Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А навіщо це Вам?:)))
    Приз за авторітарність не знаєте кому вручити?

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Юрко НОТОЦО, те що Ви отсе робите, пане, називається простим українським словом "флуд". Ну а по селах не всі володіють українською, тому просто кажуть

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А ви такий оптимальний в діях,що бачу же хочете,щоби побилися тут моцно всі,або...хоча б Миха відлупцювати за Порошенка!
    Вам в тему Расизм,де про подібних харків'ян,що в Англії крутили-викручували свій бізнес,збудоражуючи людську ненависть в людей!
    От такі потихеньку тріпаючись й тут,котрі ні про шо, та й своїм тим пустим і непотрібним самовпевненим і вроді розумним спором,комусь реально розумному своїм заплітанням та будоражать реальний спокій!
    Ну прям,як ті вже збудоражені і зденервовані нині в Лондоні.
    Працівники Банку Англії страйкують вперше за 50 років
    Думайте,коли нападаєте на когось,же і самі можете файно дістати,во-о!
    Привіт сіонським мудрецям Добкину і Кернесу від галицького хлопського фільозофа Нотоцо! :pardon::bye2:
    IMG_0325.JPG

Last edited: Aug 1, 2017
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. medwedo berlogsoni

Ну, з богом, сказав пан @Мих , перехрестився і приступив до "роботи". Вдалого Вам вечора.

• Смішно Смішно x 3
  6. katyalupanowa

katyalupanowa Member

Після перегляду інтервью Чічваркіна і россійського журналіста Юрія Дудя по іншому глянула на Чічваркіна. Він зустрічався з Порошенко і ледве не став міністром

• Смішно Смішно x 1
  7. Latana Royal

Ну то може б посилання на інтерв'ю? Бо не зрозуміло про що мова і як це стосується теми Саакашвілі :pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. katyalupanowa

katyalupanowa Member

ось тут затрогуеться тема Ураїни, про Саакашвілі ( Каху Бендукідзе) Грузію і так далі, дуже цікаво послухати

9. katyalupanowa

katyalupanowa Member

там ще є перша частина, ну вона не про Україну,але все одно цікаво

10. medwedo berlogsoni

http://24tv.ua/lutsenko_zrobiv_guch...yi_saakashvili_do_gruziyi__zhurnalist_n848213
    Мені здається, спочатку треба довести (не до ручки, а надати докази), що Саакашвілі - не громадянин України. А він поки що по паспорту є громадянином України (указу нема, одні слухи від всяких там служб та мосійчуків).
    А видавати громадянина України за запитом іншої держави, думаю, не дуже добре. Так можна і самого Луценка видати за запитом, скажімо, Росії (щоб посадити), чи Сомалі (на вечерю)

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Смішно Смішно x 1
  11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І кролика заодно

• Смішно Смішно x 4
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ви смішні і наївні.

13. Latana Royal

А шо ж такоє? При Порошенку теж не працюють ні справедлива судова система, ні закон? :)))

14. medwedo berlogsoni

А я у Вас, серйозної людини і тертого калача, запитую:
    - Чи всі укази Президента публікуються на його сайті?
    - Чи є указ, згідно з яким особа з прізвищем Саакашвілі позбавлена громадянства?
    - Я - людина наївна, і схильний вважати, що всі накази виходять у письмовому вигляді і мають вихідний (ісходящій) номер.

Уже тиждень триває епопея з позбавленням громадянства особи Саакашвілі.
    Тикніть мене, смішного, носом у указ Президента.

ЗІ. І не чіпляйтесь до слова "епопея". Якщо воно є занадто гучним, замініть подумки на "катавасія" (це - не грузинське прізвище на кшталт Жванія, Асланія, Гамсахурдія, а те, що ми розуміємо під цим словом, після того як подивились мультфільм.
    )

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мосійчук така гидота. Ти ба, знайшлась "медійна персона"!
    Паршива вівця Ляшка обісравшись на всю країну, якимсь дивом вилізла з халепи - і ти диви: як нічого не було. Лізе всюди на екрани, борець з корупцією..Як ведучі тільки втримуються, щоб не нагадати його хабарництво.
    От нещодавно женився втретє, назвав дві сотні народу на весілля. Як з'ясувалось, скинув більше сотні кг заради коханої...а раніше плакався, що то в СІЗО так хворів.

• Подобається Подобається x 3
  16. medwedo berlogsoni

Я все ще сподіваюсь, що Президент жодного указу про Саакашвілі ще не підписував, а лише з чиєїсь подачі (а серед "доброзичливців" Саакашвілі можна назвати і Яценюка, і Авакова і ще багатьох, якщо не всіх у верхівці влади) пішла гуляти брехня по селу у сподіванні, що Саакашвілі зробить якусь дурницю (наприклад, скаже "мать вашу так, я отримую громадянство в Танзанії, або Латвії", або ще щось), і тоді Порошенко одягне білий анцук і підпише указ.
    Але щось не схоже на те, що Саакашвілі збирається грюкати дверима.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як смішно.

Був Майдан. Янек шось там впирався... впирався... Вийшов Парасюк сказав, завтра йдем виганяти Януковича.... І той п'ятки в руки і дав джасу.

І тут ситуація аналогічна. За вашими словами, хтось пустив чутку - позбавили громадянства - всьо. І наробив безстрашний Ніколозовіч повні штани і залишив неньку Україна напризволяще.

Які безстрашні патрійоти, нє? Вони би керували країною поки в боці не заколе, а як заколи - здуває вітром, попка жим-жим.

Золоті слова... Нема чим грюкати... І суду скоріш за все не буде...

І взагалі... бачу Ніколозовіч поміняв риторику. Я навіть почав йому симпатизувати(ніколи не думав). Він із-за океану добре виглядає... політично.

Last edited: Aug 3, 2017
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  18. medwedo berlogsoni

Пане @Мих, Ви так багато написали, що мені аж шкода Вас стало. Так старалися, так старалися...
    А сказали ноль (чи нуль)
    Я хотів щоб Ви нумер указу Президента про позбавлення Саакашвілі громадянства сказали.

Нема нумера? Нема указу? Так яке в біса позбавлення громадянства?

От дивіться, як для прикладу гарно оформляються укази:
    УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №203/2017 — Офіційне інтернет-представництво Президента України

Все ясно і чітко. Був указ, але згідно з іншим указом той втратив чинність.
    Жодних питань.
    Чи Ви хочете, щоб я долистав до указів до тієї дати, коли баба Валя ( пардон, Мосійчук) сказала, що Саакашвілі позбавили громадянства?
    Лєгко.

А якщо указу не було, чомусь згадався фільм

Так і вєртятся, вєртятся...

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. medwedo berlogsoni

Ну, от погляньмо:
    Де тут на букву "си"?

Може, указ сєкрьотний?
    Значить, кадрові питання в СБУ собою жодних секретів не являють, а такого-сякого (колись був навііть головою облдержадміністрації) позбавити громадянства - секрет?

Ну, навіщо вся ця мутня?

Last edited: Aug 3, 2017
    • Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так от і я так кажу, чому Саакашвілі сцит? Нема указу ж, нема номеру, нє?

Довіряє агенству ОБС?

:))):haha:

а де твій аватар? :)