Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Залишити на Господа свою турботу...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:))) нагадали мою доньку у 4-річному віці. Заховається за мій халат, що висить на вішалці, а ноги виглядають. Потім запитує: "ну як ти взнала де я?!"

Звідти, Мих, що у Вас ноги виглядають :)))

• Смішно Смішно x 2
  3. medwedo berlogsoni

Мені от цікаво. Сьогодні вранці в Україну повернувся Сакварелідзе, громадянин України
    Давід Сакварелідзе — Вікіпедія
    Проти нього не було жодних кримінальних справ під час надання громадянства.
    Причин позбавляти його громадянства - жодних.
    Якщо Саакашвілі стане нев"їзним в Україну (в чому я сильно сумніваюсь, і найближчий час це доведе), люди, що вірять Саакашвілі, члени його партії, згуртуються навколо Сакварелідзе, за них під час наступних виборів проголосує досить українців, щоб вони пройшли в Раду, і все одно Саакашвілі впливатиме на події в Україні через своїх представників у Раді.

Невже не прораховувався такий варіант?
    Все одно всіх тих мосійчуків, ляшків, кононенків, візьмуть за задницю. Історія не стоїть на місці.

Чисто януковичивські підходи - усунути головного супротивника (не на президенство, а на створення найбільшої у Раді, а хай і не найбільшої, але незручної для Порошенка фракції) і думати, що дєло в шляпє
    Ті ж самі граблі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. medwedo berlogsoni

І не тіки ноги. Халат короткий...

• Смішно Смішно x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Тєжко буде Їм(?),що одному,шо другому й шо третьому...без гАмерики нас українчів годувати!:mocking:

View: https://youtu.be/frgCyfoHgQ8

6. prius

prius Well-Known Member

І навушники з потроха казочками на вуха натягнув

• Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перехід на особистості - ознака власної немочі і тупості. Продовжуйте далі, як свербить.

• Тупо Тупо x 1
  8. Latana Royal

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Фігня то всьо...
    Як Держдеп скаже так і буде, шо нє? ;)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Віктор Литовченко
    16 год. ·
    Спасібо, Міхеїле Ніколозовичу, ти умієш успокоювать. Сначала я розстроївся із-за тупої виходки Порошенко. А потом почитав як за тебе топить запорєбрік - ти там щас по авторітету і популярності дето под Путіним. Потом подивився ХТО за тебе вступився в Україні - вся мусорка як на підбор. Потом поофігівав як ти гамниш нашу країну в намаганнях прислужитись Трампу (тут я вообще в шоці був). Потом сів повспоминать всі твої достіженія за останні два роки. І отпустило. Нє, Порошенко как-би не отбілився. Но я би не його місці як людина емоциональна ще б і підсрачніков тобі в дорогу насував. Гамно ти, Міхо.

• Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

@Мих, якщо можна, не пишіть будь ласка більше нічого в цій темі. Все, що Ви мали сказати, Ви вже сказали. З притаманною для Вас християнською "любов'ю до ближнього". А то це вже все починає скидатися на obsessive behavior.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Latana Royal

Може це якась форма мазохізму? :dntknw:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо можна, не ідентифікуйте цитату якось дописувача з моїми словами.

І ще. То не я позбавив громадянство Саакашвілі.

І ще. Чого вас так мучить думка, яка НЕ відповідає вашим уявам? Вважаєте, що всі мають думати одинаково і так, як ви?

14. Юрко НОТОЦО

15. medwedo berlogsoni

Мене думка не мучить. Я коли бачу десяток чи більше постів щодобово, де Ви на всі лади обгажуєте (є краще українське слово) ближнього свого (якого потрібно любити, як самого себе), я, відверто кажучи, дивуюсь. У мене, як тепер кажуть, розрив шаблонів між тим, що я уявляю про віруючу (судячи з вашого гасла) людину, і тим, що ця нібито віруюча людина пише. І не просто пише, а жує-пережовує.

А пану Юрку скажу, що тему закривати ще зарано, оскільки ще далеко не все закінчилося, стосовно Саакашвілі, і ми всі в цьому найближчим часом переконаємося.

Я розумію, що кожен український корупціонер радіє, начебто позбавленню громадянства Михайла Саакашвілі, але нам чого радіти? Усуненню противаги в українській політиці? Так це суперечить філософському (хвільозьофському, чи як там у пана Юрка) закону боротьби і єдності протилежностей. Українська політика не повинна бути однополярною.
    От, для прикладу, коли Гройсман приїхав в Одесу, Саакашвілі перстом вказував на присутнього тоді Насірова (ставленика Порошенка) і відверто казав Гройсману, що Насіров - злодій, і його потрібно посадити. І Насіров зараз під слідством, хай і з трьома паспортами.
    Так чому ми маємо викидати (не ми, а Президент) із української політики людину, яка вказала на злодія, і яка дійсно виявилася злодієм, а як виявилося тепер, ще й фальсифікатором документів?

