Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Азов" ждет, что Саакашвили возьмет свои слова назад Тема: Михо мне друг, но истина... Порошенко против Саакашвили (330) 02:2006.09.2017 (обновлено: 08:31 06.09.2017)167407 Полк "Азов" опровергает информацию об отправке частей, которые находились в зоне проведения АТО в Донбассе, на Западную Украину, о чем ранее заявил Михаил Саакашвили. azov.press КИЕВ, 6 сен — РАИ Новости Украина. Полк специального назначения "Азов" выступил с заявлением, в котором опроверг информацию о передислокации своих частей из зоны проведения антитеррористической операции (АТО) в Донбассе на Западную Украину. Ранее с таким заявлениям выступил экс-президент Грузии, бывший глава Одесской ОГА Михаил Саакашвили.
    РИА Новости Украина: "Азов" ждет, что Саакашвили возьмет свои слова назад | РИА Новости Украина

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Михо трима наш народ за лохiв. Робить собi славу на пiарi.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прокуратура начинает экстрадиционную проверку.

ГПУ решит судьбу экстрадиции Саакашвили
    Грузия призвала Киев арестовать и выслать Саакашвили. В министерстве юстиции получили запрос от прокуратуры Грузии на арест и выдачу экс-президента ст...
    IPNEWS.IN.UA

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

2010 - 2 млрд долларів на добудову двух блоків ХАЕС.
    2013 - 3 млрд - борг "януковича".
    Фсьо... :pardon:
    Докази є?
    Проте є багатомільярдні вливання з МВФ, який теж не є Армією Спасіння з безкоштовними обідами.
    Війну допустили теперішні брехуни і шахраї.
    Тому це на їхній відповідальності.
    Ще одна брехня професійних українців.
    upload_2017-9-7_13-26-42.png

Крім емоцій - нічого.
    Беручи будь-який питання, місце України в міжнародному рейтингу за часи оранжоїдів і славаукраїнців зійшло на найнижчі щаблі. Будь-яке.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Нічого подібного.
    Хто на першому місці по корупції? Ми...
    Хто на першому місці по зубожінню населення і т.д. і т.п.? Знову ми.
    А ви берете і таке кажете)))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бздьож.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, чим це все закінчиться...

Повернення Саакашвілі: прикордонники виступили з несподіваною заявою
    Politeka - твій ключ до суті новин!
    POLITEKA.NET

А тепер для тих, хто має голову і трохи мозгів нехай поставить сам собі просте запитання: хто і для чого робить той цирк 10 вересня на Краковці і кому вигідно розпускати слухи, нібито Порошенко і влада когось боїться.

:uanew::hi:

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я помилився. Вони самі виїхали в Росію, а камази з грішми десь тут залишили.

Одні брали в Росії, інші - в МВФ. Отже, одні других нічим не кращі.
    Ну, звичайно. А в Грузії війну допустила грузинська влада.
    Крім того, війни немає. Є окремі регіони, які не хочуть жити під помаранчевими баригами. І щоб уряд брав гроші не в МВФ, а в Росії.

Стосовно того, що дебелий як бик Янукович бігав на цирлах перед миршавими путіно-медведами, Ви так жодним словом і не обмовились.

9. medwedo berlogsoni

Дійсно, заява досить-таки несподівана - пройшо всього лиш півтора місяці.
    З нашими прикордонниками-карацупами (з їх темпами) шпигуни б уже пішки з Китаю повертались.

Згадується, що близько місяця тому тут крутилася грампластинка, що Саакашвілі сцить їхати в Україну. І є сміливі Дартаньяни.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якби не сцяв, то сидів би і Україні. Не у відпустку ж їздив, не у відрядження, а просто сцяв. І це єдина причина його перебування за кордоном. Я думаю, він може продовжувати сцяти, особливо, як приїде в Україну.

А чого квапитися? Прикордонна служба повинна негайно реагувати на кожного грузина?
    чому несподівано? менше слухайте зустрічаючих і визволяючих Саакашвілі і менше буде несподіванок.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василько друзів нє бросає.

