Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

це також діагноз.

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Спостерігаючи за всім цим чітко зрозуміло одне: якби не було Саакашвілі, то його потрібно було вигадати.
    Тому, дякую Богові, що послав Україні Саакашвілі, який, наче лакмусовий папірець, викрив гнилу сутність президента Порошенка.
    В ситуації з Саакашвілі, Порошенко повівся так само, як Янукович із розгоном майдану. Порошенку, як і Януковичу, вже здається, що він останній президент в історії України і Саакашвілі для нього як скалка, що дратує і заважає насолоджуватися тріумфом.
    В той же самий час маю велике розчарування. Бо ще не змилася кров майданівців на бруківці, та сама кров, на якій Порошенко так цинічно здерся до влади. Розчарування через те, що Порошенко здавався трохи розумнішим за Януковича, а з'ясувалося, що тільки трохи нахабніший і хитріший.
    Розчарування через те, що Порошенко дав повний привід ваті принизливо тикати пальцями у бік українців і злорадно запитувати: "Доскакались?"
    Сука цей Порошенко!
    І дай боже здоров'я Саакашвілі допомогти українцям не дозволити втекти вслід за яником нинішній мерзоті, а засадити довіку за злочини проти народу і проти демократії!

Last edited: Sep 11, 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

А до цього хтось вірив що в нього нормальна людська сутність? Особисто мені все стало ясно про цю людину у вересні 2005 після прес конференції Олександра Зінченка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Latana Royal

Я не чула цієї прес конференції, тому, мабуть, сподівалася на краще.
    Я бачила якийсь уривок відео, буквально хвилина неофіційної поведінки Порошенка і ця хвилина розповіла про нього більше, ніж усі його втступи і публічні вчинки. Та завжди хочеться вірити людям і я вірила, що йому вистачить розуму, отримавши президенство, та ще й при таких обставинах, гідно пройти цей шлях. А виявилося, що він, так само як і яник, не зрозумів напрямку настроїв народу, , бо заклопотаний своїми приватними інтересами.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

• Смішно Смішно x 2
  7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Чую запах юлько-путінської дружби.Побачив Юльку ві Львові,як муху в каві,почув...та й подумав,що добре було,якщо б я помилився з тою своєю катренякою.

Катрен про Юльку-дурилку

Дід Махно си випив в Львові "з мухов" кави,
    І поїхав з Юлькою до Ліліпутіна на-чай.
    На-абхазский чай,кавказько-осетинський...
    це усе й по-іншому не називай.Ой!
    Покромсають Україну,Юлька,Бєня й Вова,
    Покроївши Євро-Неньку по-частям.
    Порозпродують по-азіяцьки все потроху
    порозвалюють усе...та й розповзуться к-єБеням! :scratch_one-s_head:

IMG_8897.JPG

Путін хоче реалізувати в Україні абхазький сценарій і визнати Д/ЛНР, – експерт - 24 Канал

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Юрко НОТОЦО, Ви би мух поменше їли, можливо, і катрени би перестали писати.

• Смішно Смішно x 2
  9. Юрко НОТОЦО

Маю апетит якраз...

Катрен про "чумаків"

Галичани мають в-дупі,
    ті гебрейськії шуми...
    Міха,Юльки й Бєні також,
    що й приводять до чуми!:pardon:

IMG_8898.JPG

• Подобається Подобається x 1
  10. Latana Royal

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порошенко вдає з себе дурника. Саакашвілі, знаходячись за кордоном, згідно з українськими законами не мав права подавати позов до суду про позбавлення його громадянства. Жоден український суд не взяв би такого позову до розгляду.

Лише знаходячись на території України, Саакашвілі зможе (і подасть) такий позов до українського суду.
    А вони нехай подають позов про незаконне переміщення осіб через державний кордон.
    Повторюю те, що сказав учора - Саакашвілі не перетинав кордон добровільно. Його перенесли. Будуть кримінальні справи стосовно тих людей, які його несли на руках. На здоров"я.
    Їздили спеціально до Львова - на Юльку позирити?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сумно, панове.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Йдіть копати бульбу.
    Дається довіреність адвокату і подається в суд.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ото брехло.

16. Юрко НОТОЦО

Їздив,але на зустріч з колєгою...з Володею Івасюком,однокурсником,з яким разом навчалися композиції у Львівській консерваторії в одного професора.
    Зустрілися!

IMG_7068.JPG

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сумно?
    Смішно.
    Смішно, як здавалось би розумні люди порпаються в лайні, нахвалюючи кожен свій бік смердячої купи. :)))

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Silver bullet

Кого ви зазвичай нахвалюєте - те лайно зовсім поза межами обговорення розумними людьми.
    Сумно, бо зараз є чим зайнятися в країні всім, хто там зараз на кордоні гає час і енергію. Про Порошенка і згадувати не хочу.

20. Silver bullet

Це зловживання посадою, дрібна підлість і політична помилка. Так буде чітко і ясно.
    Нащо він його запрошував в Україну? Запросив - тримай удар. Як цього не розуміти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)