Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Баян Баян x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да все ниче, но йулька че делает рядом? и кста, вся нацгвардия по Украине сидит в режиме "первого свистка"

• Подобається Подобається x 2
  3. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Миху, ото Вас ковбасить :)

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Судячи з коментарів форумлян, Миха ніяк не відпустить. Велике осіннє загострення :pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну все...слід починати нашу святую землю кропити ацетоном,бо воскресає Махно,Щорс,Джугашввлі...і потомки їхнії з грошима награбленими з "золотого ешелону".
    Гроші люблять,щоб їх платили,а пістоль,щоб стріляв! Ой! diablo:

Катреняка про похід

По Перемишлю й Мостиськах
    йшла дивізія вперйод,
    щоб з людей робити лохів...
    то й зробили цей поход!
    Євро-рускіє гебреї
    указали Міху путь:
    За свободу для народу!...
    ну і всяку-іншу круть,
    про борьбу з олігархатом,
    (що й ведуть зі-сміхом нині!)
    як мадяри з тим законом,
    про нацмову в Україні!
    Крутить-вертить Путя сонцем,
    й Міхом-Юлькою також...
    Тішуся,що Галичанин
    в Майданюку цю не вхож!

View: https://m.youtube.com/watch?v=x7AdWzgvHV8

Все ясно...далі,як з гЕвропи припреться воскресла Розочка Люксембург з Карлом Лібкнехтом,то і буде та кумедія--фарс,що вже й була! :bye2:

Останнє редагування: 12 вер 2017
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А мені в цілому сподобався цей аналітичний ролик

View: https://www.youtube.com/watch?v=0eZu9t9SHh0

Сподобався в тому плані, що надано багато відеофрагментів із недавньої історії.
    А стосовно явлєнія Юлі народу у оточенні Саакашвілі - так і фактів, коли Порошенко стояв поруч із Юлею можна віднайти масу. Починаючи із Помаранчевої.

Я погоджуюсь із думкою, що Порошенко використав Саакашвілі, бо хотів показати світу, що грузинські реформи - це зер гут (вері гуд), і що він, мовляв, такий же реформатор. Дивіться, казав він світові, я грузинських реформаторів запросив. Трошки закон порушив, надаючи їм громадянство, але у нас буде те ж, що і в Грузії - боротьба з корупцією, радикальні реформи поліції, судів, прокуратури, економіки!

Потім це все якось поступово з"їхало до того, що й було при Януковичу (зараз пан Василь поставить мені безграмотно, бо вважає, що стало гірше)

І в ролику висловили думку, якої я дійшов учора самостійно, що Порошенко руками Авакова наманіпулював, щоб Саакашвілі забоявся повернутися в Україну.
    І був би дартаньяном. А Саакашвілі - затертим десь там по європах сциклом.

Я б на місці Порошенка зняв би з посади щирого бізнесмено-мільйонеро-поліцейського харківського російськомовного українця Авакова з посади. Але тут пан Юрко буде проти. Разом із паном Михом.
    Вони обидва, коли говорять про "ми, українські галичани", якось трохи забувають, хто такий Аваков, і чи можна з ним побороти корупцію в Україні.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Юрко НОТОЦО

Боровся
    із корупцією Київ,
    а виборов він
    голод на Донбасі,
    в Галичині ж тримають
    господарку для родини,
    щоб не подохнути
    з якихось катавасій!
    З східняцьким розумом
    вам треба не в Європу,
    а йти із Харкова на північ...
    пря-я-ямо в...в Кремль!
    ...і писати там жалоби в ООН на Європу,Галичину,Львів,Мостиська,Краковець,на господарку Миха,на катрени Нотоцо,на бойків,гуцулів,лемків француватих,що хочуть до-курви ясної трохи спокою,праці,якихось пєньонзів троха на пляцки з бульби і на флєшку палянки якоїсь,і на ту безвізову Європу,а не того шуму-балагану постійного хочеться з тими вашими планованими хитро-продуманими революц'ями до шляка ясного!
    Отакого ми хочемо,галицькі українчі,як то ви і повілисте!
    Честь паньству! :hi:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Подружка Саакашвілі:

Юлія Тимошенко опинилася в «чорному списку» сайту «Миротворець» після повернення Саакашвілі в Україну

#Громадське #новини

Юлію Тимошенко внесли до бази сайту «Миротворець»
    Юлія Тимошенко допомагала Саакашвілі потрапити 10 вересня в Україну.
    hromadske.ua

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я все надіюсь, а може народ подорослішає, зрозуміє хто є ворог для України, а хто є справжнім патріотом.

• Не подобається Не подобається x 1
  10. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

які щирі погляди і сміх, нє?:)))

13. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

От я якраз хочу зрозуміти і намагаюся згадати, хто на цій планеті крім владімвладіміравіча і конхвети вважає хачапуріка ворогом?

14. Юрко НОТОЦО

Далі подивимось ,як то нині(!) ЄС сприйме експорт революції в Україну з території Європи!
    Таке вже було!

IMG_8899.JPG

Ну нє,в Європі таки досить є тих революціонерів,хто за відміну санкцій проти агресивної Росії!

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хтось написав дуже гарно.

У нас, в Україні багато клоунів стало політиками(Ляшко, Савченко, Семенченко), а хачапурік. як ви кажете, був політиком, а став клоуном.

Ну ось вам приклад:

То тре бути ідіотним хачапуріком, щоб зійтися з цією особою. Ну але, видно, Господь розкриває сутність кожного.

Звідси напрошується думка: Саакашвілі працює на вову. Чи свідомо? Поки питання риторичне.

16. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Миху, не пересідайте на другого ровера на ходу. Я не про звіздюлю питаю.
    Хто вважає хачапуріка ворогом особистим крім ПОП і ВВХ?

17. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну я вам натякнув: не впевнений, сьогодні ВОВ навряд чи вважає ворогом хачапуріка.

Друге, в Грузії хачапурік має дуже багато ворогів.
    Ну а решту світу він мало кого цікавить.

19. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Десь вчора ввечері читала, що з кордону (окрім багатьох європейських) на пряму ефірили навіть декілька гамериканських телеканалів. Цікаво навіщо вони це робили, якщо той безпрецендентний злочинець нікого не цікавить.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, але Міхо її прийняв. Він ж обєднювач всіх сил.

Скажу по секрету: вони пересрались у Львові. Це було передбачувано. Такі два вулкани ніколи не зживуться.

а де твій аватар? :)