Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, маєш то кіно? Тягни сюди ;

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Навіщо нам кримінальний злочинець? Нехай посидить з грузинами, потім посидить у нас А наприкінці життя в мемуарах порівняє умови в тюрмах двох країн.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І оранжоїдами.

• Баян Баян x 1
  4. Blaberus

Швидше зі слугами. Як Ви вважаєте, Зеленський прикрасить собою художню самодіяльність на зоні, або спотворить її?

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хіба в журі сидітеме, коли порошенко на бандурі гратиме в конкурсі на першість бараку.

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А тем временем жестокая реальность не совпадает с влажными мечтами зелупоголовых. И Пороха посадить не удалось (при "своих" силовиках), и прокуратура уже на бубачьку папочки собирает. Пичалька, да?

• Подобається Подобається x 1
  7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  8. Blaberus

Що, кортить посадити Порошенко за те що він обломав Пуйла? Які були сподівання на падлокловуна! І що? Порошенко сидить?
    Відчуваєте себе лохом, Михалич?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Мне интересно, если бы на мирном митинге грузинской оппозиции во время каденции Саакашвили убили бы или избили до реанимации родственника борщеварочки/кацалапого, то они бы также сейчас поддерживали Саакашвили?

10. Good man

Good man Обычный человек

Сразу видно агента Кремля. Верит и распространяет откровенную пропаганду. Совсем другое дело врач Саакашвили - честный и порядочный человек. Каждый для себя легко сделает вывод: верить видео путинского провокатора или словам врача.

Голодание Саакашвили: Врач политика призвал созвать консилиум « Новости | Мобильная версия | Цензор.НЕТ

Врач Саакашвили Кипшидзе призвал созвать консилиум: "Ситуация в настоящее время критична"

P.S. новость свежая, вышла после появления видео

11. Саакашвілі, лежачи в санчастині, отримав прізвисько "Сомалійський Пірат".
    Бо вночі намагався в темноті захопити чуже судно...

А коли зробити це не вдалося, підмочив собі репутацію.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У Хомичина точно не все гаразд із психікою. Сидіти до четвертої ночі, щоб щось написати про Саакашвілі...

13. Good man

Good man Обычный человек

Скажи, ты, глядя на видео употребления еды Михаилом Саакашвили, веришь словам его врача о критической ситуации со здоровьем заключённого?

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

На службе) А паря как вам нравится? :facepalm:Больной ублюдок..

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я на нього не реагую. Він все хоче, щоб я йому відповідав на його срач. Досить з мене того, що я глянув дописи Бляберуся. Той також вдає із себе розумного.
    Зауважте, що порохоботи ніяк не прореагували на слова Ганапольського про посиденьки (гіпотетичні) Ахметова, Пінчука та Порошенка за пляшкою вина, щоб порадитися, що робити із Зеленським у зв"язку із антиолігархічним законом.
    І Порошенко не вижене Ганапольського за ті слова, за прирівняння Порошенка до кровопивць олігархів, що висмоктують останні соки з України. Ба більше, я не думаю, що Ганапольський те "ляпнув здуру". Очевидно, що надійшла вказівка почати серйозно залякувати Зеленського.
    Уже й Гордона ніхто з порохоботів "презервативом" не називає. Гордон не вилазить з ахметівського каналу, і кричить, що Зеленський обіцяв на один термін, повинен виконувати.
    А я згадую, як під час виборчої кампанії Гордон тихим фраєром під"їжджав до Зеленського, оскільки було очевидно, що Зеленський переможе.
    Це я до того, щоб сказати, що і Ганапольський - гімно, і Шустер - гімно, і Гордон - гімно. Всі працюють проти влади на службі олігархів за великі баблоси.

16. Blaberus

Нет, ты не права: Саакашвили косит.

17. ПОРОШЕНКО ПОВЕДЕ ЗЕЛЕНСЬКОГО В СУД

За межфракційним об’єднанням імені екс-голови ВР Разумкова і за навалою мігрантів на білорусько-польському кордоні, непоміченою залишилася дуже важлива подія. Велика Палата Верховного Суду зобов’язала розглянути позовну заяву п‘ятого Президента і лідера «Європейської Солідарності» Петра Порошенка до президента Володимира Зеленського щодо «плівок Бігуса». Порошенко тягне Зеленського в суд.

Ідеться про сумнозвісні плівки Медведчука-Бігуса. Про записи, які нібито свідчать про дотичність Порошенка до вугільних схем Медведчука. Після публікації Денисом Бігусом тих записів адвокати Петра Порошенка подали в суд, але зробили це дуже цікавий спосіб. Адвокати Порошенка не заперечують що якісь записи існували. Заперечувати це безглуздо. Проте. Адвокати Порошенка стверджують, що записи оприлюднені Бігусом були змонтовані, а тому через суд вони вимагають від Бігуса, і від президента Зеленського оприлюднення повного варіанту записів, з яких Бігус клепав свої передачки.

