Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Фігня то всьо... І Саакашвілі, і Юля, і навіть муха в каві /що найстрашніше/ - фігня

Для мене остаточно і безповоротно вияснилося - Порошенку тре подякувати за перехідний період і тре його відправити на пенсію. Хай їде в Лєпєцк цукейки ліпити :)

Останнє редагування: 11 вер 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ви залізобетонно впевнені, що суд свого президента не підведе? Чи впевнені, що закон на його боці?
    Та це той випадок, коли хоч підведе, хоч не підведе - однаково катастрофічно для рейтінгу президента і країни теж.
    Бо тут є зневага законом з самого початку, нехтування, довільне його використання президентом.
    І це є дуже великою шкодою, тому що позбавляє людину, суспільство, державу всякого орієнтира, вбиває надію, позбавляє волі і змушує думати, що можна ось так - завжди.
    Як явище, як звичка, як даність, а вся ця конкретна історія - це частина гидоти, від якої не відмила навіть революція Гідності з її святими жертвами. Але нічого - далі буде.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. ІгорМ

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Так...про це вже говорилось!

Катрен про Народ

Народ з зіпсутим тормозом
    може таке-е-е зробить,
    коли йому стать на мозоль,
    й не дать горе залить!
    Помститься злим він за біду,
    й не в цім його вина,
    як буде море крові у війні...
    а з них купа гівна!

667654.jpg

5. Silver bullet

Не треба сюди ще "взятіє Бастілії". І без того тошнить.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я копаю картоплю, не переживайте. А Вам би не завадило після того, як Ви обкакалися зі своїм твердженням, що, мовляв, Саакашвілі не приїде в Україну, бо сцикло, хоча б півдоби трохи посидіти мовчки і подумати, що в Вашій голові не так.

У Януковича і Захарченка також всі порушували закони, і де ті хлопці тепер?

Кожна революція є порушенням закону дореволюційної країни.
    І таких революцій було дуже і дуже багато.

Якщо хтось крутить законом, перебуваючи при владі, як циган сонцем, на нього також чекають неприємності.

Нинішньою владою мали бути зроблені належні висновки із долі Януковича. На жаль, не були. Порошенко також думає, що він український Путін. Тільки Україна - не Росія (це не я так сказав, а Л.Д.Кучма)

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

а можна конкретно?

в чому підлість?

Так він багато кого запрошував - поляки, литовці, канадці. І запрошував для здійснення реформ, а не для боротьби за владу.
    Чомусь кожен відпрацював, допоміг чим зміг і пішов, а грузинська мафія захотіла погетьманувати в Україні.

Не вийшло? Не помиляється той, хто нічого не робить. Не вийшло - виправив помилку.
    Президент України має повне право надавати громадянство і повне право на підставі поданих документів - позбавляти громадянства.

У нас на Закарпатті були шуллери, які продавали угорське громадянство за 5 000 євро. Тобто даєш гроші, вони ніби знаходили докази, що ти угорець, подавали в консульству і маєш паспорт. Через пару років була перевірка і виявили фальш. І що? Позбавляли громадянства. Це є нормально. Так було і з польськими паспортами у деяких нечесних осіб.
    Формально президент нічого поганого не зробив. Які дали документи йому, такі укази він і видав. Нічого незаконного в цьому нема, навіть попри емоції. Так би зробили в будь-якій єврокраїні.

• Баян Баян x 1
  8. Silver bullet

Медведо, от я без всякого настрою дивлюся на цей цирк і гадаю: коли вже буде гідна людина у нас на чолі країни?
    Внутрішня самоповага, гідність, гострий розум, справжня державна відповідальність. Якого б поважали всі: і свої, і чужі. І без залякування позбавленням громадянства.
    А то все купляється - все продається. І супутні підстави. І свояки генпрокурори. Обстановка якогось базару. :sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Почитайте уважно. Я його називав сциклом, бо він боявся 1,5 місяці заїхати в Україні. Це реально. Потім зібрав коло себе гадюче поріддя з Верховної Ради - пятьох недоторканих, адвокатів, сотню групи підтримки - зі своєї сторони, плюс Семенченка і тітушок - з української сторони, обявив приїзд за півмісяця до того, зробивши з цього шоу.
    Оце називається не сцикун?

Йдіть копати бульбу.

• Тупо Тупо x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Золоті слова.
    У нас кричать ГЕТЬ. А кого замість ГЕТЬ - нема. Або є, але то саме болото, що було 25 років.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

як я вас розумію.

