Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

сорі за кацапський.

Блудні брати і сестри, всі на зустріч Саакашвілі, він тільки що мав зустріч з вашим улюбленим олігархом Коломойським:

Саакашвили и Коломойский встретились в Женеве - СМИ Тема: Михо мне друг, но истина... Порошенко против Саакашвили (338) 14:5808.09.2017 (обновлено: 16:27 08.09.2017)51610 СМИ сообщают, что встреча Михаила Саакашвили и Игоря Коломойского состоялась в гостинице Four seasons в Женеве. По данным журналистов, бывший президент Грузии и олигарх обсудили дела за ужином. УНИАН КИЕВ, 8 сен — РИА Новости Украина. Бывший президент Грузии, экс-губернатор Одесской области Михаил Саакашвили встретился в Женеве с украинским бизнесменом, бывшим совладельцем "ПриватБанка" Игорем Коломойским, сообщает в пятницу издание "Украинская правда" со ссылкой на источники в окружении бизнесмена.
    РИА Новости Украина: Саакашвили и Коломойский встретились в Женеве - СМИ

Я думаю, Беня бабла підкинув, тепер, як Міхо прийде до влади, Беню ніхто не рухне, буде крав, як захоче, бо ця злочинна влада Бені не підходить.

Так що патрійоти, вперед на граблі 10 вересня!!!! Там Юлька буде, та сама Юлька, яка з Путіним рвала лаха з Саакашвілі, коли той був президентом Грузії, тепер буде його "визволяти", чи проривати кордон, чи .... мене ж цікавить одне: вона буде в колясці і на каблуках?

:))):))):)))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ось Бєня ліг грудьми на амбразуру в пориві захисту Саакашвілі::)

Бизнесмен Игорь Коломойский считает, что

Саакашвили лишили украинского гражданства из-за скрытых фактов в биографии - Геращенко
    лишение бывшего председателя Одесской облгосадминистрации Михеила Саакашвили гражданства Украины негативно скажется на репутации государства в мире.

"Лишение гражданства Саакашвили - это позорное пятно на репутации нашего государства. Еще более позорным является то, что, несмотря на стремление в Европу, реализовано это в "лучших" советских традициях. Только история даст оценку, положительный он герой для Украины или нет. Лично я могу сказать только то, что с ним не было и, надеюсь, не будет скучно. И неважно, какими мотивами он руководствовался, когда разворошил наше сонное царство", - сказал Коломойский в комментарии ТСН.ua.

Он предполагает, что если его самого, возможно, когда-нибудь лишат гражданства, то ему будет почетно оказаться в списке рядом с Саакашвили.

"Если меня когда-нибудь лишат гражданства, то присутствие в его компании будет весьма почетным. Также, как при советской власти, для тех, кого лишали гражданства, почетно было оказаться в компании Солженицына, Бродского, Аксенова, Ростроповича и Вишневской", - подчеркнул Коломойский. Больше читайте здесь: Коломойский о лишении гражданства Саакашвили: Это пятно на репутации Украины

Ох і полюбив олігарх Саакашвілі. Я думаю, і Міхо цьому радий, навіть не віднєкується.:dance3:

Друзі....

Останнє редагування: 8 вер 2017
  3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Скоріше б вже...
    Он як нажраті барижні сальні сурла захвилювалися. Значить Саакашвілі на правильні мозолі наступає :)))

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Хтось бреше...

Якщо бреше наш брехлій, то то одне і нічого дивного.
    А якщо бреше прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж - то друга пара кальош...

У Саакашвілі кажуть, що зустрічі з Коломойським не було

Чому мовчить Саакашвілі?:scratch_one-s_head:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо бреше.

View: https://www.facebook.com/RadioSvoboda.Org/videos/10155174252216843/

У нас брешуть лиш одні - депутати.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як повідомляє “Українська правда” в Швейцарії відбулась таємна вечеря одного з провідних олігархів країни Ігоря Коломойського і політика, який найчастіше заявляв про необхідність боротьби з олігархами – Михайла Саакашвілі.

Спочатку новина не шокувала, політикум чекав спростування. Пізніше викликало шок мовчання Саакашавілі, що означає тільки одне – вечеря відбулась. Наразі ще не зрозуміло наскільки це зменшить кількість бажаючих їхати у Краковець, зрозуміло лише, що тепер бажаючих зустріти “борця з олігархами” буде точно менше, аніж учора.

