Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ну, по-перше, мої методи виховання дітей не призводять до таких наслідків в поведінці.

По-друге, я би формулювала інакше, в силу трохи більшої освіченості, ніж у тієї тьоті.
    По-третє, я так само впевнена, що на сьогдні, Саакашвілі єдиний політик до якого можна звернутися і який вислухає, а не тільки зробе вигляд, або не відмахнеться.

Мих, а назовіть, будь ласка, політика, до якого можна звернутися?

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Міша здувся. Замість політика став популістом і істеричкою.

Одесити на нього покладали багато сподівать, а в результаті повне розчарування.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Latana Royal

Здається, усім хотілося, щоб Міхо виявився справжнім Бетменом, у літаючому плащі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. prius

prius Well-Known Member

він зараз назве потроха

5. Latana Royal

Тоді я заздалегідь відповім, що це брехня, бо ніхто із звичайних смертних не може звернутися до Порошенка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Подобається Подобається x 1
  7. Latana Royal

Вибачте, я не прихильниця казок у дорослому віці.

8. prius

prius Well-Known Member

You can get more with a kind word and a gun than you can with a kind word alone.

С помощью доброго слова и пистолета вы можете добиться гораздо большего, чем только одним добрым словом.(с) Аль Капоне

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа не у вихованні ваших дітей.

Просто, якби яка мама потрапила в подібну ситуацію, вона б ну вибачилася, а не заявляла: Ваня, та то ж єдиний політик, до якого можна звернутися. Мама ніби наголошує, мов ти Ваня, не того облив, звинувачує не проступок сина, а вихваляє політика. Саме тут і криється все неправда. Ролік зроблений для вихваляння Міхо.

звернутися можна до будь-якого, результат буде різний.

Останнє редагування: 26 чер 2017
  10. Latana Royal

Та ні, саме у вихованні і у моральних та культурних традиціях сім'ї, бо свідомо йти на злочин за 200 грн може тільки сявло і нероба, що не має ні честі, ні принципів, ні цілей у житті.
    Думаю, мама та сказала все, що знала. Але, до хвилинної нарізки потрапило тільки дещо.
    І взагалі, якось, Ви багато хочете від тої мами, майже, як одесити від Саакашвілі :)))

Ухиляння від прямої відповіді означає лише те, що й назвати нема кого. Жодного прикладу не можете привести. От і я таких не знаю. І та тітка не знає, до кого звернутися, щоб не отримати у відповідь лицемірство, роздратування і презирство.
    І не кривіть душею, бо Ви сам розповідали, що намагалися звертатися і натикалися на корупцію. А про результат - то окрема історія.

11. Latana Royal

:)

Що посієш, кажуть, те й пожнеш. Може пістолет і переконливий у першу мить, але насильство повертається злом до насильників.

12. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Капоне розмовляв російською!? Однако!

• Тупо Тупо x 1
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріус передбачуваний як штанці малої дитини, що загралася.
    Я знав, що він не забариться поставити оцінку "тупо". Але "тупо" він мав би поставити саме собі, оскільки не здатен перекласти на рідну мову того, що розуміє на інших мовах.

"За допомогою доброго слова та пістолета ви можете добитися значно більшого, ніж лише одним добрим словом."

Зараз за цей пост знову поставить "тупо", жодним чином не обгрунтувавши, чому, власне, "тупо". Мала дитина.

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

І мені напевно не поставить цього разу...або поставить!Або ні! Або так!
    Нє не поставить! А х...хто його знає,він же ж як той катрен,р-р-раз і в-чоло "тупо" стріляє...та й в себе! :suicide::)))

Останнє редагування: 1 лип 2017
    • Смішно Смішно x 1
  16. KostRamd

KostRamd Member

Саакашвілі народився для боротьби и політики, він ніколи не зупиниться. Нашим треба звикати и вчитися відповідати на його гострі і незручні питання.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Приїхав Саакашвілі на Львівщину на Україно-Польський кордон. Черга кілометрова... Почав піднімати шмон на кордоні і... о, чудо! За годину часу черги майже не стало. Ясне діло - бардак. Саакашвілі попіарився, пройшовся по Гройсману на камеру. Поїхав. Кака било, кака єсть.
    Результат - нульовий. Можна звертатися кіко душі завгодно.

Я розумію, вини у черзі у Саакашвілі нема. Але його дії та результат цих дій - піар чистої води. Приблизно так всюди є, де він появляється, починаючи з Одеси.

Я не за, ні проти Саакашвілі. Але я не бачу в Україні його діл. Один примітивний піар. Не серйозно виглядає.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

мама сказала те, що їй сказали сказати: "Саакашвілі - класний".

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

20. tea man

tea man 茶人

Я все розумію. Політична конкуренція, боротьба за владу. Але перепощувати отаке?!! :bad:

а де твій аватар? :)