Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дріт перевезли у Краковець, там Саакашвілі має приїхати.

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

для того, щоб його ПЕРЕВЕЗТИ з місця "А", в місце "В", його треба для початку в місці "А" встановити.

• Смішно Смішно x 2
  3. Capitoshechka

1___2164_650x410.jpg

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Погоджуюся.

Погоджуюся.

Але привезли його на кордон не Семенченки.
    Ви, бува, не підкажете, хто міг привезти колючий дріт на кордон? З Європою?

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Стопудово Путінвінават!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Охоронник супермаркету теж знає Саакашвілі, як і Трамп....:)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

На просьбу польських прикордонників відгукнулися наші прикордонники.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лукаш ЕГО тоже поддерживает [​IMG]

9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

View: https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/1672751729421868/

зі

РУХ НОВИХ СИЛ
    3 год. ·
    ЗАБОРОНИ В’ЇЗДУ СААКАШВІЛІ в УКРАЇНУ НЕМАЄ, - офіційні відповіді від СБУ, Нацполіції, Мінюсту і Держприкордонслужби

Адвокат Михайла Саакашвілі Павло Богомазов отримав офіційні відповіді від СБУ, Нацполіції, Мінюсту і Держприкордонслужби на письмові запити щодо повернення Михайла Саакашвілі в Україну.

Служба безпеки України повідомила, що інформація про заборону в’їзду в Україну Михайлу Саакашвілі відсутня.

Національна поліція України повідомила, що інформація щодо Михайла Саакашвілі на автоматизованому обліку Нацполіції відсутня.

Міністерство юстиції України наголосило, що запит на видачу Михайла Саакашвілі або вироки від компетентних органів Грузії до Мінюсту не надходили.

Державна прикордонна служба України підкреслила, що не виконує доручень уповноважених державних органів щодо заборони в’їзду в Україну громадянину Михайлу Саакашвілі.

Отже, немає жодних законних підстав для перешкоджання перетину українського кордону Михайлом Саакашвілі 10 вересня в пункті пропуску «Краковець». Будь-які спроби правоохоронних органів не впустити Михайла Саакашвілі на територію України вважатимуться злочинними та такими, які порушують законодавство України.

Детальніше тут:

https://rns.org.ua/…/zaboroni-v-yizdu-saakashvili-v-ukrayi…/

Останнє редагування: 4 вер 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Від самого початку казав: то є цирк і ніхто не збирається затримувати Саакашвілі на кордоні.

Ну але якщо комусь тре терміново попіаритись, то тре... Саакашвілі намагається зробити з себе центр вселенної. Клоун та й годі.

Хто поїде рятувати клоуна в Краківець 10 вересня?:haha:

Класно лохів розводять, нічого не скажеш.

11. medwedo berlogsoni

Можна "смативать удочкі" (тобто, колючий дріт, як елемент піару Саакашвілі)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. medwedo berlogsoni

Дуже хотілося, щоб Ви запам"ятали слово "всесвіт". Колись такий журнал виходив. Я отримував його за передплатою (па падпісцє) кілька років.

• Подобається Подобається x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну подумайте логічно. Що дасть колючий дріт у затриманні Саакашвілі, якщо би його мали затримати? Абсолютно нічого. Колючий дріт хіба для Семенченків, які будуть дебоширити. Ви ж розумієте. там скликають масово народ. Як він себе поведе - ніхто не знає. Влада повинна забезпечити порядок? Повинна. А Саакашвілі немає жодного відношення до дроту.

14. medwedo berlogsoni

Нормально поведе. Як на Майдані-1 і Майдані-2. Там тітушок не буде. Замість дроту краще б печеньок завезли.
    Чаю, кави. Я на першому Майдані не міг собі відмовити у стаканчику халявного чаю.

15. ІгорМ

Проти Саакашвілі подано чотири позови про захист честі і гідності
    Ну, якщо проти Міхо виступили такі типи, то я за Саакашвілі :)

зі

Андрій Садовий
    3 год. ·
    10 вересня мої однопартійці - Ірина Подоляк, Єгор Соболєв, Роман Семенуха, Семен Семенченко та Павло Костенко будуть на КПП "Краківець", аби проконтролювати дотримання Закону та Конституції України щодо Міхеїла Саакашвілі.

Потрібно вміти визнавати свої помилки. Я дуже сподіваюсь, що до моменту прибуття п. Саакашвілі до України, Президент Петро Порошенко зуміє виправити своє непродумане рішення і 10 вересня не стане днем ганьби для країни.

Я хочу, аби позиція "Самопомочі" була чіткою і зрозумілою. Ми не боремось за політика Саакашвілі. Ми захищаємо грубо порушені права громадянина України. Бо завтра те ж саме зроблять і з нашими з вами правами.

А Міхеїла я з радістю чекатиму у Львові на каві. У нього тут багато друзів і повага людей.

Цілком погоджуюся зі словами, які я виділив

Останнє редагування: 4 вер 2017
    • Подобається Подобається x 2
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що це, що говорить Садовий є лицемірство.

Чому?

По-перше, від початку року президент позбавив 28 осіб громадянства. Чому захищають лиш одного?
    По-друге, що таке "грубо порушені" права? Садовий - суд? Ні. Хто сказав, що порушені права? Де це доведено? Чи може у нас вже суд заміняє Садовий?

Ніколи в країні не буде порядку, коли подібні питання рішатиме толпа. А президент має право, як надавати громадянство, так і позбавляти. Це передбачено законом.

17. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:haha:

• Смішно Смішно x 1
  18. ІгорМ

Я вважаю обов'язком солідарно підтримати Саакашвілі, – Гриценко про повернення політика

View: https://youtu.be/bwSvTP7BYaQ

19. medwedo berlogsoni

Якщо Ви знаєте, що позбавили саме 28 осіб, то напевне знаєте, кого позбавили поіменно. Давайте розберемося, починаючи з першого.
    Крім того, може виявитися так, що багато хто з цих осіб згодився з позбавленням (бо мав інше громадянство - Ізраїля, Росії, Панами, США, Сомалі), і таке позбавлення не викликало у них заперечень.
    Саакашвілі ж не погодився і вважає, що його хочуть позбавити громадянства незаконно, всупереч Конституції, і багато людей виявило бажання допомогти йому в цьому.
    Тому тут не виникає жодних протиріч.

Єдине що мені не подобається, це те, що Прездент не позбавив громадянства набагато більше осіб - того ж Насірова, який взявся захищати щось таке, що він кличе своєю честю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Capitoshechka

І не завадило б, аби Кличко приїхав і там ще туалети відкрив)))

Миху, а хто сказав, що Янукович вивіз гроші і де це доведено?
    Ви ж постійно це патякаєте. А рішення суду ви бачили? Суд це визнав?
    Так отож...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)