Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А скакуни надавали, чи спершу скакати почали?
    Зрештою, я свого домігся.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Не хочу з бронзи, хочу з міді. І не порожній всередині, а суцільний. І в повний зріст.
    І щоб поставили не десь, а на моєму обійсцю, біля Шансової будки.
    Най внуки-правнуки мають на всякий випадок ;)

Вчора слухав радейко, там казали, що самий головний біло-голубий проффесійний українець Янукович звернувся в ЄСПЛ з малявою. Жаліється, шо ніби його гідна влада кинула через плече)

@VasMT, можете і свою заяву про скакунів долучити до тої маляви, буде більша доказова база ;)

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Надавали. І вони виграли процес завдяки Вашому кримінальному злочину.
    Але завдяки Вам Овоч довгі п!ять років бомжував та жебракував. Хто йому поверне втрачені роки молодості?

4. Blaberus

Ось цей пам"ятник тобі лічить:

• Смішно Смішно x 1
  5. VasMT

Ви або погано вчились в конторі, або здавали екстерном.
    Курсова робота на другому курсі так і називалась "Планування та проведення кольорової ревулюції в будь-якій слаборозвинутій країні."

6. 20211102_222224.jpg

7. VasMT

А Ви скакли чи надавали?
    Он Медведо скакав. А потім йому сказали, що
    Хтось сказав і всі скакуни повірили.

8. Gyppsy

:)
    Як вчився, так вчився - це вже в минулому. Але досі з контори не вигнали)
    А за свій теперішній левел, котрий мені присвоїли в конторі, я вже казав ;)

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Диво дивне):)))Хтось сказав.:facepalm:
    Дамбас голосував так, що виявилась явка більш ніж 100%. Менти в Харкові голосували двічі - на роботі і по місту проживання.Це не хтось сказав, а той, хто так голосував. Каруселіли аж гай гудів. Голосувань на дому організували тисячи. Ой йой. :facepalm: Бідні-бідні донецькі. Як їх образили, а вони ж святі люди - то помаранчові фальсіфікували.
    Як можно, Василь((.

10. VasMT

Можна.
    Бо як почали з легкої руки ділити українців на правильних і неправильних, так і продовжують.
    Чим фальсифікації Ющенка відрізняються за фальсифікації Януковича?
    Гадаєте нічим? А дзуськи.
    Фальсифікацї оранжевих в рази гірші, бо;
    - оранжоїди криком кричали про фальсифікації донецьких, замовчуючи свої фальсифікації.
    - оранжоїди на цих брехливих гаслах зібрали скакунів, замовчуючи свої фальсифікації.
    - оранжоїди обізвали донецьких бандитською владою, замовчуючи свою шахрайську сутність.
    - оранжоїди самоназвались патріотичними силами, замовчуючи свою брехливо-шахрайську сутність.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Давайте не про те, хто скакав, хто не скакав.

Чи нормальною є ситуація, коли Президентом ставлять двічі судиму за карні злочини людину? Уркагана, якщо розібратися?
    Чи не є очевидним, що Янукович - маріонетка Кремля, зараз, уже після того, як він заховався в Росії?
    Чи не є очевидним, що навколо нього працювали інші маріонетки Кремля, зокрема Азаров, який також опинився в Росії?
    Чи є нормальним, що в Україні за часів Януковича Міністром оборони був Саламатін - громадянин Росії і Ефесбешник?
    Уже зараз видно, що робить Росія з Україною, і що завжди хотіла робити. Путін і тоді був, і зараз є.

Тому я виходив на протест проти московських маріонеток.
    Так багато хто, в тім числі і я помилилися, коли сподівалися на Ющенка. Але не помилилися, що не дали тоді Януковичу стати президентом.
    І не тому, що він колишній неграмотний завгар, а тому що ходив на цирлах перед Путіним, а зараз здриснув з сотнями мільйонів доларів в Росію.

А Азаров? Янович?
    Азаров у своєму Twitter пожалівся, що його заблокували в YouTube та Facebook

Вся ця братія, яку не допустили до влади в 2005 році, зараз проживає на території ворога.
    Інша справа, що Ющенко просрав владу, бо тоді б Янукович ні в жисть не став президентом
    Якби Ющенко дійсно робив ті перетворення тоді, які зараз, у набагато складнішій ситуації намагається зробити Зеленський, то він, Ющенко, був би обраний і на другий термін. А так... Глечики, бджоли. І голова - глечик, і бджоли в цьому глечику...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Blaberus

Ви маєте на увазі ці плакати, які розвішувала донецька банда?

