі теж каже, що не за нього, а для себе народ повинен зібратися. Тільки народ лінивий і доки палицею по потилиці не шарахне - не почухається.
    Правда в тому, що Соболєв може там роками стояти під Радою, доки до нього не звикнуть й не перестануть помічати, бо в нього не має і десятої долі тієї харизми, яку має Саакашвілі, і яка здатна змусити збиратися людей і хвилюватися Порошенка.

16. Latana Royal

Було, було, я завжди звертаю на це увагу, і на те як він красиво потім переходить. Я зараз не пригадаю що саме. Та як трапиться ще, то я Вам покажу.

17. Latana Royal

Як це, не говорить? Саакашвілі багато говорить про ріст економіки, про потенціал України, про ті ж самі дороги, середній бізнес, скасування ряду податків і поборів. Прислухайтесь.

18. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Просили? Пообіцяв! Прошу...:thank_you:

Катрен про два портрети з однієї монети

Промосковський "більшовик" із України
    захищається від е-е-е(?)..."меньшовика",
    у якого дядя в г'Америці,
    ну і в Грузії надійная рука(?)...
    Та,що підніма народ його підтримать,
    де у генацвалів інший є мотив...
    а у Україні зовсім інший на протести -
    взбудоражить всіх й піднять на супротив!
    Як-то тяжко зрозуміть оті секрети,
    хто з них і з якої сторони монети?!
    :scratch_one-s_head:

zzzbhui.jpg zzzfghnm.jpg

Останнє редагування: 8 гру 2017
  19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

І медицина безкоштовна?

а де твій аватар? :)