Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. hrim

hrim Well-Known Member

"Очки" в лапках. Український кордон - відкрита рана, а Міхо по ній потоптався (ще й простачків підбурив).

• Подобається Подобається x 2
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Пане Ігорку,закон обмежує мождивості мирного вирішення конфліету між принципово налаштованими особами,державами...лабіринти мають безліч різних шляхів з одним правильним виходом!
    Вирішення конфлікту Саакашвілі і Порошенка,це як конілікт США-Північна Корея,де діючи по-закону можна програти першим! Порошенко це напевно відчув також,що так програє скоріше і по-закону!
    І взагалі,конфлікти вирішуються в більшості випадків Програшем Однієї з Сторін!
    Хто в нашім випадку поограє,то важко сказати! Виграшних варіантів більше в Михо!Але побачимо...як і в випадку США-Півночі.Корея!
    Тут конфлікт принципів в переміщці з манією величі і слабким розумінням діалектики та їсторичногл розвитку суспільства!
    Але все це дається знати!
    Вибачацте за відхилення від конкретностей!
    Думаю,це все не шкодить добре думати!
    Могеріні: військова атака проти КНДР була б небезпечною і безглуздою

А Михо й Петрусю,двом політичним ворогуючим діячам з їх різними порушеннями законів і моральності, важко буде знайти в тих законах оправдання своїм невірним і облудливим діям! Так думаю!

Останнє редагування: 12 вер 2017
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Так же ж якби Порошенко пропустив його по нормальному, то не було би цього цирку, шо нє?

4. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Яка ж цікава буде осінь :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. ІгорМ

• Подобається Подобається x 1
  6. ІгорМ

Валентин Наливайченко, как непосредственный участник событий, комментирует пересечение границы с Михаилом Саакашвили.

View: https://youtu.be/Ke0FexLHlYo

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я сьогодні перетинав польський кордон у Шегинях і запитав у полячки коли вона сканувала мій паспорт, - "якщо мене нещодавно позбавили громадянства я зможу пройти контроль?
    Відповідь:
    - Ні, вам необхідно буде отримати посвідчення особи на повернення в Україну в українському консульстві.
    - А як Ваші колеги пропустили Саакашвілі?
    - Мені невідомо, я його не пропускала, документ пред'явлений ним не сканувала!
    Що показував полякам Міха? "панамський паспорт" чи поляки порушили закон?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво послухати людину, яка була завербовіана рос. спецслужбами, коли вчився в Москві.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко прикордонник?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Своїм переходом він просто українцям накакав всім на голову.
    Хохли то не відчули і щирять зуби, а за державу шкода і за нормальних людей шкода. Люди за недоторквність кордону життя віддавали. а хохол лиже дупу грузину.

Тому то так і живемо.

• Тупо Тупо x 1
  11. manur

manur Well-Known Member

Прошу викласти туткай аудіозапис розмови. Бо я не вірю, що розмова була саме так дослівно.

Звідки польська прикордонничка може знати, що когось позбавили громадянства України? Звідки?

Зі слів Мосійчука? А вона того Мосійчука знати не знає і для неї він трішки більше, ніж повний нуль)))))

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А вони щодня моніторять сайт верховної ради, а також читають "Вісник президента України", "Голос України" та "Урядовий кур’єр" - щоб бути вкурсі всих нормативно-правових змін

• Смішно Смішно x 2
  13. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

А те що сказав представник Трампа Курт Волкер (розмістив ІгорМ на попередній сторінці) ви спеціально не бачите, чи випадково пропустили? Мабуть випадково.

14. ІгорМ

По ящику бачив плач і шмарклі прикордонників Шегині, яких шарпали за одяг і штовхали люди, котрі втікали із замінованої території, а ці прикордонники їх не пускали. У деяких погранців від стресу навіть піднявся тиск і тепер вони лежать у шпиталі...
    Гидко...:bad:

Ганьба баригам!

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Але в тих медіаХ нічого про Саакашвілі не було.

16. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Чомусь згадалось про зондер команди провокаторів і 120 беркутівців з проломаними черепами які також лежали у лікарнях.

View: https://www.youtube.com/watch?v=3Bq3Ee6aU1w

17. medwedo berlogsoni

Розумієте, поляки, як і інші турки, можуть затримати людину на кордоні (не пропустити) лише в двох випадках:
    - про неї є відповідна інформація у відповідних базах данних (дивляться по комп"ютеру)
    - у неї немає на момент перетину кордону дійсного документа (їздив чоловік за кордон, а там паспорта вкрали), тоді потрібно взяти якусь цидулу в посольстві чи консульстві України.

Як Ви самі розумієте, Саакашвілі в базах даних не було, а дійсний паспорт громадянина України був.

А що там пишуть по форумах, чатах, фейсбуках, показують по українському чи будь-якому іншому телебаченню, прикордонників не цікавить. Якщо це тільки не нинішні українські прикордонники.

За цих півтора місяця Саакашвілі об"їздив кілька країн (навіть три дні вечеряв з Беньою в Швейцарії, от тільки, на жаль, фотографії не збереглись), і скрізь було все ОК.
    Так що закон порушували не одні поляки.
    Учіть турецьку, можливо, доведеться балакати з якоюсь молодицею на турецькому кордоні.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  18. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:facepalm:уся тема звелася до намагань довести одному порошенкидуполизові, що він бреше

• Зе бест! Зе бест! x 2
  19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Катрен про дим без вогню

В Шегині відбулося все,як по-плану:
    - парад й показуха державних структур
    - розвал опозиції і її мур
    - якась спроба знов "накрутити пружину"
    - ну й Юльці знов видать себе за "дружину".
    Лиш всі ції вумники "вумного роду",
    забули про участь Цілого Народу,
    який одурили лишень перед тим...
    Тому без вогню появивсь тільки дим!
    :preved:

IMG_8906.JPG

20. medwedo berlogsoni

Процитую і я катрен, та й піду копати картоплю.

а де твій аватар? :)