Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Good man

Good man Обычный человек

По поводу "выдавать Саакашвили Украине", думаю, будет найден компромисс. Саакашвили никто не выдаст Украине, но к нему будут пускать представительницу Украины Ясько и перед встречей с Саакашвили охранники тюрьмы будут обращаться к ней с вопросом:
    Вы давать Саакашвили будете?

• Смішно Смішно x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Немного про честность и порядочность Саакашвили.
    Помните, ещё в сентябре он отдыхал в компании своих детей и жены и до этого рассказывал о супруге как о жене в классическом понимании этого слова.
    Далее привожу недавние слова самого Саакашвили по этому поводу:

Об этом он написал у себя в Facebook 10 октября.

"Для тех, кто интересуется личной жизнью. Сейчас я веду гораздо более масштабную борьбу, чем моя личная жизнь. Впрочем, поскольку звучит вопрос об этом, я хочу заявить, что все мои предыдущие отношения завершены. И уже много месяцев назад я и Лиза Ясько объединили наши судьбы. Мы давно живем вместе, как семья из полноправных партнеров. Это большая история любви, и я чувствую себя благословенным", - написал Саакашвили.

Он призвал людей уважать его частную жизнь, а также приватность жены Сандры Руфолс, к которой относится "с глубокой привязанностью, уважением и благодарен ей за невероятную совместную жизнь".

Что имеем в сухом остатке:
    Этот честный и порядочный человек много месяцев откровенно врал всем, эксплуатируя имидж примерного семьянина, семью и своих детей, с которыми он отдыхал в течение всего этого периода лжи, он теперь называет "предыдущие отношения". Измена жене со слов Саакашвили называется "история большой любви". Чувствуется искренность и высоконравственность человека. И в завершении всего, втоптав в грязь свою жену и детей, опозорив их на весь мир, публично унизив их достоинство, он говорит об "уважении" к жене.

Пусть меня осудит администрация форума, но я всё равно скажу это:
    Трудно стать таким дерьмом, как этот узник грузинской тюрьмы, мне даже сложно назвать его человеком. Но каким же моральным уродом, лишеным элементарных человеческих понятий о совести, нужно быть, чтобы после всего этого поддерживать его и оправдывать его поведение. И Silver bullet и medwedo berlogsoni это просто отбросы человечества, у которых нет ни капли совести, ни капли честности.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Юридично він не українець. Тобто, затули пельку, циганське рило.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони його вбють, як грузина, щоб не було міжнародного скандалу.:)))

6. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, це де-факто Міхо грузин :)
    А де-юре він громадянин України, нє? Та ще й держслужбовець вищого рангу /якщо не звільнився перед поїздкою/.

7. Blaberus

"нє".
    Яке падло прийняло на роботу держслужбовцем вищого рангу злочинця, що порушив закон про громадянство?

• Подобається Подобається x 1
  8. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

• Не подобається Не подобається x 1
  9. Той момент коли ціла уповноважена з прав людини твоєї країни, що знаходиться в стані війни, їде в іншу країну, щоб в тюрмі провідати особу яка втратила громадянство України через підробку документів і потрапила на територію цієї країни в фурі з ряжанкою, прикинувшись головкою сиру... а на 426 людей, які воювали за Україну і роками знаходяться в полоні російських терористів владі наплювати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Gyppsy

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №301/2015
    Про прийняття до громадянства України Саакашвілі М. як особи, прийняття якої до громадянства України становить державний інтерес для України

Відповідно до пункту 26 статті 106 Конституції України та статті 9 Закону України "Про громадянство України" постановляю:

Прийняти до громадянства України

СААКАШВІЛІ Міхеіла, 1967 року народження, уродженця Грузії, який проживає у місті Києві.

Президент України Петро ПОРОШЕНКО

29 травня 2015 року

View: https://youtu.be/xBoXdykHxaA

зі

Слава Порошенку
    Слава зеленому бидлу (с)

11. Циган , напруж мізки і поясни чому?

