Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

На форумі виглядає круто, а на виборах побіжить Кернеса вибирати, як більшість крутих харківян.

• Не подобається Не подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от, хай тепер і працює у США без подачок від дядьків. Хто ж проти? Любов до України теж цінна навіть на відстані. Нехай заслужить стати громадянином України.

• Тупо Тупо x 1
  3. manur

manur Well-Known Member

Yuriy Derevyanko / Юрій Дерев'янко у Державний Кордон України - Краківець.
    11 год ·

Кордон з Польщою штучно заблокували. Чекають Mikheil Saakashvili.

Сталося це на пункті пропуску "Краковець" на кордоні з Польщою - за прямою вказівкою з Адміністраціі президента. Вони думали, що Михайло Саакашвілі перетинатиме сьогодні кордон.

Прикордонники дали команду "Бар'єр", повідомивши, що якась людина втекла! Це означає припинення випуску і впуску автомобілів з та на прикордонний пункт. Вони застосували спеціальний пристрій для блокування руху автомобілів. Всупереч закону мій автомобіль, як народного депутата, обшукували, шукаючи Михайла... в багажнику [​IMG]:)

Після того штучно створили хаос в черзі, заблокували автобусами кільце. І хоча сам пункт пропуску пустий, людей змушують стояти в багатокілометровій черзі. Навколо багато працівників СБУ, а машини прикордонників прочісують поля навколо митниці в пошуках Михайла Саакашвілі [​IMG]:)

Це порушення не тільки українського законодавства, а ще й міжнародних угод про роботу пункту пропуску. А також знущання над сотнями людей, які не можуть нормально перетнути кордон.

Шановний Петро Порошенко, негайно припиніть знущатись над громадянами України та іноземцями! - Михайло Саакашвіллі публічно повідомить про день свого повернення в Україну, про що він неодноразово заявляв.

• Інформативно Інформативно x 3
    • Смішно Смішно x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікаво знати, пане Миху, у кого зараз повні штани?

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, це театр.

Ну посудіть самі. Припустимо, Саакашвілі проник в Україну. Як він може цим нашкодити президенту? Ніяк. То просто смішно оце все читати.

А от сам Саакашвілі, якби проник в Україну - ризикує, бо його можуть затримати будь-де і будь-коли, як нелегала.
    Читайте уважно:
    Покажіть, як ви кажете, ісходящий номер указу. Нема такого. Все на рівні слухів. Думаєте автор цієї статті сам чув, як президент давав цей указ? - Теж анекдот. Я не бачу причини галасу і такого шороху. Я думаю, що про весь цей цирк у Краковці Порошенко навіть не чув. Це могли організувати сили, які пропихають Саакашвілі до влади для того, щоб підняти рейтинг грузину.

Ви можете не вірити у те, що я написав, але як будете перечити, то незабудьте назвати хоть одну причину чому президент має боятися Саакашвілі.
    Хоть одну, але обгрунтовану.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А не знаєте чому на одній з 8 переходів? Президент не знає, що є 8 переходів?:haha:

При тому, що за годину можна перейти вже у Грушеві, а через 40 хв. - на Раві.:haha:

7. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Я так здогадуюся, що це Ви мене з кимось перетираєте.
    По-перше, перекажіть самойловичу, або нотрцо, або дачнику, що їх для мене не існує і я не бачу їх писанини.

По-друге, а що не так з Кернесом, як із мером? Ну, так, вишиванку не носить, але ж сміттям і безладом не замордував місто.
    Ви б, Мих, визначилися вже, а то як та стара діва: і з вишиванкою - не так, і без вишиванки - не так :)))

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навіть не з моєї точки зору, а з точки зору львівян це називається дно.

Про що ми сперечаємося?