12. manur

manur Well-Known Member

Я вдома - в Україні. Щойно приїхав, поїв і ввімкнув ноута.
    Кордон переходив по пішохідному переходу Угринів-Долгобичів. Спочатку їхав бусом Варшава-Грубешів (біля 300км). Потім бусом Грубешів-Долгобичів (32км). До самого кордону залишалося біля 3км. Хоча торба в мене не була велика і важка, але, пішки йти не хотілося))) Підійшов до Бедронки (супермаркет, який чуть більше року тому відкрили, в основному для українців, які пішки ходять до нього). Там стояло ще кілька таких же, як я. Хтось на майданчику перед Бедронкою знайшов буса з українськими номерами, який вже їхав в сторону кордону. То й довіз нас той бус до самої митниці. А далі кожен вже пішки...

Я не офтоплю. Це лиш вступ)))) Зараз буде по темі.

Пройшов я польських і наших прикордонників, вийшов до контрольно-слідової смуги. На виїзді бачу знайомого прикордонника. Кажу, посади на якусь машину додому доїхати. Прикордонник каже "глянь - пусто, нема зараз нікого з польського боку".
    Поки ми собі так гутаримо, з їх прикордонної будки виходить.......................

Василько! Сержант тепер вже поліції. І з усмішкою йде до мене здоровкатися. Ну, як не як, а колишнього зам нач райвідділу міліції побачив. А Василько - то такий супермен біля 165см росту і ваги, напевно, не більше 60кг.

Я здивовано його запитую : "ти що тут робиш?????" Каже Василько "я вже тиждень тут живу" )))) А насправді Василь живе в найближчому селі від цієї митниці.
    Продовжує Василь, що то в зв"язку з Саакашвілі підсилили ним охорону кордону:haha::haha::haha:

Ну, не пасувало мені там від сміху падати. По-перше, хоч колишній, але підлеглий, по-друге, брудно, по-третє, чужі люди ходять туди-сюди......

Карочє, хто там казав, аби Міхо на ветральоті рєзко на сусідню від Краківця митницю змотався? Між Краківцем і Угриновом є ще і Грушів і Рава-Руська.

То, собі тіко уявіть, як то Грушів підсилений, жи аж далекий від Краківця Угринів підсилений цілим сєржантом поліції Васильком !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Смішно Смішно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти ба... а сам тут розпинався: мусорилі, мучорилі і сам ним став! комедія!

14. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

• Смішно Смішно x 1
  15. medwedo berlogsoni

А чого тоді квапитися Саакашвілі?
    Вчора почув, що позбавили громадянства, а сьогодні вже пригнався?

А виїхав за кордон, так чому Вас це так дивує?
    Порядок подій такий:
    Саакашвілі виїхав спочатку, тоді Порошенко видав указ.
    А не навпаки: Порошенко видав указ, а Саакашвілі засцяв і виїхав за кордон, щоб у Грузію не вислали.
    Хоча, я думаю, щоб хтось Вас вирішив вислати в Росію, де Вас гарантовано сприйняли б за бандерофашиста, Ви б тоже крепко подумали, чи з"являтися на людях.

Втім, залишимо турботи (ой, що це я!), залишимо подіям розвиватися, як вони мають розвиватися. До 10 вересня залишилось зовсім небагато.

16. medwedo berlogsoni

БОЛЬШЕ 20 ДЕПУТАТОВ ЕДУТ ВСТРЕЧАТЬ СААКАШВИЛИ НА ГРАНице
    www.youtube.com/watch?v=geegkIxtGVw
    Цікаво, а скільки б нинішніх народних обранців приїхало зустрічати Саакашвілі, якби Всевишній повідомив, що всі, хто зустріне Саакашвілі, гарантовано попадають у ВР наступного скликання?
    Я думаю, душ 450 набралося б.

• Смішно Смішно x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мене не виїзд хвилює, а перестрашеність Міхо повернутися: йорзає про країнах, а заїзджати в Україну - зась. Дати якісь встановлює, ніби народу не все одно... Самопіариться...

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Бариги вже всі крісла обісцяли - вони бояться. Чого бояться - самі толком не знають, але бояться. І єдине, чим вони можуть врятуватися від страху - це поліція, яка буде стояти на кордонах, біля їх ліжок і біля їх виходків.

Карочє, боїться той, хто винен. А бариги кругом винуваті ;)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Останнє редагування: 7 вер 2017
    • Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)