Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Хто спить, той пердить. А хто слухає - той нюхає)))

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Якби ви сказали, так, хочу знати - Я би вам роз'яснив. Але ви мабуть більш за мене знаєте - то що я вам зможу "влити", якщо вже нікуди лити? У вас у самого, вибачте за одкровення, совкове мислення. Суто прагматичне, зовсім без якоїсь віри, яку було знищено совками... Більше багнета вам не довірять у наступній битві.

3. Коммунарец

Вибачте, але ви порушили авторські права на афоризму, яка вже була тут записана мною у темі "Крилаті фрази і не тільки". Мені не шкода нікому користуватися, але треба мінімум ставити значок (с) - що це копірайт. А ось вам рекомендую прочитати з цього приводу "Поющий лес" Виктора Колупаева - там якраз про авторські права і взагалі про те, як людина хоче себе прославити і щоб пісні співали навіть, заплативши гроші, а хтось хоче дарувати просто так, ні за що - на радість всім.
    Доброго вам настрою!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну та ясно, раз мені непотрібно ваших роз'яснень, значить мислення совкове, хто б сумнівався? Це ж конЮ зрозуміло.

5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:haha: все, далі не читала

• Подобається Подобається x 3
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Задовбали переливати з пустого в порожнє...
    Свинориле - чмо і барига.
    Йушченковий кум - така сама мразь.
    Слава Вальцману, однотурові...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю, я підрахував. Останні 10 дописів, ви вкладаєтесь думками з 10-ти......12-ти слів.:)))

словничок запасу слів бідніє...:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

правильно робите.

9. prius

prius Well-Known Member

невірно,потрох головний барига України а вони терористи

10. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Відносно теми, яка дала назву ролику - нічого не почула. Може неуважно слухала, а може немає там такого... не знаю, треба час, щоб переслухувати.
    А в цілому, аналізуючи події і людей , вочевидь те, що Порошенко, як людина авторітарна, така що звикла, щоб все відбувалося по його (і це він навіть приховати не може) в історії з Саакашвілі переграв сам себе. Він покликав його не через те, що хотів подолати корупцію. Це був його, такий собі, хід конем. Бо як кажуть, тримай ворога при собі. І Порошенко був впевнений, що приблизивши таку "бомбу" як Саакашвілі, він триматиме руку на пульсі і зможе контролювати "вибух". А крім того, як кожний брехун не вірить, що хтось може бути правдивим, так и брудний політик (а в цьому я вже не маю сумнівів) Порошенко був впевнений, що задовольнивши амбіції Сааквшвілі у владі (бо на гроші грузин не клює), він змусить його бути вдячним, боятися втратити те, що дали і буде боротися із конкурентами президента, а на корупцію самого президента закриватиме очі.
    Та для Порошенко Саакашвілі виявився не по зубах і він вдавився цим шматом.
    Саакашвілі дуже грамотно пояснив, що отак узяти і відняти громадянство - це суперечить Конституції і конвенції захисту прав людини. Повинна бути юридична процедура, розгляди у суді. І @Мих наш, "поборник" закону і вірішення питань у юридичній площіні :pleasantry:, чомусь тут замовк. Та й Порошенко знає, що то безпредєл, тому пускає чутки через посіпак, а офіційно заявити боїться, бо не розуміє у що то виль'ється.
    Та й взагалі, Порошенко виліз у президенти не через любов і довіру народу, а через те, що вибирали серед найгірших кандидатів. Та схоже, що він вже як і яник впевнений, що він вічний і нерушимий. І це є ознака, що він дурень і брехло, як і яник, тільки хитрігий та спритніший. А ця історія із Саакашвілі тільки зайвий раз це доводить.

Last edited: Aug 1, 2017
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. iso

iso Well-Known Member

Тіштеся. Може забудуть, що Ви також то написали:)))

• Смішно Смішно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нейхай так, але "барига" воює проти терористів та москалів, а Янек і ви накивали п'тами з неньки країни. :)))

Шо нє?:)))

• Тупо Тупо x 1
  13. VasMT

Однотурові складні речення не сприймають, бо не вистачає оперативки, щоби осмислити почуте.
    Рівно дванадцять. Щоби однотуровим зміст вловити, білше не можна.
    Слава Вальцману.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як ви думаєте, хто більший авторитарник: Порошенко, чи Саакашвілі?

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Шо,і ругацця розучились? :)))

IMG_8387.JPG

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порівняв освіту однотурового і портупєєного... смішно порівнювати.

17. Коммунарец

Ви мене обнадіяли і може й справді, не будуть кричати "Автора на мило!". Бо як-то европейська демократія не завжди однорука.

18. VasMT

Бог із ним, з однотуровим.
    А от йго ревному апологету Миху явно бракує клепки, бо він так і не в стані допетрати, що так званий "портупєєний" жодного разу за всю службу портупею не вдягав. Прощо сповіщаю вже вчетверте.
    Бляха-муха, 29 слів...
    Миху, навіть не сподіваюсь, шо зможете осягнути прочитане.

19. Юрко НОТОЦО

Василю,як це так? Льотчик,чи шо?:scratch_one-s_head:
    IMG_8389.JPG

20. Юрко НОТОЦО

IMG_8390.JPG
    Вась,я вас не обідив чимось часом?
    А то може,Ви,як той Prius...що загнівався і ніц не пише там де я шось шкрабаю!
    Не гнівайтесь,хлопи! :good2:

а де твій аватар? :)