10. medwedo berlogsoni

Існує два поняття: указ і вказівка. Автор говорив про вказівку. Вказівки - без ісходящих номерів.
    А от позбавляти громадянства вказівкою не можна. Має бути указ.
    Вказівки - це телефонне право, прівєт совку. Це не до Вас звертаюсь, а до суспільного явища.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Xe-x...та так,це і є То,що так зденервувало колись німців(ще тих,тих!) в 30-х роках в Німеччині!
    Вдумайтесь...Німців в себе в Німеччині!
    О Боже,не дай їм знову так зденервуватись! Най краще Німеччина їм зробить,ну там...безвізовий виїзд і візовий режим/в'їзд до банку в Німеції,де вони свої ті вкладені капітали якісь там тримають! І добренько нехай контролює!
    З тими чергами,з візами,з таможнею,з податками на кордоні!А шо?! Ну як ті британці по-brexit нині і роблять!
    Європейці мусят шануватись! І як треба,то і франки,марки,ліри відновити в себе...і гривню в Європі також! Україна свою гривню в Європу штовхати повинна,а не долар/юань/рубль!
    Ну якось так!
    Маймо гонір,хлопи,з тими кучмо-масонськими європейцями!
    То все нинішнє в Європі старе вже,як світ!:hi:

IMG_8442.JPG

Last edited: Aug 5, 2017
  12. medwedo berlogsoni

Майте совість, хлопе! Де тут у Вас про Саакашвілі?

• Смішно Смішно x 1
  13. Юрко НОТОЦО

Майте совість і ви,коли я відповідаю не вам ,а Миху на його допис!
    Чого вас денервують важливі питання про ті важливі проблеми,які існують в нинішній Україні,в даному випадку і те українське массонство,яке можливо і Саакашвілі готовий викорінити в нашій державі! А ви все...не рухайте харківських,київських,дніпровських корупціонерів,про яких ви навіть згадувати не бажаєте! Святий Кернес,б'я!
    Так,на даному етапі вірю,що той Саакашвілі після тих всих перепетій,та вже не зможе,бо не матиме права про це ,От Таке ,Що Нині Є в Україні,та мовчати!
    Тут і Катрена вже
    Не потрібно писати,бо все і всім добре ясно,де той злий Пес заритий!:hi:
    IMG_8443.JPG

Last edited: Aug 5, 2017
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

З чого ви взяли, що його нема?

15. medwedo berlogsoni

А з чого Ви взяли, що він є? Я Вас ще позавчора просив назвати номер того указу, а Ви щось інше писали.
    Якщо указ є, він має мати номер і бути опублікований на сайті Президента, як це робиться з іншими Указами.
    Якщо пам"ятаєте, я навіть навів для прикладу указ про кадрові перестановки в СБУ. Не думаю, що позбавлення когось громадянства є більшою таємницею, яка не підлягає опублікуванню.

• Подобається Подобається x 1
  16. Юрко НОТОЦО

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви звертаєтесь до мене, ніби я той указ носив Порошенку на підпис.

Але я можу вам пояснити чому ви не можете побачити цей указ. Я не впевнений, що я правий, тут тре уточняти у юристів. От дали людині догану, а іншій людині дали нагороду. Так от, нагороду можуть записати у трудову книжку, а догану - ні. Друге, лікар немає права розголосити на що хворий пацієнт. Третє, коли ведеться слідство, нема права розголошувати прізвища підозрюваного.
    Подібне може бути і тут. Нагорода, переведення на іншу посаду - допускається. Але коли є негатив, який стосується конкретної людини це може кваліфікуватися, як втручання в особисте життя. Указ на руки Міхо не отримав. Можливо не можна давати указ постороннім людям, коли справа, яка стосується конкретної людини не має ознайомлення фігуранта справи.

Це моя думка. Може я неправий.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Просто Порошенко сцикун, він все робить наполовину і ніби залишає можливість маневру... Бариги всі такі ;)

19. medwedo berlogsoni

Геніально!!!
    (Нічого, що я поставив три знаки оклику?).
    Значить, Мосійчук - не посторонній, оскільки він ознайомлений з указом, якого фігуранту ще не дали. Адже, якщо не забули, першим про позбавлення Саакашвілі громадянства заявив саме Мосійчук (якого ми тут з Вами для конспірації називаємо бабою Валею)

Вам самому не смішні Ваші потуги виправдати Порошенка в даній ситуації?

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. medwedo berlogsoni

У Литві закликали Україну дозволити Саакашвілі захист свого громадянства

а де твій аватар? :)