Як і мусило статися, суди почали заповзято упиратися вимогам адвокатів Порошенка. У випадку позову проти Дениса Бігуса суд вирішив, що не треба як третю сторону залучати СБУ та зажадав інформації чи є проект «Бігус.Інфо» розпорядником плівок Медведчука? Тепер Бігусу треба або визнати що він розпорядник – і таки надати повний варіант записів. Або – що він не розпорядник, і тоді повідомити звідки в нього ті записи. Чи зробив Бігус якийсь вибір – інформації нема.

Не дивно. Адвокати Порошенка точно знають, такі записи зробити могли тільки спецслужби. Потрапити до проекту типу «Бігус.Інфо» вони могли в один спосіб – записи їм надала влада з метою паплюження Порошенка. Тож вимагаючи у Бігуса публікації повної версії записів, по-факту адвокати Порошенка доводять що за публікацією плівок Медведчука-Бігуса стоїть Офіс президента Зеленського.

І до речі, про ЗЕ. Заява Петра Порошенка проти президента Зеленського з вимогою зобов’язати оприлюднити плівки Медведчука-Бігуса в повному обсязі була подана ще влітку. Суддя Верховного суду Гончарова вперто не хотіла розглядати позов, а розглянувши заявила, що адвокати не конкретизували які саме права та інтереси Порошенка, що їх охороняє закон, порушує бездіяльність Зеленського. На підставі цього позовну заяву було повернуто адвокатам, але ті оскаржили ухвалу суду і 27 жовтня 2021 року Велика Палата Верховного Суду розглянула їхню апеляційну скаргу.

Рішення суду – справу направили до суду першої інстанції для продовження розгляду. Тобто, якесь рішення суд прийняти таки буде змушений.

Судитися через наклеп в Україні – справа тричі невдячна. Судова система в нас збудована так, що наклеп легше пропустити повз вуха і дочекатися коли суспільство про нього забуде. Проте Петро Порошенко за своє чесне ім’я боротися вирішив до кінця. І останнім часом успіх іде за успіхом. 1 вересня Петро Порошенко виграв суд по позову одіозного Андрія Портнова – той стверджував що він непричетний до злочинів під час Революції Гідності. 22 вересня Порошенко виграв у Лондоні суд проти Ігоря Суркіса – через націоналізацію банку «Приват». 29 вересня був виграний суд проти Дениса Бігуса – як раз по плівках Медведчука-Бігуса. 2 жовтня Порошенко знову виграв суд у Портнова – той образився на заяву каналу «Прямий», що матеріали по «справі моряків» ДБР незаконно передало Портнову, а він – Москві. І нарешті на користь Порошенка рішення прийняв щойно Верховний суд.

«Я ваш вирок!» - волав Зеленський Петру Порошенко на стадіоні. На місці Порошенка я попросив би Зеленського повторити цю заяву. Прямо у залі суду.

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я теж помітила. Його натяки на другий термін олігархів тримає в напрузі - мало чого ще від нього чекати)

А як Коболєв в інтерв"ю LB по Тимошенко проїхав. Ой, йой) Державні землі!))Що і мало бути, бо вона прямо "грудями на амбразуру" проти земельних реформ.

Останнє редагування: 8 лис 2021
  19. Стійкості грузинській владі - не випустити з в'язниці свого загорнутого в пледик злочинця. Грузинський, як і українській народи, заслуговують бачити негідників у тюрмах, а не такими, що накралися і кайфують від життя.

А українська влада, що покриває грузинського негідника, тисне на грузинів, щоб випустили засудженого злочинця, закрила проти нього справу за державну зраду Україні, має сидіти на нарах. Прямо разом із ним в одній камері.

20. Good man

Good man Обычный человек

Ты читаешь все мои сообщения, только при этом сам себя обманываешь, уверяя себя, что раз поставил меня в игнорируемые, значит не реагируешь на меня. Как только я напомнил тебе, что Савик Шустер гораздо более российский, чем Ганапольский, но первого ты дерьмом не называл, как второго, ты следующим же сообщением сказал, что Шустер такое же дерьмо. Только при этом ты не цитировал моё сообщение, чтобы формально нельзя было утверждать, что ты нарушил игнор.
    А не отвечаешь ты мне в этой теме по простой причине - тебе нечего возразить на мои слова. Ты прекрасно видел видео, где наш пациент употребляет пищу и понимаешь, что все слова о его критическом состоянии и прочая шумиха вокруг его здоровья это всё ложь.
    Также ты прекрасно знаешь, что Саакашвили отдавал приказ защистить мирный митинг его политических оппонентов. А по итогам разгона митинга пострадали сотни человек.
    Кстати, ты обвинял Порошенко в попытке остаться у власти за счёт введения чрезвычайного положения в конце его каденции. Теперь присядь и слушай, что тебе умный человек скажет - Саакашвили, таки, ввёл у себя чрезвычайное положение.
    Если бы ты был настоящим математиком, а не треплом с дипломом математика, то после моих слов применил бы к Саакашвили те же самые слова, которые употреблял в адрес Порошенко. Но ты обыкновенное двуличное трепло, поэтому не последуешь чётким законам логики.

а де твій аватар? :)