Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не пересмикуйте, будь ласка. Насірова посадили не тому, що на нього вказав Саакашвілі, а тому що Насіров - злодій.
    І Саакашвілі це бачив
    (як кажуть у народі - видно пана по халявах). А Порошенко чомусь "не бачив". І Розенблата, перш ніж взяти в свою БПП-команду, "не бачив". І ще багато чого і кого "не бачив".
    А Саакашвілі бачить. І тому невигідний, і тому його хочуть будь-що виштовхати з України.
    Заздалегідь прошу не казати "лише суд бла-бла-бла". У Насірова британський паспорт. Це - факт. А цього факту досить, щоб зрозуміти, що Насіров - брехун і злодій, мета якого - тут нахвати, а туди чкурнути.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

Добраніч.

3. medwedo berlogsoni

Ну що це, якщо не демагогія?
    Коли я вчився в школі, не було українського законодавства в нинішньому його вигляді.
    А Вас у школі вчили, що бога немає, а Ви тут вперто доказуєте, що він є.
    Чому в школі не вчилися?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я так кажу, хіба я проти?

Не сердьтеся, але ви просто далекі від суті справи.

Розумієте, знати - то є мало. Треба зібрати доказову базу і таку, щоб адвокати Насірова не змогли спростувати в суді. Відчуваєте різницю?
    Якщо ви знаєте, що ваш сусід краде, а не маєте доказів, то ці знання до одного місця. Адвокати Насірова оплачуються добре, будьте певні і вони знають за що отримують гроші.

А те, що Порошенко не бачив, чи бачив - то взагалі смішно. Розслідування проводять відповідні органи, а не президент. Коротше, дитячий садок. Нема навіть про що говорити.

Last edited: Jul 29, 2017
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зате апелюєте юридичними діями і термінами, як має бути. Ви напевно краще за Реброва знаєте як тренувати Динамо К, я впевнений.

Я в житті мав понад 20 судових справ і знаєте... читаю тут такий маразм інколи люди пишуть, зляться, а все від браку знань, думають, що це я сам вигадую... Далекі від реального життя.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якби ви в суді привели подібний аргумент - "всі баби давно знають", суддя би вмер від сміху. Летальний випадок і вас би на довічне...ая.:)))

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ок, то ви не згодні, що позбавлення громадянства Саакашвілі має політичне підгрунтя?

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Mikheil Saakashvili
    Я в шоці! Щойно подивився копію анкети, яку опублікував з подачі Адміністрації президента один з лідерів його фракції. На підставі ось цього документу президент позбавив мене громадянства. Так ось, я з повною відповідальністю стверджую, що це не мій підпис і не мною заповнена анкета!

View: https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/photos/a.267904939906561.69545.260603653970023/1636440783052963/?type=3&theater

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що воно скоріше має політичне підгрунтя, ніж не має.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хай подає в суд. Які проблеми?

11. tea man

tea man 茶人

О, стає все цікавіше! По-моєму хтось серйозно підставив Порошенка, порадивши йому підписати Указ про Саакашвілі. Цей хтось чудово знав, що далі буде анкета з лівим підписом і скандал на весь світ. Порошенко ж в своєму бажанні зачистити конкурентів будь-яким брудним способом(згадайте історію з львівським сміттям) сам запхав голову у зашморг.
    Порохоботи, пора втікати з тонучої ночви під назвою БПП, щоб не замочити лапи!:)))

• Подобається x 4
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Або Саакашвілі просто "помилився", розуміючи, що зараз, на відстані можна говорити все, що завгодно.

До сьогодні я жодного разу не почув, щоб Міхо сказав, що він подав правдиві дані. Думаю, розуміє, що обманув.

13. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Правильно кажуть, що той у брехні других підозрює, хто сам брехун:
    а трохи раніше і сам облив помиями
    і з чужого цебра облив... :facepalm:
    Геть не залишилося до Вас поваги. Тюху, гидко читати...

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. tea man

tea man 茶人

А коли розмірковувати далі і співставити те, що Саакашвілі був саме в Сполучених Штатах, де у нього є серйозна підтримка, і те, що почалися розмови про аудит американської допомоги Україні, то можна дійти до висновку, що Білому дому(як зрештою і переважній більшості українців) набридло це кодло клептократів і мародерів.
    Сподіваюсь, що Блок Панамських Патріотів відповість сповна за всі свої діяння.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як би ви назвали людину, яка, щоб дістати Порошенка(який дав йому і громадянство і високу посаду, між іншим), обгаджує у США Україну?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

ми то бачили на інавгурації Трампа:))), де Саакашвілі навіть на поріг не пустили.:dirol:

17. prius

prius Well-Known Member

Ось цікаво коли Америці надоїсть помагати шайці злодіїв і брехунів,і відвернется від України як вже було ющенко,що тоді головний порохобот львівського форума@Мих буде співати,скаже що Америка гівно і потрох би сам справився?

• Смішно Смішно x 1
  18. prius

prius Well-Known Member

Україну??? Чи смердюче барижне керівництво держави

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Україну.

грузину не важко.

20. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Та всі вже зрозуміли, що Порошенко чоткий мужик, хазяїн свого слова: пацан дав - пацан забрав

Я поважаю принципових людей, які не зраджують поглядам і ідеям заради подачок і не бояться казати правду у вічі, попри все.
    І не поважаю плазунів і дуполизів.

Обгадив Порошенко, якщо висунуті звинувачення правда. А в мене менше всього приводу сумніватися у словах такої людини, як Саакашвілі.

а де твій аватар? :)