Жах який!о_О
    І де Ваші докази? Чому замість того щоб встановити справедливість Ви скоїли кримінальний злочин, підступно приховавши докази фальсіфікацій помаранчевих?
    Або Ви брешете і докази покрали тархани в голові?

13. Blaberus

Як Ви вважаєте, куди втечуть падлокловун, Дєрмак та інші слуги? В Ізраіль або в росію?

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@MayorMayor , я би Вас і не ворухав, але підчищаючи папки в комп"ютері, випадково натрапив на скріншот від 12 травня 2020 (двадцятого!) року. Я пішов Вам назустріч і запам"ятав Ваш пост. Йому півтора року. (травень - це май, а листопад - ноябрь)
    Ось він, цей скріншот. А тепер скажіть, Майори, обісралися Ви чи ні? Тільки чесно. Не мовчіть, як Хомчин (див. скріншот)
    Нагадаю, Ви тоді стверджували, що Саакашвілі стане називати Зеленського "баригою".
    майор вангування 12 травня 2020.JPG

• Подобається Подобається x 1
  15. Кажуть що Карлсон скаржиться на погані аналізи. Причому чомусь нам скаржиться, не грузинам, що дещо дивує, але то таке, питання в іншому - а коли сидів на шиї Україні аналізи які були? Чого тоді не скаржився, чи все ок було?

• Смішно Смішно x 1
  16. Саакашвілі звинуватили у координації держперевороту з тюремної камери.

Накинуть ще 8 років. Ніколи не зрозумію, як доросла людина може кидатися в такі авантюри.

Світ ловив його, але не впіймав... Ця фраза явно не про нього.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Gyppsy

Mikheil Saakashvili - Звернення мами Михайла Саакашвілі - Гіулі Аласанія до Президента Володимира Зеленського. | Facebook

«Вітаю!
    Я – мама Михайла Саакашвілі. Ми у безвихідному стані. Мого сина в мене на очах вбивають.
    Я хочу звернутися до Президента Зеленського, котрий не раз і раніше нам допомагав.
    Але зараз нам особливо потрібна його підтримка і його допомога.
    Потрібно якимось чином організувати переправлення Михайла сюди в Україну.
    Щоб тут він зміг отримати відповідне лікування, турботу, і зміг якось вижити.
    У нього вже 35-й день голодування.
    Можете уявити собі? Може статися все що завгодно, будь-якої миті. Але це нікого не турбує. Єдине, що йому пропонується – тюремна лікарня. Де немає відповідних спеціалістів, де немає жодних умов для лікування таких хворих.
    Я дуже на вас сподіваюся!
    На всіх вас - людей в Україні.
    На депутатів, і я звертаюся до влади України!
    І, ясна річ, передусім - до Президента Зеленського.»

19. Нардеп Лізька Богуцька, яка не хоче щепитися від КОВІД, за один місяць придбала собі авто Audi A4 2017 року випуску за 400 тисяч гривень, і ще подарувала чоловікові (безробітному) позашляховик Skoda Yeti 2012 року випуску за 248 тисяч гривень.

Те що ані Богуцька, ані її чоловік не мають ніякого офіційного бізнесу, з прибутків від якого можна собі організувати такі авто, відомо давно. Проте. Якось не надто віриться, що нардеп Богуцька недоїдала, недопивала - пила тільки чай. Очевидно велика сума на неї впала якось зразу.

Але що дивно. За одні тільки голосування проти Разумкова та за закон по олігархах стільки явно не піднімеш - інакше вся моноЗЕбільшість би зараз вичистила всі київські автосалони. До того ж на трибуну Богуцька не вилазить, на ефіри не ходить...

Мені мучає страшна здогадка - невже Богуцькій дозволили "взяти на пограбування" частину майна ув'язненого в Грузії Саакашвілі? Чи не тому колись палка прибічниця Міхо, нині Богуцька про нього - ані мур-мур? Часом не вона шепнула Міхо, що його партія в Грузії на порозі перемоги - треба тільки аби сам Міхо повернувся?

Як би там не було - подивіться в ці "чесні" очі незламної борчині з президентом Порошенко. У неї - все гаразд. На відміну від тих хто голосував за ЗЕ бо вірив що Лізька переймається виключно через народ злиденний! Щоразу як побачите чергову таку борчиню - пригадуйте Богуцьку.

а де твій аватар? :)