Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Ну Ви так погано про мене говорите, що напевно і думаєте не добре...
    В питаннях доказів і фактів я скрупульозний. Тільки офіційні чи незалежні ПЕРШОджерела.

• Смішно Смішно x 1
  2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Я б хотіла думати добре, та Ви не дозволяєте :dntknw:
    Перефразовуючи відому фразу - Скажи ким ти захоплюєшся і я скажу хто ти. Так от, Янукович, яким Ви захоплюєтеся, хоч і зміг стати фігурою політичною, і в деякому сенсі навіть історичною, але людина він примітивномисляча, з поверхневими первинними рефлексами. :pardon: А мені імпонують люди з тонким і живим розумом.
    Отже, раджу обачніше вибирати собі кумирів. :mocking:

Останнє редагування: 5 вер 2017
  3. VasMT

От жеж важкі люди...
    Тисячний раз повторюсь: "Бандитська" влада була краща за "народну". Чесніша. Крапка. Без всяких захоплень.
    Тим більше кумирів...

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я навіть дивуюсь, як на вашу чьотко пропутінську пропаганду ще не звернули уваги модератори.
    Ви вже стільки тут обсирали Майдан...ваше кільканадцять "доскакалися", "хунта", "хай захарченкі ідуть в Раду - то нічого, що комусь вони не подобаються" - що вже треба копіювати і складати ці перли.
    Страшне, що вони від людини, яка буцімто в збройних силах.
    Цікаво, на яку мозгову активність ви підштовхуєте тих хлопців, що проходять підготовку. До чого ви готуєте??

5. VasMT

До війни.
    Вчу воювати і лишатись живим.
    А от щодо "пропутінської пропаганди" Ви загнули.
    Я намагаюсь довести, що влада професійних українців на чолі з Порошенком, гірші за минулу владу.
    От і все.
    Про "доскакались". А що ні? Останні місця вже навіть не в європейських, а світових рейтингах. Масове зубожіння, катастрофічна смертність і міграція, жодного розкритого гучного злочину...
    Тільки слова, слова слова... Брехня, брехня, брехня...
    І Ви вириваєте слова з контексту.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні.

Влада при Януковичеві була відверто пропутінська, проросійська, прокремлівська і запобілага перед Москвою.
    Згадайте як принижували Януковича, коли той кілька годин чекав у Криму Путіна на обід. Путін запізнювався бо зустрічався з залдостанівцями (проросійськими байкерами, які відверто підкреслювали, що Крим - російський)
    Росія на підтримку Януковича виділяла колосальні гроші - кредит, який дозволив утримувати рівень життя українців (хоча і було багато затримок із зарплатою, розрахунками з підприємствами тощо).
    Накрадене регіонали вивезли в Росію.
    При регіоналах не було війни.

Зараз також крадуть, але немає мільярдних вливань із Росії, немає загравань і принижень перед Росією (так, є заводик у Порошенка в Росії, але економічні стосунки з Росією звертаються).

Зараз йде війна, на яку також потрібно ресурси.
    Можливо, крадуть стільки ж, скільки і регіонали, але тоді не було війни.

Після Ющенка в скарбниці держави щось та залишилось, після Януковича не залишилось майже нічого.

Я дуже незадоволений нинішньою порошенківською владою, але казати, що вона гірша від януковичево-азаровської - це явно несправедливо.

Останнє редагування: 6 вер 2017
  7. VasMT

Колись зграя таких же крикунів і популістів зробила переворот і назвала її голосно - Вєлікая октябрьская рєволюція. Результат відомий. Зараз їх навіть судять посмертно. Революція троянд - вимагають суда над Саакашвілі.
    Все суб"єктивно. І скачки на майдані теж.

