Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. prius

prius Well-Known Member

Виродок не суди всіх по собі

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Друзі, не витрачайте стільки емоцій. Не псуйте собі настрій та здоров'я.

Бо за щоб ми тут не сварилися - це всього лише наші припущення. Ми бачимо знизу мало для того, щоб зложити пазли в повну картину.
    Я знаю одне: майже все в українській політиці має свої плюси і мінуси.
    Навіть підлі вчорашні ригі в якості опозиції не дають спокійно спати тим, хто робить реформи, в чому їх маленький плюс.
    Заробляють на політиці - всі. Але будуть вибори. За БПП, НФ і ОБ з сателітами багато не проголосують.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

upload_2017-8-31_18-49-50.png
    upload_2017-8-31_18-50-15.png

Соцопросы: парламентские выборы, Выборы Украины, UE

Там багато чого є, але висновок один - Матьківщина впердє, а шоколадний кружок в звіздє!
    Політична криза настала. Зашмальцьована колода славаукраїнців і миздобулів вже не актуальна.
    До 10 %. Всі. Сміх курям...
    Один Мих зара скаже, що краще Вальцмана нєбило, нєт и... , це від себе, нєнадо.

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

От скажіть, хто є Путін в очах нормального українця?

Правильно, хуйло.

Якщо хуйло буде пригрожувати Порошенку, то що подумає нормально-статистичний українець? А він подумає, що Порошенко - нормальний президент.

Тому робиться хитро. Травлять через т.з. своїх "патріотів". Все робиться для того, щоб ті, що воюють, добровольці, просто населення України довбало свого президента. Просто хуйло робить справу руками українців. Путін, звичайно, критикує Порошенка, але стримано, більше надає можливість робити через пяту колону, Медведчука, Тимошенко, бувших ригів і т.д.

Останнє редагування: 31 сер 2017
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Вибори показують завжди іншій результат, ніж оці результати химерних опитувань. А тут зовсім якийсь дивний прогноз.
    Самопоміч не буде вкінці, от подивимось.
    А в таку популярність БПП з Ляшко не повірю нізащо. Та і "За життя".
    "За життя" - це ж Вадік Рабінович, який всіх в своєму житті кидав, жидяра в найгіршому сенсі, аферюга...звідки у нього з Фуксом така популярність?
    Люди ж не ідійоти вже зовсім, щоб оце в жовтому піджаку провести в парламент?? Він з Ізраілю приперся сюди чого? Бо там таким пройдохам просто нема що робити!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Silver bullet, я з вами погоджуюся.
    Але є але - мене обдурили. Наобіцяли і кинули. Не люблю, коли мене обманюють...

View: https://www.youtube.com/watch?v=wXz_xLdpx1s

7. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Події останніх років кажуть протилежне :sad:

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. manur

manur Well-Known Member

:good::good::good::haha::haha::haha:

9. Latana Royal

Ну а шо, хіба ні? Он, Мих, бачте що верзе. А зовсім недавно справляв враження адекватної людини :sad:
    Шкода, пропадає хлоп...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мих не веде дискусії як варити борщ, правильно?

Ну а хто варить борщ, навряд чи дасть пораду по ремонту двигуна.

• Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

і все йде до того, що процес продовжиться.

12. solweig

solweig Слухачка тиші

А Ви вважаєте нормальних багато?

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І логічно напрошується: Якщо х-ло погрожував Саакашвілі, значить, Саакашвілі був нормальним президентом, а тоже - нормальним політиком, а отже - порядною людиною, а отже, нормально-статистичний українець поважає Саакашвілі. І не обзиває його всякими там словами.
    Здається, логічно.

ЗІ. Але найсмішніше те, що х-ло Порошенку не погрожує!
    І що тепер залишається думати середньо-статистичному українцеві?

Останнє редагування: 1 вер 2017
  14. Latana Royal

:))) Припиніть. Зараз у "єдиного нормального українця" макітру розірве

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

то залежить від самого українця. Якщо він думаючий, то розуміє, що ні Обама, ні Трамп, ні Євросоюз, ні НАТО не є настільки дурні, щоб помагати Порошенку, який грає на Путіна. А є звичайна совкова маса, яка не думає і їй вистарчає кинути будь що і вона проковтне, навіть від Семенченка.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. VasMT

А на вашу барижну макітру не налазить, що названі вами люди допомагають не свинорилому презику, а собі, Україні і українцям.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Овва! Васильку, а шо? Проміле опутилося нижче 3.0?

А чого ті люди не допомагали Грузії і Саакашвілі, а чому ті люди не допомагали при Януковичу?

18. VasMT

Допомагали.
    Просто ваші бельмаки залиті щенячою любовію до великорилого Вальцмана, і далі свого барижного носа не бачать. Є гугл, спитайте в нього.

• Смішно Смішно x 1
  19. Latana Royal

Які високохудожні звороти :)))

• Смішно Смішно x 1
  20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я відкрию Вам велику таємницю: за ці пару років мені почало здаватися, що Порошенко грає не на Путіна, а на себе. І на своє оточення.
    Мені почало здаватися, що Порошенко і оточення хочуть Україну для себе (як свого часу хотіли регіонали).
    Тому і відстоюють її, захищаючи від Путіна. Для себе.
    Для цього мають бути сильні армія і поліція, добрі стосунки з Заходом, народ, який повинен жити, аби тільки не буянили, ріст економіки (для всіх, крім себе) - 1-2 відсотки на рік: Аякже! Ростемо! Чого вам ще треба?

Тобто, Порошенку і оточенню потрібна стабільність в ситуації, що склалася.
    Помаленьку воюємо, помаленьку ростемо, помаленьку приторговуємо, притоплюємо чужих (Коломойський і ко) і витягуємо з лайна "своїх" (Насіров, Розенблат, алмазники).
    Все йде, як по маслу.

Останнє редагування: 1 вер 2017
а де твій аватар? :)