12. Silver bullet

Самі кажете - шулєри. :)))А президент - той нічого поганого не зробив, формально) продав громадянство не за гроші (а мо і за гроші?) за особисту відданість, за боротьбу проти Яценюка і роботу в області - тільки виявилась фальш не зразу, як був потрібен, а потім, коли став дуже не потрібен.
    "Хорошо быть умным сразу, чем как моя жена потом"(с)
    Ви гадаєте, що на Западі вірять, що Порошенко ні сном, ні духом не знав, що його корєш в Грузії переслідується, і яка в Грузії обстановка, і скільки у нього там ворогів, яких він вигнав чи потрусив на користь Грузії? У президента скільки служб під рукою, щоб ВСЕ знати!
    Господи, та кінчайте вже цю комедію.
    Рівняти якихось там селюків на Закарпатті і таку фігуру, як екс-президент, якого позбавили за жорстку критику влади єдиного громадянства. І не впускають в країну, з-за чого почались неподобства на кордоні з ЄС.
    Це ж тільки безвіз дали!
    Це дуже погана історія. Дуже.

13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Мається на увазі той, що в сусідній країні має високий рівень гідності і довіри. Не все золото, що блищить.:read:
    Гадати тут не варто, бо все однаково не вгадається. Бо давно сказано - не має і не буде справедливого царя на Землі, крім Господа нашого та його небесного царства.
    Тому, скільки б ви тут не сварилися чи не цілувалися, нічого не буде путнього. Хіба що отримаєте задоволення або разочарування у гіршому випадку.
    Он, в Криму, хотіли справедливого. Отримали Аксьонова. Щасти!

14. ІгорМ

15. Silver bullet

:facepalm:
    Господи, дай нам силу пройти ці двоє виборів за півтори роки цілими і неушкодженими.
    Більше нічого не можу сказати.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я Вас не розумію.
    Якщо Саакашвілі провів такі моцні реформи в Грузії, то я це розумію так: реформував судову гілку влади, прокуратуру, службу безпеки.
    Після правдивої реформи системи влади, який би президент і месник не прийшов, він мусить діяти в тій реформованій системі. Правильно?
    Так чого боїться Саакашвілі? Суд, який він реформував і подолав корупцію? Прокуратуру Грузії, яка реформована і без корупції? Де ці реформи?
    Чи після реформ Саакашвілі суд приймає рішення по дзвінку зверху?

Що до великої людини Саакашвілі... Пані, я звик думати категоріями, що всі перед законом рівні, тому мені велика людина, чи маленька - немає значення. Якщо ти обманув - відповідай. Не винен - подай в суд. Не подобається український суд, є суд європейській. Відстоюй своє добре імя, а не дзявкай, як песик. А не можеш - мовчи.

Я, як українець, проти того, щоб іноземець проходив мій український кордон таким чином, тому що Міхо плюнув в лице не Порошенку, а кожному українцю. Він пройшов кордон, показавши, що ми є для нього ніхто, разом з державою і її кордоном. Нормальна людина такого ніколи не зробить.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"Всякому овощу - свій час", як каже Янукович.
    Або "Вам шашечки или ехать?", як кажуть в Одесі.

Він (Саакашвілі) зайшов в Україну, коли захотів. А у тих, хто захотів його не впустити, нічого не вийшло.
    До речі, у Порошенка було півтора місяці, щоб сказати на мікрофон, чому він позбавив Саакашвілі громадянства.
    А сказав уперше про Саакашвілі лише сьогодні. Чи не тому, що наш президент - також сцикло?

Порошенко сподівався, що Саакашвілі - сцикло, і не наважиться повернутися в Україну.
    І тоді б виходило, що Порошенко - дартаньян, а Саакашвілі - сцико.
    А вийшло, здається, навпаки.

А чому півтора місяці Саакашвілі не повертався? Та тому, що я почав вибирати картоплю лише на ці вихідні! От чому.
    Ви краще висловте свою думку, чому Саакашвілі за цілу добу не заарештували?
    Згідно з Вашою теорією, хто не робить щось негайно, той сцикло. Навіть не хочу нічого поганого думати про нашу поліцію.
    Про них є кому погано думати. Навіть на нашому форумі.

• Смішно Смішно x 1
  18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ого! То беріть калаша і на кордон. Тут ви нічого не зробите, тільки ля. ля. ля.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Silver bullet

Миху, хай Грузія розбирається зі своїм колишнім президентом, мені байдуже. У нас свій показав свої ненайкращі якості - мстивість, ненадійність, підступність. З ним мати справи небезпечно.
    Як тільки він здасть його в Грузію - мало хто йому руку подасть.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хіба повернення додому це гріх?:) Буде насолоджуватися своїми ж реформами.

я думаю, таких не багато.

Я не Грішін.

вперше бачу людину, яка цитує зека, як класика.

коли мав змогу.

ще не вечір. мяч на нашому полі.

ого, так скоро... Порошенко позбавив з нового року 28 осіб громадянства і ще не вийшов пояснювати по мікрофону... чи не завелика честь для грузина?

Порошенку пофіг Саакашвілі. Був би там - нехай. Прорвався... йому ж гірше, поїде додому насолоджуватись своїми ж реформами.

оце найбільша правда з того, що ви тут пишите.

Саакашвілі вже нікуди не дінеться. Підготуються документи, доказова база, щоб хробак не викрутився в суді. Нехай ще пару днів помучиться на волі.

Юлька його не витягне.

• Не подобається Не подобається x 1
а де твій аватар? :)