Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ого, таки щось міняється - таку крамольну новину висвітлила "Українська правда" :)

зі
    Mikheil Saakashvili
    32 хв ·
    Подивіться скільки нас, попри найгіршу для таких акцій погоду.

Брехливі олігархічні ЗМІ, 400 осіб, кажете!? Може вам окуляри виписати?

View: https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/1744443892252651/

2. iso

iso Well-Known Member

Я про Грузію.
    Я відповідав, що Саакашвілі закидають.
    Не всякі методи виправдовують мету, якщо це правда
    Не треба пересмикувати.
    і де тут висновки:dntknw:
    Я такого не писав.
    Двоє - це надто мала вибірка для висновків.:)
    І ще про Кучму. Я його не вибілюю. Але і валити на нього усі гріхи світу - це принаймі несправведливо

Останнє редагування: 12 лис 2017
  3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Так п.Ігорку,шось сі буде діяти і то моцно,по-всій Європі. Бо то кумедія якась з тим всим.Що поляки витворяють з тою своєю нахлинувшою раптово манією величі і якоїсь неіснуючої сили,з Львовом і Вільно,і ...з тими насмішками США над Путіним,Росією, та небажанням Трампа робити шум навколо європейських проблем,бо йому і республіканському США то абсолютно НЕ ТРЕ-БА!
    До чого то все йде, то вже ясно! Дурнів вже нема,ні в Україні,ні в США, ні в Європі...ні в Туреччині!
    То хіба Польща нині грає з себе якусь мускулисту супер-державу нині,як Німеччина в 30-х.Во-о,хай си сама й розмовляє з РФ.Нам своє робить...і буде робитися!Може й з тою Туреччиною,Грузією,що все добре зрозуміли раніше нас! Дивимося й боремося за власні інтереси і Незалежність!:yahoo:

Катрен про розпад ЄС'у

Стане Україна вільною
    від Росії і ЄС'у,
    так як турки й барселонці
    в час розпад-процесу!
    :hi:

zzz1.png

4. ІгорМ

Знову з турками? :scratch_one-s_head:о_О
    Вже Дорошенко пробував боротися за власні інтереси разом з турками :)

5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ну то знайдіть щось більш переконливе із закидань, бо причепитися, аби за щось, і до святого можна.
    Чи можна його звинуватити у брехні і розкраданні? У збагаченні незаконним шляхом чи за рахунок державний? У зловживаннях владою задля надання переваги родичам чи друзям? Про участь у банно-п'яних скандалах? Щось аби трохи схоже на те, що робили Кучми, Порошенки, Авакови із синками і т.п.?
    А то, у війні звинувачують... :facepalm: це так по-путінськи, звинуватити у війні того, хто ні з ким не воює, а хоче лише свою країну захистити від російських нападників.

• Подобається Подобається x 1
  6. iso

iso Well-Known Member

А мені воно треба:dntknw:

7. Юрко НОТОЦО

А шо дєлать,як вони мудріші від нас в останній час!
    Шо, з Росією,Армянами,Ізраїлем боротися за Їх геноцид,як то Польща зі своїм,тим "волинським геноцидом"?
    Ото ж вибирай лемку!
    Кіко то нам треба? Купити-продати,щось вторгувати і поїхати си замість Криму в Анталію відпочити!Але бути незалежними.Во-о!:)))

8. ІгорМ

Юрку, вже пора зрозуміти, що ми мусимо без поляків-москалів-турків обійтися :)

9. Юрко НОТОЦО

Про те й говорю "туманам вісімнайцітим"!

10. Latana Royal

Висновки в оцінках:

А те, як його хотіли позбутися, розпустивши плітки про позбавлення громадянства і уникаючи коментування цього офіційно - Вам цирком не здається?
    А те, як його президент прилюдно назвав другом і сказав, що покликав боротися із корупцією, а потім сам же почав заважати і мститися за те, що той і справді посмів замахнутися на корупцію і олігархат - Вам цирком не здається?
    Ті ганебні засоби і сміховинні звинувачення за допомогою яких президент намагається його вигнати, аби той не псував йому брехати - Вам цирком не здаються?
    А затримання 12-річної дитини і виштовхування у потилицю держслужбовця Грузії, який нічого не порушуючи виконував свої обов'язки - Вам цирком не здаються? Чи своє не пахне?

Як на мене, то це дуже добре, що Саакашвілі діє гласно, а не за допомогою підкилимових договорняків. Тому мені, особисто, його кроки піаром і цирком не здаються. Вважаю ці кроки єдиним чесним шляхом досягнення результату у боротьбі з олігархатом.
    Це ж тільки гроші тишу люблять, а у Саакашвілі їх немає, тому шушукатися в кулуарах, до чого нас із вами привчили, йому не потрібно.

