Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Згоден.
    Після грузинської тюрми він ще має відсидіти в українській

Останнє редагування: 15 жов 2021
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, я так і не зрозумів - а що хочуть ці мітингуючі?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

4. Good man

Good man Обычный человек

Народ спокойно вышел на митинг в поддержку Саакашвили. Целых 30 тысяч людей. А их никто не разогнал, не бил, не убивал, в изоляторы не посадил. Как так? Власти Грузии же, по твоим словам, подчинены Кремлю. Логическое противоречие у тебя получается. В очередной раз, паря.

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Брехня. Тисяч 5-6, не більше.
    Це легко підрахувати, якшо знати що на площі 30Х30 метрів можуть поміститись до 1000 людей, якшо щільно.
    Після того як відсидить в Грузії?

6. Gyppsy

:)
    З грузінами ясно.

Тепер ще розшифруйте Вашу думку за Київ:
    Уявляю, який мітинг буде в Києві, коли Саакашвілі повернеться в Україну! Напевне більшим ніж на найбільшому з мітингів з Порошенком.

Чому кияни підуть на мітинг?
    До речі, @medwedo berlogsoni, а Ви самі підете на цей мітинг?

7. medwedo berlogsoni

Мітинг від англійського to meet - зустрічати. Прийдуть зустрічати, тому що у Саакашвілі є багато прихильників в Україні.
    Я не піду, тому що зараз в Києві не проживаю. Проживаю в селі, я вже повідомляв, чому.
    Моя думка така, що Саакашвілі випустять із в"язниці ще до Нового року. (до цього 2022 року, тому що зараз бляберуськи всякі почнуть чіплятися за те, який саме Новий рік).

• Смішно Смішно x 1
  8. Gyppsy

Що ж, подивимося чи буде і яким буде цей мітинг у Києві.

@medwedo berlogsoni, а скажіть - на підставі чого Міхо випустять з в"язниці?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо Міхо не любить Порошенка.:haha:

10. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 1
  11. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, так Порошенка не любить 85% виборців України :)))

12. medwedo berlogsoni

В коментарях до відео азербайджанці спокійно пишуть латиницею, хоча ще за радянських часів в Азербайджані використовувалася кирилиця.

Mubariz Quliyev
    4 часа назад
    Saakaşvili rüşvetsiz korrupsiyasız qorxmaz güclü bir siyasetçidir !
    Guler Cabbarlı
    6 часов назад
    Bəs bu əjdahalardan bizdə niyə yoxdu?

İsmaiL Aziz
    5 часов назад
    bizde çoxlu yaltaq qorxaq var

A
    5 часов назад
    Əjdahaları bir-bir apardılar.Yerdə galan dovşanlardı ..

View: https://www.youtube.com/watch?v=EhN9-z0917o

13. Good man

Good man Обычный человек

Отлично. Люблю прогнозы и пари. Ты много раз тут просил администрацию забанить меня, удалить с форума. У тебя есть уникальная возможность сделать это своими руками.
    Пари:
    Если Саакашвили выходит из тюрьмы до 01.01.2022, то я, как щенок позорный, удаляюсь с форума навсегда.
    Если Саакашвили не выходит из тюрьмы до 01.01.2022, то ты, как щенок позорный, удаляешься с форума навсегда.

Не надо делать вид, будто ты не читаешь мои сообщения. Ты их прекрасно видишь и читаешь. Жду твой ответ мужчины, а не трепла.

• Подобається Подобається x 2
  14. Gyppsy

Міхо голодує

Лікар - про стан Саакашвілі: Морально почувається добре, але ходити важко

15. Gyppsy

Саакашвілі проведе у в'язниці як мінімум 6 років – прем'єр Грузії | Українська правда

зі

слухав радейко, прямий ефір "Серед тижня" радіо НВ. Більшість дозвонювачів вважають, що нехай Міхо сидить в Грузії.

Останнє редагування: 21 жов 2021
  16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Коли б він був дуже винний, він не їхав би туди, де проти нього відкриті правдиві справи. Чисто логічно.
    А це політика - приїхав конкурент. Звичайна справа..
    Бацько так біля себе поле витоптав. Кто раптом помер, хто раптом зник...Тепер він єдиний на престолі. Коля підростає.
    Виходить, що проросійські грузинські політикі керують як кремлівські (з Навальним). Що той зробив? Когось убив? Ні, його мало не вбили. Однак сидить він.
    На Михо теж були спроби, бо він скрутив м'язи грузинським ворам у законі - обідрав їх і видворив.
    Я вважаю, що в Європейському суді з прав людини присудять інше.Чи в іншій інстанції...

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кому ці дозвонювачі потрібні? "спасибо, ваше мнение очень ценно для нас".

18. Gyppsy

Саакашвілі сидить по кримінальній статті /мусет навіть по двох статтях/.
    Як ЄСПЛ чи інша інстанція може відмінити рішення суду Грузії?

Як це "Кому ці дозвонювачі потрібні"? :)
    От, наприклад, я їх слухаю і переконуюся, що не тільки я так думаю - що нехай Міхо сидить в Грузії:)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі проведе у в’язниці мінімум 6 років.
    Його не видаватимуть Україні.

20. Good man

Good man Обычный человек

:facepalm::facepalm:И эти люди обижаются на обращение "борщеварочка". Грузия хочет получить пдч НАТО, там армию переделали под стандарты НАТО, всё оружие из стран НАТО, посольство России не функционирует, а только за срок Саакашвили это тупое существо называет Грузию пророссийской.
    Ты элементарно погугли обвинение Саакашвили, погугли видео на этот счёт.

В больницы Тбилиси было доставлено около 360 пострадавших с отравлениями различной степени тяжести, позже появилась информация о 600 пострадавших.
    Как отмечала по этому поводу международная правозащитная организация Human Rights Watch:

Наши исследования ясно показывают, что грузинские власти перешли черту, когда полиция преследовала и избивала мирных демонстрантов и терроризировала журналистов. Действия полиции 7 ноября не были законными мерами по охране правопорядка.

Среди избитых полицией были лидеры оппозиции, журналисты и омбудсмен Грузии Созар Субари, который сказал: «Я видел, как дубинками избивали лежачих людей. Пытался остановить их, но меня самого жестоко избили», «Грузия превратилась в страну, где права человека не защищены на элементарном уровне».

Так поступал с людьми "демократ" Саакашвили во время своего правления.
    Недавно проходили митинги в его поддержку, "диктаторские кремлевские" власти Грузии никого не избили. Но Саакашвили демократ, а нынешняя власть диктаторы. Браво, борщеварочка. Иди борщ варить и не вылезай из кухни. Там твоё место.

а де твій аватар? :)