Верховний Суд, дійшовши висновку про відсутність будь-яких заперечень або перешкод для прийняття відмови позивача від позову, закрив провадження у справі щодо припинення громадянства України Міхеіла Саакашвілі.

Про це повідомляється на сторінці Верховного Суду у Facebook.

"Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду прийняв відмову Міхеіла Саакашвілі від позову про визнання незаконним та скасування Указу Президента України від 26 липня 2017 року №196/2017 «Про припинення громадянства України» в частині «вважати таким, що втратив громадянство України Саакашвілі Міхеіла». Провадження у справі №800/459/17 (П/9901/52/18) закрито", йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 24 червня 2019 року у судовому засіданні представник позивача підтримав подану М. Саакашвілі 5 червня 2019 року заяву про відмову від позову та закриття провадження у справі та підтвердив, що позивач здійснив особисте волевиявлення, відмовившись від позову. Представники відповідача та третьої особи не заперечували проти закриття провадження у справі у зв’язку з відмовою позивача від позову.

Читайте також: ЦВК подає касацію на рішення суду щодо реєстрації кандидатів від партії Саакашвілі
    Судом встановлено, що Указом Президента від 28 травня 2019 року №329/2019 «Питання громадянства України» внесено зміни до оскаржуваного Указу Президента України від 26 липня 2017 року №196/2017 «Про припинення громадянства України» та виключено з нього положення щодо втрати М. Саакашвілі громадянства України.

Суд дійшов висновку про відсутність будь-яких заперечень або перешкод для прийняття відмови позивача від позову. Ухвала може бути оскаржена до Великої Палати Верховного Суду.

З повним текстом рішення Верховного Суду у справі №800/459/17 (адміністративне провадження № П/9901/52/18) можна ознайомитися за посиланням - Єдиний державний реєстр судових рішень.

12. Gyppsy

Міську-поц, то ти напруж мізки і скажи - чи поніс Порошенко покарання за те, що надав громадянство кому попало, та ще й всюди його вихвалював?
    Порошенко шо, взагалі місіґін? Чи у нього не було відповідних служб?
    Будь-який керівник нікого не візьме на більш-менш відповідальну роботу без всяких перевірок і рекомендацій. А Петро хотів показатися невфігенним реформатором.

А все тому, що Порошенко брехун, фарисей, зрадник і пристосуванець.

Так що, Місько-поц, не розказуй казок ;)

зі
    За Новінського Порох також просив у Янека

13. Це ти про віслюка??? який взяв на роботу сулуні. Чи ти про першу п'ятірку слуг урода? Чи може про сірого кардинала, без якого віслюк кроку не ступить? Чи може про Разумкова?
    Циган, думай перше, ніж рота відкрити. А краще мовчи. Може й за розумного зійдеш.

14. mypucm

пишуть, шо права качає... не їсть, бідолага, третій тиждень, може вмерти...
    а Денисова чомусь каже - ми цього не допустимо...

а тим часом заручники та полонені в російських тюрмах почекають...
    поки Денисова Міхо врятує від голодної смерті:mda:

15. Дмитра Гордона депортували з Грузії без пояснення причин

Мені здається, у прізвищі вже вказано причину ) просто читати правильно треба)))

(с)t.me/DaphniaBlog

16. mypucm

пишуть у коментах - даремно депортували Гордона, треба було пустити до в'язниці... через 6 років була б ціла збірка інтерв'ю...

а взагалі - чого шастати, розносити епідемію :mda:

17. Gyppsy

Нє, Міську-поц, я про Порошенка і Саакашвілі кажу. Я мав тоді інтерес і сподівання.
    А Порошенко знав, кому дає громадянство і кого ставить на губера. І підло його зрадив.

А твій віслюк мені по барабану ;)

18. Good man

Good man Обычный человек

Гордон был журналистом, стал политиком. Теперь кушает всю чашу политика сполна. Грузия правильно поступила

19. Blaberus

Але Порошенко не ніс барону гроші. Чи не так, брудний циган?

а де твій аватар? :)