8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І тих крикунів вистачило на 74 роки... На скільки ж вистачить тепер цих?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Краковець:

upload_2017-9-6_11-15-32.jpeg

:))):))):)))

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Саакашвілі не пройде

upload_2017-9-6_11-21-2.jpeg

:):)))

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зустрінемо Саакашвілі:

upload_2017-9-6_11-31-39.jpeg

:haha:

Порошенко півармії зі сходу відправив на Краковець.:haha:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Тепер мені все зрозуміло, чому мого зятя терміново знову захомутали)))

• Смішно Смішно x 1
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Назвемо Вашу відповідь одним словом "З'їхали".
    Я навів низку порівнянь не на користь Януковича, а Ви згадали про Химині кури.

Хоча раціональне зерно в Вашій відповіді є.
    Якщо крикуни могли мирним шляхом прийти до влади (вибори Ющенка), то чому б крикуни не могли прийти до влади в Грузії (вибори Іванішвілі)?

14. VasMT

Не на довго. Час не той.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  15. VasMT

Назвемо так, я дав відповідь на Ваш пост, яким мав всього одне слово, дві літери - "Ні".
    Потім на форум не заходив. Ви ж дописали ще многабукафф. І стверджуєте, що я з'їхав.
    Не по порядному.

16. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

ГУБЕРНАТОР ЛЬВІВЩИНИ У ПАНІЦІ: МЕШКАНЦІ ОБЛАСТІ МАСОВО ІДУТЬ НА ЗУСТРІЧІ З ДАВІДОМ САКВАРЕЛІДЗЕ

• Смішно Смішно x 1
  17. ІгорМ

У центрі Львова підпалили опудало Михеїла Саакашвілі
    :)
    Гройсман Володимир Борисович Національність єврей[1]
    :haha:

зі
    кажуть, що тотой голова «Захисту звичайних людей» Дмитро Павліченко то є тойво Дмитро Павліченко

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. ІгорМ

Mikheil Saakashvili
    1 год. ·
    Відомий державний діяч і соратник Вацлава Гавэла, Карл Шварценберг та члени парламенту Чехіі звернулися з відкритим листом до Порошенко:

«Ми висловлюємо наше співчуття у зв’язку з тим, що Україна, яку ми спільно захищаємо у боротьбі за незалежність, демократію і правову державу, здійснює серйозні неправомірні дії по відношенню до свого власного громадянина.

Остракізм колишнього губернатора Одеси, значимого політика, Михайла Саакашвілі, якого позбавили українського громадянства, є ганьбою для української демократії.

Ми закликаємо Президента Порошенко та іншу владу обміркувати, які наслідки спричинять ці дії для іміджу України в світі, а також значення цього вчинку для громадян України, якщо уряд так відноситься до опозиційного політичного діяча.

Будучи друзями України, ми з жалем і обуренням стежимо за цією подією.»

Карел Шварценберг
    Христина Зелленкова
    Марек Женішек

• Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А знаете, Саакашвiлi явний брехунець:

------------------------------------------------------------------------------------------------
    Переглянути більше коментарів

Mikheil Saakashvili поширює посилання.
    Вчора о 14:22 ·

Саакашвили: власть отправила военную разведку и часть полка "Азов" для моей встречи 05.09.17

Эксклюзивное интервью экс-главы Одесской ОГА Михаила Саакашвили. Говорим о его приезде в…
    YOUTUBE.COM

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    В «Азові» заперечують, що «зустрічатимуть» Саакашвілі
    06 Вересень 2017, 18:48
    Міхеїл Саакашвілі
    Дивитись коментарі

У прес-службі полку «Азов» спростовували слова Міхеїла Саакашвілі про те, що окремі підрозділи «Азова» перекинуто із зони АТО на західний кордон України з метою перешкодити його поверненню в Україну. Раніше у Мін'юсті повідомили, що отримали запит грузинської прокуратури на затримання та екстрадицію Міхеїла Саакашвілі. Проте екс-президент Грузії та екс-очільник Одеської облдержадміністрації запевняє, що все одно має намір 10 вересня о 12-й годині повернутися до України через пункт пропуску «Краковець» на польсько-українському кордоні.

В інтерв’ю телеканалу NewsOne Міхеїл Саакашвілі заявив, що українська влада готується завадити йому повернутися.

а де твій аватар? :)