Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Mikheil Saakashvili
    4 год. ·

Єгор Соболєв, Павло Костенко, Володимир Парасюк, Дмитро Добродомов, Олена Шкрум, Юрій Дерев'янко, Іван Слободяник, Павло Богомазов і багато інших хороших людей разом з Давідом Сакварелідзе перемогли у львівському суді! Прокуратура повністю програла справу проти Сакварелідзе!
    Суддя відмовився обмежити його пересування або застосувати будь-яке інше запобіжне обмеження (запобіжний захід).

зі

ОБС, що в Мостиськах і Городку судді масово йдуть на лікарняний

• Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Кацапня в коментах на Ютьюбі говорить приблизно те ж.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. manur

manur Well-Known Member

:haha:

4. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

осінь, холод, віруси

• Смішно Смішно x 1
  5. manur

manur Well-Known Member

Nazar Oleksiuk
    19 год · Lviv, Lviv Oblast ·
    Ну, що панове, суду не буде! Принаймні 18 вересня. Того, де Саакашвілі має статус порушника правил перетину Державного кордону України. Маю на увазі Мостиський районний суд Львівської області. Один єдиний суддя, та й той втік у відпустку, тому немає кому здійснювати правосуддя. Але найцікавішим є те, що чинним КУпАП 1984 року випуску, згідно якого повинен розглядатись протокол щодо Саакашвілі, не передбачено можливості передачі справ про адміністративне правопорушення в інши...

Показати більше...

• Подобається Подобається x 3
  6. hrim

hrim Well-Known Member

Ситуація міняється.
    Проведені реформи в Україні

7. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

І знову цинічні і брехливі маніпуляції.
    Розпочнемо з того, що це відео зняте у 2007, а не 2009 році. Це ж просто треба клікнути по посиланню, перейти на ютубчик і почитати опис.

Виступи опозиції тривали з 25 вересня по 7 листопада 2007 року. Рік - це дуже важливо, підозрюю що ви Миху, чи той у кого ви зкопіпастили цей пороховисер спеціально його підмінили з 7 на 9. Для неуважних і далеких від політики людей воно може і пройшло б, але ми ж то знаємо що відбулось з бідною Грузією у 2008 році. Тобто можна здогадатись хто підігрівав антипрезидентські демонстрації і т.п.
    Але йдемо далі, ви Миху знаєте чим закінчились ці протести? Міхо оголосив ДОСТРОКОВІ президентські вибори і переміг на цих виборах, (ось посилання на вікі на польскій мові і на собачій, на українській на жаль нема, (постараюсь найближчим часом написати і розмістити на вікі укр версію)) Wybory prezydenckie w Gruzji w 2008 roku – Wikipedia, wolna encyklopedia
    Президентские выборы в Грузии (2008) — Википедия коли люди повторно вибрали Міхо, пукін (з яким Петро Олексійович продовжує ручкатись після того як він анексував нашу територію і щоденно вбиває наших хлопців вирішив усунути Міхо напавши на країну.
    Як думаєте, після того як ми зберемося на таку акцію Петро Олексійович оголосить дострокові?

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Я також оптиміст,але чи буде Це зупинено,то в останній час почав сумніватись.
    Нема на сьогодні в Україні ТАКОГО, хто б це зупинив...хоча б як В.Чорновіл, якого також нема! Міхо,то не то! Міхо не Українець!
    Про такого як Ст.Бандера ,то й розмову починати навіть без сенсу!

Катрен про кість в горлі

Покорив хохляцький розум
    в наших головах,
    рубль,купони,долар
    і...насрав на неї й євро
    наче дивний птах...
    В президентах наших були
    Комуніст,Массон,Лопух,
    потім Злодій й накінець,
    Бізнесмен,що спух,
    з тої радості ,що влізла
    у життя його:
    чиколяда плюс кредити,
    й те ого-го-го...
    що купляти людей можна
    (щоб не лізла з людей злість)...
    а воно все обвалилось
    і вже стала в горлі кість!

1017640762.jpg

Останнє редагування: 16 вер 2017
  9. medwedo berlogsoni

"Вам шашечки или ехать?"

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рошен був і без фабрики К. Маркса. А хто автор написаного?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, То я вітаю, коли людина думає і цікавиться. Зразу скажу - нічого не міняв. Не знаю автора статті і т.д. Я готовий обговорити питання відношення Саакашвілі до опозиції в роки президентства. Матеріалу є достатньо. Я тільки не зрозумів, що міняє рік? Чесно. Всі ці побої опозиції були за часів президентства Саакашвілі, чи не так?
    І мені пофіг чий то висер, головне - істина.

Добре, готові, але для чистоти експерименту, внутрішні війська вас трохи постріляють, дадуть по сраці гумаком, покидають в буцегарню і тут же проведемо повторні вибори, поки ви не оговталися.

Як ви на то?

Ну а фотки - то для дітей залишимо. Пуйло і з Меркель за руку здоровався.

А ось подаю статтю очевидця тих подій:

Ефрем Лукацкий: Издержки профессии
    "Ты не думай, что мы будем руки о тебя марать. Сейчас мы всех их изнасилуем, и что они с тобой потом сделают, нас не интересует"
    OBOZREVATEL.COM

12. medwedo berlogsoni

Ви мені розкажете... Я знайомий з людиною, яка допомагала акціонувати (перетворювати державне підприємство Фабрика Карла Маркса на акціонерне товариство). А потім всі акції були викуплені у працівників кількома людьми. Для Вас подібні події на початку 90-х - новина? Єдине, за що можна подякувати Порошенку, що він не порізав завод на металолом, не здав його і не купив потім собі Опеля, як це зробили багато хто з іншими заводами і фабриками.
    Так я цього ніколи і не заперечував. Наші білигейтси і цукерберги інколи вміли розпорядитися народним добром, прибраним до рук за безцінь, з розумом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

\

Трагедія.... буде іншого числа. Все буде, майте терпіння. Нікуди Давід не дінеться.

14. medwedo berlogsoni

Ага... А Саакашвілі ніколи не приїде в Україну, бо сцить.
    Ви раз уже попали пальцем в небо.

• Смішно Смішно x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це не гріх.
    Прийшов новий власник, розвинув діяльність. Люди отримали зарплату. Чим зле? Пофіг прізвище власника.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от бачите, ви не контролюєте самі себе.

Покажіть допис, де я писав "ніколи" і я вас буду поважати.

17. medwedo berlogsoni

Нічим не зле. Просто не потрібно Порошенка порівнювати з Білом Гейтсом і Цукербергом, покійним Стівом Джобсом і нині квітучим Стівом Возняком.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден, давайте тоді порівняємо Порошенка з українськими олігархами, що випускають, як зароджувався бізнес, скільки людей працює і як їх майно було набуто. Тут все відносно, але середовище у всіх було практично одинакове.

П.С. Тема не та по правилах.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви от краще скажіть, хто зробив псевдозамінування на митниці.

Я вважаю, що це придумали сторонники Саакашвілі.

20. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Коли зрозумієте що міняє рік, тоді і я буду готова обговорити з вами питання відношення Саакашвілі до опозиції в роки президентства. Бо якщо ви не розумієте, то нема сенсу про це говорити.

Я думаю якось так і буде, тільки постріляють вони не трохи, а нормально так і Петро Олексійович не буде приймати участі у тих виборах.
    А до чого ви припліли ту стару німкеню? Чого їй з пукіном не здоровкатись? Хіба він анексував Баварію чи ввів війська в Нижню Саксонію і оголосив там новосаксонію?

а де твій аватар? :)