Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, тоді коротко: Ніколозович наробив в штани.

Так нормально?

• Не подобається Не подобається x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А Ви думаєте що кролики, потрохи, оте чмо з свинячими очима і решта отого шобла-й*бла не такі самі? Обсеруть те, чим сцють, як тільки в боці заколе. Будуть срать далі, ніж бачать. Це все шобло можна віднести до категорії, яка називається одним словом - ЛАЙНО (слово "собаче" вживати не можу, оскільки собаки не заслужили, щоб цих чмошників до їхнього лайна прирівнювали).

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я просто не маю звички обкакувати чиюсь зовнішність.

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Так само, як і Ви. Бо Ви вже й станцювали на радощах, й розпрощалися.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні, не нормально.
    По-перше, Саакашвілі поїхав за кордон ще до "указу".
    А по-друге, дурнів у нашій країні в погонах і без погонів - хоч греблю гати.
    Тому повернення має бути підготовлене. А то який-небудь хапуга на кордоні, який крав і брав і ще збирається красти й брати, з задоволенням закрутить за спину Саакашвілі руки, чи є указ, чи немає. А потім доводь, що ти - не верблюд.

Он, коли захотіли, то навіть чесну бабу Валю (пардон, Мосійчука) кинули за грати, яка нічим нинішній владі не загрожувала. А тут - реальна загроза. У нього в Грузії сиділи і мільярдери, і міліціонери, і митники і мінстри. За що й переслідують тепер там.
    Я не кажу, що Саакашвілі відразу стане президентом, але попасти у Раду у нього є реальні шанси, і багато хто від його виступів з трибуни з доказовими паперами в руках відчуватиме певний дискомфорт.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ох, не по зубах Пєтя шмат вхопив, ох, не по зубах :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. medwedo berlogsoni

А обнюхувати?
    Ніколозович щойно прибув до Польщі. Ви там недалеко - перевірте достовірність своєї гіпотези.
    Саакашвили прилетел в Польшу

• Смішно Смішно x 1
  8. medwedo berlogsoni

Якийсь Ллойд Грін тисанув статтю в ФокНьюс.
    Говориться, що в Україні немає корупції, Саакашвілі
    (с), і так далі і тому подібне. Мовляв, ніяких результатів в Одеській області, лише піар, втік з посади, більше в Києві сидів, ніж працював у Одесі, все по шоуах та по шоуах.
    Одним словом, Миху, це не Ви так досконало англійською володієте?
    www.foxnews.com/opinion/2017/08/03/ukraine-revokes-saakashvili-s-citizenship-so-sucks-up-to-trump.html

Зараз розлізеться стаття по всіх медіа. Зуб даю.

• Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

Про склад комісії з питань громадянства.
    Стало відомо, хто підтримав позбавлення Саакашвілі громадянства України
    Ну, шо Ви, пане Миху скажете на ето несчастьє?

10. prius

prius Well-Known Member

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

в даному випадку це видно, незважаючи, що Ніколозовіч в сша.

12. prius

prius Well-Known Member

Дійсно смішно бо це і так всі знають і Саакашвілі америку не відкрив а фото там цікаве без фотошопа два свинячих рила

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте чому мені не подобається Саакашвілі?
    Не через Порошенка.

Уявіть собі ситуацію.

Саакашвілі по суті вигнали з Грузії. Справедливо, чи ні - питання інше. Але він приїхав в Україну. Президент чужої йому країни дарує громадянство.
    Мало того, дає йому високу посаду: радник президента, а потім губернатор області. В Україні є чимало достойних людей, які свої роки поклали на служінню України і вони не змогли удостоїтися такої поваги і честі, новоспечений українець - грузин Саакашвілі. Очевидно, Порошенко розраховував на реформи в області і підтримку лінії, яку веде президент. Що тут поганого?

І тут, Саакашвілі отримавши такі подарунки, почав вважати, що Порошенко його не влаштовує. Не критикую! Буває. Ну вважає Саакашвілі, що Порошенко не так керує. Що тут поганого? Підійшов, сказав: вибачай, я так не можу і т.д. не хочу бути губернатори, не згідний з політикою, не хочу бути радником... Можна зрозуміти. Також можна зрозуміти, коли б Саакашвілі створив свою партію з своїми поглядами - нема питань.
    Але Саакашвілі поступив, як справжній гавнюк - вся програма партії - то обсирання того, хто дав зробив йому подарунки. Тут немає жодного значення моє, чи ваше відношення до Порошенка. Кому як подобається. Я просто не люблю таких людей, котрим ти даєш хліба, а воно кидає в тебе камінь. Це характеризує людину дуже сильно і основною причиною, чому Саакашвілі вигнали з Грузії - це його гавнистість, я так думаю.

З точки зору політики, Саакашвілі є самий натуральний диктактор. Якби Саакашвілі зараз був би президентом в Україні, люди, які б його критикували, переслідувалися б по повній. Він дуже авторитарний і нетерпимий до власних опонентів. Порошенко в тому плані просто дєцко.

Я не знаю... колись прочитав таку фразу, що до демократії треба прийти через авторитаризм. Тобто хтось мусить взяти все в кулак, поставити на місце, а тоді можна впровадити демократію. Може і так, не сперечаюся. А може і не так. Авторитаризм може перейти у звичку і тоді можна стати КНДР.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви теж не відкрили Америку, бо таке писати багато розуму не треба, а тим більше про когось, а тим більше когось цитувати, а тим більше улюбленим вашим кацапським язиком.
    Вата навіть не перекладає текст. А нащо напрягатися, коли Пріус і так то з'їсть і поширить, шо нє?

15. prius

prius Well-Known Member

Я не ви ,то ви жерете після пєці парашенко гівно і всім кричите що це чоколяда,з вас вже весь форум смієтся бо ви після потроха гівна навіть писок не витираєте

• Смішно Смішно x 3
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фу, які ви некультурні!:bad:

17. prius

prius Well-Known Member

А що ахметов вже сидить в тюрьмі? Чи може беркут з майдана сидить в тюрьмі?

18. prius

prius Well-Known Member

Від вас навчився

19. medwedo berlogsoni

Якби Саакашвілі був диктатором, то фіг би хто після нього прийшов до влади. Сидів би на троні, як усі диктатори, до самої своєї смерті.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну чому? Не кожен диктатор може втриматися при владі. От Чаушеску довго тримався... Каддафі довго тримався.... але вони не своєю смертю пішли в інший світ.

Я просто отак порівнюю. З Януковичем все ясно. Забоявся і втік. А взяти, скажімо, В. Чорновола. Його би фіг там чим залякали. Він би приїхав в Україну і ніякі арешти його б не залякали. Є різні люди.

а де твій аватар? :)