Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. prius

prius Well-Known Member

Не брешіть ви сказали народ,а не частина,значить ви брехло порохоботівске

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Правильно то як? Всі за чмо потроха?

• Смішно Смішно x 1
  3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чому Ви так в цьому впевнені?
    Адже існує ймовірність і такого варіанту, що він подав одну заяву, ним підписано, а зараз замість тієї заяви поМклали іншу - кращу.
    Я, наприклад, коли подаю звіт, не лінуюсь надрукувати два примірники і не задовільняюсь тим, що можна надрукувати лише один примірник, від якого потім відірвуть корінець (корєшок), поставлять на корєшку печатку і віддатуть мені.
    Мені більше подобається, коли печатка стоїть на повному аналогові поданого.

Ми, в особі пана Миха, уже почали переходити на особистості і зубоскалити відповідними смайлами, але будемо серйознішими. Події розвиватимуться досить цікаво, інтрига зберігається, попри те, що дехто, в особі пана Миха, думає, що все скінчилося і дєло в шляпє.

5. Юрко НОТОЦО

Та цікаво,цікаво! Така справа може потягнути ще зо десяток інших справ...подвійно/потрійне громадянство,офшори,різне!
    Все надіюсь побачити!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, ви вже за мене думаєте.... цікаво як події розвиватимуться далі, нє?

7. Юрко НОТОЦО

А ото-во також інтересне і також має відношення до саакашвіле-порошенківської проблеми! Думаю що так!
    В Грузии начались многонациональные военные учения НАТО

Навчання розпочалися напередодні візиту у Грузію віце-президента США Майка Пенса...ну і през.України Порошенка,десь в цей же час,також!
    А може то все Саакашвілі під час перебування в США організував?
    От і почалась між ними погоня за медалями!:)))
    Побачимо!

Last edited: Jul 30, 2017
  8. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Господи, Миху, кожен раз мені здається, що тупіше вже неможливо, але кожен раз Ви б'єте власний рекорд :)))

Наздогнати і перегнати Росію по "бєспрєдєлу" - це привід для гордості справжнього українського патріота :haha:

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви не зрозуміли, що це був сарказм?о_О Я не винен... :)))

10. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Давно зрозуміла, що ви тут тролінгом займаєтесь :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Last edited: Jul 30, 2017
  12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ви праві. Я теж сказав схоже про голосування, коли тут обговорювали конкурс літературних творів "Фанфест":"Якщо ви такі розумні, то чого так погано живете?".
    Але я думаю, що ви б хотіли й самі знати,"чого так", хіба ні?
    Така ж відповідь буде і до питання про Саакашвілі.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Сюди, мабуть. Хоча можна було і в Порошенка, і в Трампа (теми). Я не дивився бо в селі слабий інтернет.
    А ви всі подівіться. Прокоментуйте, а я приїду в Київ, то і подивлюся, і почитаю.
    Миху, в ружьйо!
    www.youtube.com/watch?v=L6EqoGHTxhs

14. hrim

hrim Well-Known Member

Частково, тому, що занадто толерантні до таких тролів як ви.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я то чув.
    Ну що тут можна сказати...

Справа не в тому кого я поважаю, а кого не поважаю.
    Давайте дотримуємось звичайної простої логіки.

Чим міг Міхо отак запросто піти до Трампа? Я думаю, це майже неможливо. Сьогодні не кожен президент великої держави не може отак просто - бах і привалити до президента США, а що говорити про людину, на яку відкриті кримінальні справи і яка немає громадянства. Розумієте... як би то простою мовою вам пояснити. Людина, яка займає топ пост великої держави ніколи не захоче зустрічатися з людиною, яка під слідством, чи корупціонером, чи з будь-яким кримінальним тягарем. І тут неважливо яка країна і через що відкрила справу. Трамп не буде розбиратися в деталях, йому то непотрібно. Всяка зустріч з сумнівними особами - це низько для топ осіб. Знаєте чому Порошенко не зустрічається з Захарченком і Плотніцким? Тому що Порошенко - президент України, а вони - терористи. Зустріч президента з терористами, та ще й якісь там переговори - то ознчало б опуститися до їх рівня. Після цього, повірте, Меркель би з Порошенком не зустрілася. Отже хочемо, чи не хочемо, а є правила етикету і дипломатії. Тому Трамп не міг зустрітися з Міхо. Це нон-сенс.

Другий момент. Уявіть собі, президент США без суду та слідства каже: Порошенко буде сидіти в тюрмі. То просто ржач. Таке може сказати Путін, таке міг сказати Сталін. Але такого ніколи не може позволити собі сказати президент та ще й найдемократичнішої країни. Трамп, навіть, якби захотів посадити Порошенка, без слідства, прокуратури, а головне, без суду він того не зробить.

Тому оця тріпотня Саакашвілі говорить про самого Саакашвілі. Його емоції забирають здоровий глузд. Інколи мені здається, що він курить травку, чесно.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Совок править мозгами. Люди не можуть розрізнити де є добро, а де є зло.
    А яскравим прикладом є Янукович.
    Людина, що двічі судима, явно з криміналітету і що? Хіба це зашкодило нашому народу вибрати його президентом? От скажіть, що ще мав зробити Янукович поганого, щоб його НЕ вибрали? Чим керувалися люмпени, які за нього голосували?

Таким чином людина з будь-яким минулим може прийти до влади. І ми в тому винні. Я боюся наступних виборів. Бо люди у нас безвекторні, слабодухі, совка багато - це з одної сторони. А з іншої сторони є Путін, для котрого це буде головний шанс повернути Україну в дупу Росії.

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ги-ги-ги. Зате з Путіним зустрічалася і ще не раз зустрінеться. І не лише Меркель

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Народ, а як воно насправді - Порошенко забрав у Саакашвілі громадянство чи ні?
    Якщо так, то що можна вважати юридичним підтвердженням?

Бо щось так виглядає, шо Порошенко знову перднув в калабаню... :scratch_one-s_head:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

:suicide:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хай сміливий Міхо завітає в Бориспіль і ми зразу побачимо, хто пукнув, а хто понюхав.:))) Нє?

а де твій аватар? :)