Ще раз - чому ми маємо радіти усуненню Саакашвілі?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А кого я обізвав?
    Угу. Це помітно. В кращому випадку, якщо думка опонента не співпадає з Вашою, він стає відразу СОВКОМ.
    Але це в жодному разі не обзивання з Вашого боку. Це просто комплімент
    Цікаво, а оті баби на базарі звідки знали, що проти Саакашвілі в Грузії порушені кримінальні справи? І звідки вони знали, що Грузія звернулася до України з цього приводу?
    Виходить, що баби на базарі володіють інформацією і обізнані краще, ніж президент? Якщо людина, займаючи найвищу посаду в державі, не володіє такою інформацією, гнати її треба на)(ер під три чорти сраною мітлою під сраку.
    Так само мої племяші гралися. Малий заховається і кричить на всю хату: "Паліна!!! ІСКАЙ МЄНЯ!!!":haha:
    Та шо Ви таке наговорюєте на людину? Він ніколи не падає нижче плінтуса і не обзиває ближнього. Він апріорі не може нікого обгажувати, бо в нього немає кацапського виховання, на відміну від інших)))

Останнє редагування: 29 лип 2017
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  17. Юрко НОТОЦО

Відкрийте нову тему,фільозофську,про багатополярну політику,як Ви мовите...
    Україна нині: Влада і Опозиція!Хто такі?
    ...і я щось допишу!
    Першим дописом буде:
    Ті,що одурили,обікрали та знищили Україну!:hi:

18. medwedo berlogsoni

Ну, як це назвати?
    Воєнная тайна?
    "Що везеш? - Патрони. - А жінка є? - Воєнна тайна."
    Навіщо всі оці мутки навколо Саакашвілі!?
    Підозрюю що:
    Президент не позбавляв громадянства Саакашвілі, бо на його сайті немає Указу.
    Пустили брехню по селу, що його позбавили громадянства, сподіваючись на те, що знервований Саакашвілі набалакає багато зайвого. Тим самим, народу, для пониження його рейтингу, тикатимуть в очі - бачите, який лицемір вам подобається? (А цьому підтвердження, що кажуть, в тому числі і тут, що Саакашвілі сказав про втручання України у вибори США. Але, зрозуміло, що ні я ні будь-хто з нас не втручався. Могли втручатися лише люди при владі. Які бажали перемоги, скажімо, передбачуванішій Клінтон. Тобто, з жуліків при владі стрілки перевели на нас, українське населення, Україну).

Якщо був указ, лист, тощо, то чому з цього робити таємницю?

Чому одному народному депутату, Юрію Дерев"янко, листа не показали, а іншому народному депутату - Ігорю Мосійчуку, показали? А якщо не показували, то звідки він взяв? Кого брати за жопу, що видав Мосійчуку "державну таємницю"?

Ми що - хочемо, щоб над Україною через ці фінти вухами сміялись? "Почему не смеетесь? Смейтесь, это - Украина!"
    Нам це потрібно?

Тема далеко ще не закрита.

• Подобається Подобається x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ні тоді, ні зараз і ніколи не вигороджував Насірова. Але я би не хотів, щоб в моїй країні була людина, яка би перстом показала на іншу людину і цю людину посадили. Це, що ви так ніжно і мирно пропонуєте називається Сталінізм. І я радий, що Насірова затримали не за перстом Саакашвілі, а згідно закону - правоохоронні органи і я радий, що Насірову не помогло те, що він по суті ставленик президента. Бо це показало, що перед законом всі рівні. При Януковичу такого б ніколи не було, щоб людину затримали з такою високою посадою.

Розрив шаблонів у вас через незнання. Не кожна людина є ближня для іншої людини, тому ви тут плутаєте християнське вчення з самоуявою. Я багато приводив цитат інших людей про Саакашвілі, а ви то сприйняли за мої. Тому не треба все валити на мене.

корупціонери відсвяткували тоді, коли Саакашвілі втік з Одещини, а далі їм було до лямпочки: де він є і що робить.

Я не бачу причин сумувати за ним. Я не побачив жодного конструктивізму у ньому, крім "пасадіть" і все. Так країну не збудуєш.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому ви такі далекі від українського законодавства? Чому в школі не вчилися?

Скажіть, чому документ, який стосується лише однієї людини, на вашу думку, може прийти зовсім інша людина і забрати?

А завтра Міхо скаже: чому ви мені не дали документ, а видали посторонній особі? Що тоді?

Чому у на 42 мільйони і кожен вважає себе президентом, га?

а де твій аватар? :)