Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Людина, якій розбили голову, має подавати в суд. Хай шукають. Взагалі, коли хтось попадає в лікарню з побоями, а того з розбитою головою відвозили в лікарню, поліція має порушувати кримінальну справу по факту нанесення тілесних ушкоджень. Якщо тільки той, у кого розбита голова, не заявить, що "поскользнулся, упал". Мого сина колись добре відметелили, шви на голові накладали, але він в лікарні швидкої допомоги казав, що впав із велосипеда.

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Хто кого шукатиме?! Я Вас прошу...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. medwedo berlogsoni

Фахівець з телефонних розмов, пранкер Лексус, має сумніви, що продемонстрована "телефонна розмова" Саакашвілі з Курченком - не фейк.
    Я вчора вже висловився із цього приводу, що гучність фраз відрізняється протягом "розмови", а от що думає фахівець.
    Пранкер Лексус рассказал, почему считает "пленки Саакашвили" фейком | FaceNews.ua: новости Украины

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

@medwedo berlogsoni, так і до цитування спеціалістів слєдствєнного оддєла рукою подати.

5. SPP

SPP Active Member

Ні.

6. Latana Royal

Не треба й спеціалістом бути, щоб то зрозуміти. Усі ці події: запрошення Саакашвілі з наданням громадянства і гучними заявами про дружбу з ним, відбирання громадянства пори логіку і Закон, викрадання грузинів, активістів і ветеранів АТО, фабрикування звинувачень на основі фейкових підписів і записів, заїкання картавого учора в Раді, коли ніс несинітниці - все це вистава одного актора Порошенка. І гра його настільки непрофесійна і провінціальна, що треба бути закінченим лохом, щоб вірити в неї.

• Подобається Подобається x 1
  7. Latana Royal

Можете довести? Чи просто Вам так більше подобається?

8. SPP

SPP Active Member

Довести це можна тільки по результатах розслідування у суді. Тож звісно ні. Але я знаю як працює правоохоронна система, тож виходячи з досвіду та знань, розумію що можливо, а що ні. Припускаю, що СБУ може прослуховувати незаконно, може неналежно оформити результати негласних розшукових дій, може не надати, як того вимагають закон та здоровий глузд, оригінал носія з записом, а фальшувати? Припустити що вони стануть фальшувати записи, це те саме що припускати, що авто під час руху уперед може спокійно почати рухатися заднім ходом, якщо що ви перемкнете важіль коробки-автомату у відповідне положення.

9. Latana Royal

Деякі українці, своїм ставленням до ситуації з Саакашвілі, нагадують тупу п'яну бабу, яку лупцює посеред вулиці і тягає за волосся чоловік і вона голосить на всю Іванівську "рятуйте". А коли з'являється допомога і хтось кріпким ударом по ребрах відганяє від неї чоловіка, вона кидається з кулаками на рятівника й кричить "та хто ти такий, що втручаєшся в наші сімейні справи?!":facepalm:
    Я відмовляюся вірити, що ці "тупі п'яні баби-мазохістки" - мої співвітчизники. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  10. Latana Royal

Оце і є Ваші аргументи до того категоричного "ні"?!

Ага. До побачення, шановний!
    Прийдете коли вбивство Гонгадзе у сіді доведете.

• Подобається Подобається x 2
  11. Latana Royal

Позбавте, будь ласка, від подібних висновків. В мене голова починає боліти, коли я зтикаюсь із тупістю.

• Подобається Подобається x 1
  12. medwedo berlogsoni

О, мені якраз і хочеться почути думку спеціаліста.
    А саме, стосовно Дейдея, який зараз підполковник поліції
    Ранение Дейдея: сеть шокировало звание нардепа

Вибачте. Якщо вважаєте, що оффтоп, розкажіть свою думку в іншій темі.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

14. Latana Royal

://www.google.com.ua/amp/s/24tv.ua/chim_zagrozhuye_vladi_situatsiya_iz_saakashvili_dumka_eksperta_n898608/amp

"Ситуація між Саакашвілі та правоохоронними органами і владою загалом патова.
    При цьому політолога дивує, що Саакашвілі вирішили затримувати саме зараз – під час пленарного тижня. Як зауважує фахівець, явно не було враховано політичний контекст, адже легко підняти хвилю за захист Саакашвілі. Єдине пояснення – влада побоювалася рішучих дій з боку Саакашвілі, зокрема, атаки адміністрації президента.

Досвід показує, що якщо вже когось хочуть всерйоз затримати, то це треба робити в період абсолютного політичного затишшя – в першій половині серпня, як було з Юлією Тимошенко, або на новорічних святах. З іншого боку, Саакашвілі розуміє, що з наближенням нового року його акція видихається. І потрібен був сплеск. Іронія в тому, що сплеск йому організувала сама влада,
    – говорить Фесенко."

Або "Янукович - Порошенко: тупий - ще тупіший".

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 1
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 1
  17. Latana Royal

Ну тепер ми знаємо думку найпри... найдивніших представників суспільства. Це дуже цінні знання. :)))

18. medwedo berlogsoni

Жінка... Барикади... Десь щось подібне я вже бачив. Потім згадав.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Куда тим жабоїдам до нас, в нас грім баба...Така і Саакашвілі на скаку астановіт :mocking:

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мабуть, це Снігурка з веслом так налякала Міхо, що збіг у готель про всяк випадок.
    Видовисько страшніше беркутів.

• Смішно Смішно x 2
а де твій аватар? :)