• Подобається Подобається x 3
  11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сьогодні після опівночі (десь в час ночі) по OneNews побачила і стала слухати Ганю Герман, не одразу її впізнавши) Ото вона за поляків втирала! Що ми воюємо на сході, та ще доможемося воювати на заході. Це треба було чути!
    Отакі особистості зі своїми проектами(!) вилізають. Дожилися. Там ще голосування йшло за те, що влада хоче автобусне сполучення між Україною та Росією прибрати. Ну на цьому каналі бажали, щоб воно залишилося, 94%.
    Накручував голоси певно хтось від Ганусі. Бо де набрати в такий час 4 тисячі дзвінків.

12. Latana Royal

Та ні, як раз навпаки, він нікому тут не цікавий, а Ви чомусь весь час його згадуєте і вставляєте "5 копійок" на його захист та задля його вихваляння:

13. Latana Royal

А я про двох і не казала. Лише у жовтні зустрілися із групою (не перераховувала, може 15 осіб) молодих працюючих хлопців. Один із тих, хто ще срср пам'ятає, ще один середнього віку. З молодими, правда, російською не дуже поспілкуєшся. Вони здебільшого англійській віддають перевагу.

14. iso

iso Well-Known Member

Це гірше за цирк. Але я про Саакашвілі
    А це вже не comme il faut:dntknw:

15. Юрко НОТОЦО

Ігорку! Поляк хоче Волинь,Львув,Вільно...і боротися з нами за це!
    Рос'я хоче Крим і боротися за нього з нами.То нехай во-о, з турками бореться за нього!
    А Польща нехай з німцями бореться за Щецін,Бреслау,Данціг...
    А ми борімося за свій Голодомор,та й за...Кубань,Західну Галичину! Коротше за Україну від Сяну до Дону!
    А шо дєлать?! Ото ж!:pardon::drinks:
    Повторюю те, що нутром і нюхом,яко западенець ,чую!

Катрен про розпад ЄС'у

Стане Україна вільною
    від Росії і ЄС'у,
    так як турки й барселонці
    в час розпад-процесу!
    :hi:

яя.jpg

View: https://www.youtube.com/watch?v=7ZcTpZ2KlVc

16. iso

iso Well-Known Member

Але ж від Вас не менше дописів на цю тему.
    Зрештою, ця розмова не має змісту.

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

За Львів, польське місте, чула. Це щось неймовірне з Польщею робиться.
    І нам не треба нічого казати?
    Хай цю тему розвивають?
    З іншого боку:

18. Latana Royal

Ой, навіщо це ханжество?
    Не комільфо - голосно фукати на чужі парфуми маючи немиті смердячі ноги.
    Так само, як і методи Саакашвілі нам критикувати, доки в самих отаке - справжнє не comme il faut.
    Якщо він зможе досягти в Україні такі ж результати як і в Грузії, я, особисто, вважатиму за честь з'їсти його галстук!

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я прошу пробачення, що не читав майже нічого із написаного за сьогодні. І не розлядав тих картинок, так люб"язно запощених сюди паном Юрком. І катренів не читав. І про Кучму не читав.
    Я сьогодні був на марші.
    Зранку була непогана погода, сонечко виглядало з-за хмар, але потім почало дощити.
    Бажання йти на марш дещо посіло, але я вирішив усе-таки йти.
    Бо, думаю, якщо там збереться кілька десятків людей, то "наверху" подумають, що "народу нравитца". А так - що комар, то й сила.
    Коли я підійшов на Михайлівську близько першої години, то народу було дійсно не густо. Крім того, половина площі була заставлена торговими ятками (овочево-ковбасний ринок на виїзді). Правда, причина організувати торгівлю біля Михайлівського собору була дуже "важлива" - вісімдесят років з дня заснування Шевченківського району (ну, можливо, плюс-мінус пару місяців), але ятки стояли.
    Саакашвілі з сім"єю прошов поряд зі мною на відстані близько метра. Так що я тепер - особа, приближенная к императору.
    А потім після виступів почалася хода.
    Поки одні заливали львівське в ніс, я під мокрим снігом йшов під бандерівськими стягами.
    Ось фото IMG_20171112_111039.jpg
    Ну, і попутно вже для офтопу, які опеньки ростуть на Черкащині

IMG_20171104_104132.jpg

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Юрко НОТОЦО

Зрозуміло! На фото це Ви напевно...потихойко так собі Львівське пиво наливаєте під бандерівським стягом.Після того,як "імператор Михо" пройшов повз Вас! Ну ви вааще,пиво,бандерівські стяги,Михо-друг...революційонер коротше! Прям Німеччина,пивний путч! Чи шо?!:)))

zzz2.jpg zzz4.jpg

Може то до цього отой во старий катреняка з 2010-го пасує? Сам не знаю!

Осінній катрен

Осінь наступить...Холодно стане!
    Пташки кізяк перестануть клювать.
    Гуцул із вилами крикне хл'єбалом:
    Всі на майдан! І... єдріт його мать!
    :pardon:
    02.08.2010 p.
    (Юрко НОТОЦО)

а де твій аватар? :)