Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

І чим закінчилось? Подав Міхо в суд? Ні. А це ж наклеп з підробкою відео. А закінчилось, як завжди - бе-бе-бе.:)))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А бе-бе-бе від Міхо не допускаєте?

Мене гордість розпирає за Україну: Путін Україною лякає вату, Міхо стверджує, що Україна впливає на вибори США.

Ще такого не було. Ото супер держава виросла за Порошенка, шо нє?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Маєте сумніви?
    На раз. Якби у мене було прикриття у найвищих ешелонах влади - з одного боку і загроза, - у випадку невиконання цього нескладного доручення, - вилетіти з теплого місця Міграційної служби з вовчим білетом - з іншого.
    Скільки посадових людей підробляють документи, знищують докази, за хабарі чи з якої іншої причини порушують закон, що навіть сумніватися у тому, що така людина знайшлася, смішно.
    Люди крадуть пригоршнями діаманти, і їх відмазують, крадуть бюджетні гроші, виділені на армію, мільйонами, і їм нічого немає, совавут (переміщають по-закарпатськи) ешелонами контрабанду, а тут - така дрібниця. Причому, "на благо України, проти "популіста, який нічого не зробив, а лише хвилю піднімає" "

Last edited: Jul 30, 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  4. medwedo berlogsoni

А навіщо було б у тому випадку подавати в суд?
    І по-перше, підробка відео таки дійсно була.
    А по-друге, зараз на кону стоїть громадянство, а не відшкодування моральної шкоди за брехливе відео.

5. medwedo berlogsoni

Ви б уже із цим аваковським висловом зав"язували. Саакашвілі володіє :
    Міхеіл Саакашвілі — Вікіпедія
    А скількома "язиками" володієте Ви?

І ще, стосовно бе-бе-бе. Почитайте, що зроблено і що досягнуто в Грузії за часів його президенства.
    Тому називати Саакашвілі базікалом - це не поважати ні себе, ні інших.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Саакашвілі лише про Україну, без Порошенка:

Dmytro Dumitru

View: https://www.youtube.com/watch?v=DqQZY-UdyQg

Саакашвили: "Украина хуже Африки!"
    В Танзании лучше дороги, освещение, полиция, правительство, а "разница в ВВП не такая уж большая", - заявил М.Саакашвили в прощальном выпуске своего ток-шоу...
    YOUTUBE.COM

То ж тре так нелюбити Україну, нє?

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Поки що, це ще нічого не показало. От коли Насіров залишиться з голою дупою після конфіскації і буде працювати на благо своєї країни на уранових копальнях - отоді щось покаже. А поки що це пусті балачки

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. medwedo berlogsoni

Саме тому, що любить і не бажає, щоб вона була поміж танзаніями.
    Вирвати слова з контексту - багато розуму не треба (не про Вас, а про того, хто зляпав ролик).

10. medwedo berlogsoni

Їхав позавчора на село, підвозив зовсім незнайомих людей. І що цікаво: всі були в курсі справи, і ніхто не на боці Порошенка. Думки про Порошенка розходился у діапазоні від "гірше від Януковича" до "нічим не краще Януковича".
    Хатітє - вєрьтє, хатітє - нєт.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Думаєте у Міхо один підпис?:)))

12. iso

iso Well-Known Member

А це аж ніяк не аргумент. "Всі були в курсі справи..." І ск. їх там було? Це нагадало "Давно известно..." "Я знаю еще двоих ребят, которие придерживаются такого же мнения..."

• Подобається Подобається x 1
  13. medwedo berlogsoni

Звичайно, я не маю на увазі "всі" - все населення. Але випадкові незнайомі між собою люди, які підсіли їхати, були приблизно однієї думки стосовно конфлікту між Порошенком і Саакашвілі.
    (Тільки, пане Миху, не кажіть, що немає жодного конфлікту. Є конфлікт, причому люди, що конфлікутують, приблизно в одній ваговій категорії. Один - колишній президент, що розвинув свою країну, другий - нинішній, якому ще належить багато чого зробити, щоб досягти хоча б тих результатів, яких досяг перший).
    Всі ті, кого я підвозив, були на боці Саакашвілі.
    Якби Саакашвілі являв собою нічого не вартого балакуна, на нього б ніхто не звертав уваги і не приділяв стільки зусиль, щоб понизити його статус в очах багатьох українців.
    Он Ляшкові, який щодня кричить про боротьбу з олігархами і корупцією, ніхто (з влади) уваги не звертає.
    Havlayan köpek ısırmaz - Пес, що гавкає, не кусає.

А от Саакашвілі може "полатати" ҐАТІ багатьом.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не варто було, от і все . Повторюю: політичну дискусію треба вести цивілізовано. То Шустера вигнав, то Саакашвілі. Хто далі?
    Так сподобається діяти і будуть і праві, і винуваті - всі за кордон, вигнанці. Корупціонерам це тільки на руку. Ага, "сводит счеты".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. prius

prius Well-Known Member

Ви за весь народ не розписуйтесь

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Також народ (в усякому разі значна частина народу) довіряє Януковичу, Йюльці, Наді Савченко. І шо тепер?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як би всі українці правильно завжди голосували на виборах, ми б жили не гірше, ніж в Америці. Скажіть, що я неправий.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не підбріхуйте, бо дим з носа піде, я не казав "весь", а більше 60 відсотків - не зле.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вам не соромно чути одне, а коментувати інше? От скажіть, вам не соромно? Хто вирвав і де вирвав?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

спробували б вони бути не на боці водія... я собі уявляю.:)))

а де твій аватар? :)