Причина в лицемірстві і непослідовності, які можна пробачити олігархові Коломойському, але на які не сподівалися від політика Саакашвілі.

Майже два роки тому 06 вересня 2015 року Ігор Коломойський про Михайла Саакашвілі висловився так:

“Когда собака без намордника кого-то кусает надо наказывать и собаку, и что важно, ее хозяина. Собак в таких случаях усыпляют. А в нашем случае можно отправить наложенным платежом в Грузию, чтобы он ответил за покусанных там людей”…

“Я считаю, нет смысла спрашивать с грязного сопливого наркомана до тех пор, пока он не пройдет курсы реабилитации от наркозависимости. Моя линия поведения – встречаться с ним в судах, отстаивать свою честь и достоинство там, получать материальную компенсацию”.

У свою чергу Михайло Саакашвілі тоді заявив про Ігоря Коломойського:

“Я думаю, народ Украины скоро укажет этим вконец обнаглевшим пережиткам из бандитских десятилетий на их место”.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Очєнь надьожниє істочнікі, слов нєт.

А що йому казати? Якщо із "надьожних істочніків" надійде інформація, що "Сакашвілі - верблюд", йому що - треба буде не мовчати, а спростовувати?

Кинули лайно на вентилятор, і тут же "беззубые старухи их разносят по умам" (В.Висоцький)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Саакашвілі не спростовує по одній причині, він боїться, що якщо він спростує, а появлять фото і докази, тоді виявиться, що він бреше, тому краще нічого не говорити.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Патрійоти-ватники, ви ще тут?

Ваш ідейний лідер, ваша національна еліта Грішін - Семенченко вже їде на Краковець.

Я розумію, що ви будете віднєкуватисі, але ви завжди його підтримуєте, постите, слухаєте і то не совпадєніє.
    То просто ви стали маріонетками. Вас обробили, а ви не помітили і ви приречені слухати петеушника Грішина, це ваш провідник, хоча й несвідомо в деякій мірі. Російська риторика ганьбити президента України руками українських "патрійотів". Свідомо, чи не свідомо, ваші думки і прагнення будуть ті самі, що у Грішіна, Вови і т.д. Це ваш рівень національної свідомості. І тут нічого не поробиш. Це доля.

• Тупо Тупо x 3
  10. medwedo berlogsoni

"...мы как будто бы там побывали..."
    Якби були фото, їх давно б уже виклали.
    От якби у Вас були такі фото, і Вам за них запропонували б якусь дрібницю, скажімо, 10 тис. доларів, хіба би Ви би не згодились?
    Порядок дій дуже простий: вихід на того, хто дав інформацію з "надьожних істочніків", пропозиція грошей (якщо за голосування в Раді платять стільки, що люди, які зайшли в Раду в штанах з віддутими колінами, і з ліктями, що блищать, через деякий час будують собі особняки під Києвом, то невже у зацікавлених людей не знайшлася б копійка, щоб купити ці фото?)
    нетривала торгівля і вуаля! Фото з"являються на якомусь сайті. Аккурат в переддень появлення Саакашвілі на кордоні.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бєня яро захищає Саакашвілі. Олігарх захищає того, хто бореться з олігархами. Совпадєніє?

12. medwedo berlogsoni

@Мих, тупий прийом - вибрати огидний ракурс обличчя, ще й трохи його спотворити фотошопом.
    До яких тільки заходів не вдаються порохоботи (зауважу, що це слово я вживаю вперше. Завдяки Вашим старанням).

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  13. medwedo berlogsoni

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну вибачаюся, я його не спотворював, яке було в неті. А вибачюсь не через те, а через те, що образив вашого лідера, однодумця Грішіна-Семенченка, якого ви захищаєте.

Останнє редагування: 9 вер 2017
  16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Приблизно як і Ви. Як тільки доходить до конкретики, відразу гальма включаються. Справжнісенький жид на пательні...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тільки мені можна, я не політик, не депутат, а чесний борець з олігархатом Міхо вішає вам всім лапшу.

18. medwedo berlogsoni

Нікому не можна, або приберіть цитату з Біблії, яка проставляється під кожним Вашим постом. Візміть щось із репертуару фарисеїв.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Інформативно Інформативно x 1
  20. medwedo berlogsoni

@ІгорМ, тітушки врятували Януковича, і Порошенка врятують. Як казав Луценко "НЕхай щАстить!" (Чи щось дуже співзвучне)

а де твій аватар? :)