Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну ви ж, бачу, любите садомазо.

Саакашвілі бив опозицію - це є супер, нє?

Чи то залежить в якому році?

Останнє редагування: 16 вер 2017
    • Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого вона сьогодні Путіна тролить і ігнорить? Він їй щось відібрав?

• Баян Баян x 1
  3. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

А я вважаю що це придумали сраколизи Петра Олексійовича.

Відомий український історик, редактор, телеведучий, радіоведучий, заслужений журналіст України, доктор історичних наук Д. Яневський написав голові Державної прикордонної служби України генерал-лейтенанту ЦИГИКАЛУ П.О. запит щодо ходу розслідування цього мінування і як взагалі прикордонники допустили мінування ПП “Шегіні” Але відповіді досі нема.

• Подобається Подобається x 1
  4. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Не тре переводити мову на стару німецьку пані. Не заставляйте мене баянити і офтопити.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивіться, як все просто.

Саакашвілі з компанією пройшли польський кордон і розташувалися на нейтральній зоні.
    Наші прикордонники їх затримали в нейтральній зоні.
    Обява нашого прикордонника про замінування.
    Прихильники Саакашвілі сміються, мов алада придумала замінування і т.д. і не вірять в замінування.
    Через хвилин 15-20 Наливайченко передає листа прикордонникам приблизно наступного змісту:

Ми 5 депутатів ВР вимагаємо нас евакуювати у звязку з замінуванням. Підписи депутатів.

Я бачив то відео. Лист був надрукований на принтері.
    Звідки 220В? Звідки принтер? Звідки комп.?

Відповідь лиш одна: лист був заготовлений значно раніше, ніж було "замінування", але про замінування у ньому вже надруковано.

Висновок?

• Баян Баян x 1
  8. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

А можна і мені подивитись?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна, я вже його виставляв і отримав оцінку "тупо".:))) Не пригадую від кого, але то не важливо.

Я просто хочу одного: щоб народ навчився сам думати і сам робити висновки.

View: https://www.facebook.com/dzindzia/videos/1483421851695358/

• Тупо Тупо x 2
  10. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Я не можу подивитись це відео :sad:

Вибачте, цей матеріал зараз недоступний.
    Можливо посилання, за яким ви перейшли, застаріло або сторінка доступна для перегляду аудиторії, до якої ви не належите.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивно, бо у мене запускається

12. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Мабуть в мене забанена сторінка з якої поширене відео, або я в автора сторінки забанена.

• Інформативно Інформативно x 1
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Давайте, не будемо чіплятись до слів. Зрозуміло, що Ви мали тоді на увазі в своїх дописах.
    Інакше я також можу почати чіплятися до слів і питати, чи Ви стояли поряд із Саакашвілі в туалеті чи під парканом і бачили, що він сцить. А чи тримали Ніколозовичеві штани, після того, як він у них наклав.
    Бувайте здорові. Мені є чим занятися окрім суперечок з тролями.

• Подобається Подобається x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я не чіпляюся. Я знав, що він приїде в Україну.

Але на рахунок того, сцав/не сцав, то ви можете бачити самі і кожен може бачити.

Якщо взяти з собою 5 депутатів ВР, батальон Донбас, купу журналістів, до 100 чоловік охорони, тоді - так, він не сцикун. Але якщо говорити просто про Саакашвілі, то це вже інше питання.
    Не ризикнув Міхо самотужки перетнути кордон.

• Тупо Тупо x 1
  15. tea man

tea man 茶人

Не знаю, хто ставив оцінку "тупо" раніше під даним відео, але сьогодні це з задоволенням зробив я. Це гімно (культурнішого слова для Андрія Дзиндзі я підібрати не зміг) хоче щось нарити на опозиційних до влади політиків, але не здатне навіть на це. І за що йому Аваков платить?
    В автобусі була купа журналістів, депутатів. Як ви думаєте, в них був хоч один ноут, на якому можна набрати пів сторінки А4? Не було скажете? Ну хоч один смартфон на всіх був? Бачу, бачу що не заперечуєте.
    Тоді, чому там не могло бути принтера? Тому, що ви Миху і ваш тупий інформатор уявляєте собі його таким?
    220 В вам треба?

А такого принтера ви не бачили?
    Це Epson WorkForce WF-100W
    Автономне живлення від акумуляторів. Формат А4. Wi-Fi.
    Вага - 1,6 кг !!!
    Ціна - 7099 грн (половина зарплати наших депутатів!)
    Якби якийсь вуйко з полонини щось мені доказував, то я б вже не звертав уваги, а то цілий галицький бізнесмен. Сором!

• Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Оля

Оля Старожилка форуму

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Я от годину стратила, читаючи цю гілку, і не побачила жодних дописів стрийського Василя. А нащо йому дописувати більше? Він своєї мети досягнув! Тепер всі українці чмирять свого ж, чинного Президента. :sad: Так що, недалеко вже той час, коли ставленник пуйла буде знову Президентом України. І про гастрольора всі забудуть, бо буде більше не до нього...
    Шкода тільки, що за останніх 400 років українці нічого не навчилися.... :sad: Дуже шкода! :sad:

п.с. Миху, Ви тут, як один у полі воїн.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте, мені глибоко ДЕСЬ хто то пише. Я дивлюся відео і бачу - надруковано. Все.
    А тепер про те, що в автобусі.
    Придумайте щось інше, бо в автобусі про замінування кордону ніхто ще не обявляв, а вони ВЖЕ надрукували?

Друге, є відео всього переходу через Шегині. На відео не видно ні принтера, якого журналісту тре, як зайцю стоп-сигнал, ні ноута. Це вийшло у Наливайченка... ну як у шапіто: рррраз і вже є.

• Тупо Тупо x 1
  19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Бариги зараз каламутять воду всякими вимислами, 10-ти річними статтями про Давіда, фейками про замінування активістами ПП і якийсь білет журналістки Страна юа. Хочуть заболтати події.

Але всі знають, що влада не хотіла пропустити Саакашвілі в Україну.
    Для того вона затримала Інтерсіті, взявши в заручники сотні людей, заблокувала ПП Шегині, об"явила про замінування і не зробила нічого, щоб вивести громадян із зони мінування.
    Люди вимушені були рятуватися самі.

Ось це і є весь матеріал для юристів

зі

Mikheil Saakashvili
    1 год. ·
    Завтра разом з Віктором Чумаком, Єгором Соболєвим та Юрієм Дерев'янко будемо у Вінниці, запрошую усіх на зустріч!

[​IMG][​IMG]

20. tea man

tea man 茶人

Прозрівають українці. І вже досить Порошенку, як Ви літературно висловилися, "чмирити" український народ.

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)