Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, Ви ухиляєтесь від відповідей на запитання:
    Схоже, чекати я буду довго. Отже, я чергового разу загнав Вас в кут, заповнений лайном Вашої дурісті. А ви навіть не намагаєтесь рипатись, лише відхаркуєте жирних опаришів.
    А чому мені так легко занурювати Вашу мавпячу пику в лайно? Тому що зебіли неймовірно тупі.

2. Blaberus

Що, досі шкодуєте за Овочем? Напевно і за падлокловуна рвете дупу тому що воно теж злодій і зрадник?

3. Good man

Good man Обычный человек

Как я и говорил, Украина никаких особых усилий не предпринимает, а сосна Саакашвили пробралась к заветному члену.

https://strana.news/news/356269-jas...protestovat-za-osvobozhdenie-saakashvili.html

Народная депутат от фракции "Слуги народа" Елизавета Ясько, которая сейчас находится в Грузии, рассказала о своем посещении своего возлюбленного Михаила Саакашвили в тюрьме. Она заявила, что он политический заключенный и призвала его освободить.

@mypucm, уже можно начинать извиняться за свои слова.

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

я тільки висловив здивування, шо Вам це цікаво :scratch_one-s_head:

5. Good man

Good man Обычный человек

Дело не теме, мне нравится делать прогнозы и смотреть, насколько они сбываются. Я нередко сам с собой пари заключаю, это развивает аналитическое мышление, умение отделять зёрна от плевел. Когда происходит сложная ситуация в жизнь, жизнь не спрашивает, красивая тема или нет. Ты должен выбрать наиболее эффективное решение.

6. Blaberus

Несчастный Михо! Даже в заграничной тюрьме не смог спастись.:cry:

7. mypucm

бажано триматися в рамках роботи

8. mypucm

тут понаписано кілометри тексту...

якщо прибрати з текстів ярлики, взаємні звинувачення,
    прибрати копання в особистому житті,
    прибрати те, що не стосується України,

має залишитися тільки про роботу - як покращити житття в Україні?
    сьогодні? завтра?

я не розумію... життя проходить...
    нашо витрачати дорогоцінний час на обговорення проблем Саакашвілі ?

9. Ви помітили, що в Грузію Саак пробирався нишком, а в Україну його внесли на руках? Як так сталося, що в Грузії знайшовся лише 1 кончений, а в Україні - сотні, або й тисячі? Можливо, це і є причиною того, що Сакартвело вже кличуть в НАТО, а на нас просто махнули рукою

• Подобається Подобається x 1
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

покращити житття в Україні дуже просто.
    Треба просто кожному робити свою роботу.
    І, як сказав великий По, не брехати. Це і є ЖИТИ ПО НОВОМУ ;)

/не полінуйтеся, коцніть кіно. Там виставлений сам тлущ )/

View: https://youtu.be/WzkUE7yxZpA?t=454

Останнє редагування: 6 жов 2021
  11. Blaberus

Так. Твоя робота, брудний циган, красти і жебракувати, не забуваючі платити податок своєму баронові.

12. Blaberus

Ви зебіл або противсіх?

• Баян Баян x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

голосувати за за протилежну до тої людини, за яку голосував циган.:)))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Йдіть до сраки" (с)

15. mypucm

Як Саакашвілі дістав українське Міністерство закордоних справ... :pardon:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба шкодує про те, що через заяви очільника виконавчого комітету реформ Міхеїла Саакашвілі перед Грузією вимушена відповідати Україна.

"Ситуація викликає жаль. Відбувається наступне: є громадянин України, який не наділений правами і повноваженнями представляти позицію держави, але який активно коментує ситуацію в Грузії напередодні виборів. Ім'я цього громадянина - Міхеїл Саакашвілі", - повідомив Кулеба на брифінгу у вівторок, 14 липня.

За словами міністра, кожна заява Саакашвілі завершується тим, що українського посла викликають до МЗС Грузії та висловлюють йому там своє невдоволення. "Дисбаланс у тому, що приватна особа виступає, а держава за це, прошу вибачення, "вигрібає", - сказав він, передає агентство "Українські новини".

Кулеба: Через заяви Саакашвілі щодо Грузії "вигрібає" Україна | DW | 14.07.2020

16. Good man

Good man Обычный человек

Все здравомыслящие люди как раз за то, чтобы духу его здесь не было. Чтобы он сидел в грузинской тюрьме в Грузии, куда его посадили представители грузинского народа на основе грузинских законов.

17. Good man

Good man Обычный человек

Он странно не видеть борщеварочку в этой теме. Как женщина могла бы высказаться по теме. Раньше вполне себе смело комментировала информацию об изменах Саакашвили, якобы это всё не правда. Поможем борщеварочке сориентироваться в ситуации:

"Много растерянных друзей и товарищей спрашивают меня о личной жизни. Я не скрываю, что содержание видео, опубликованного в пятницу вечером, для меня неожиданно, а форма совершенно неприемлема. Несмотря на личные эмоции, я сохраняю спокойствие и верю, что мы станем победителями этой битвы", – написала Сандра Рулофс

При этом еще 19 сентября жена Михеила Саакашвили выкладывала фото с отдыха в Греции, где позировала вместе с сыном Николозом и супругом.

Две любви Михеила Саакашвили: Сандра Рулофс и Лиза Ясько

Т.е. 19 сентября он мило отдыхает в компании жены, а через несколько дней сосна Ясько откровенно на весь мир заявляет о взаимной любви.
    Это тот самый Саакашвили, которого так хвалила местная фракция Зеленского. Честный и неподкупный борец с коррупцией.

• Подобається Подобається x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Недавно слухав Піонковського, який розповів цікаву річ про те, як була проведена операція по затриманню Саакашвілі.
    Служби безпеки Грузії, враховуючи характер Саакашвілі, створили в Грузії ілюзію про те, що у Міхо дуже зріс авторитет і популярність. Також штучно добавлялись рейтинги його партії. І Міхо не втримався. Поїхав в Грузію з надією, що народ його підтримає. І народ підтримав, але у кількості більше тисячі чоловік. А Міхо надійно сів на 6 років без права на амністію.
    Така ось проста і сумна доля...

Останнє редагування: 8 жов 2021
  19. Good man

Good man Обычный человек

Простое и эффективное решение. Самое правильное для офиса простых решений.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Народ підтримує Саакашвілі. Сподівання Саакашвілі справджуються. Вчора в мітингу взяли участь близько 30 тис. людей. І це - лише початок.
    Так що ще занадто рано списувати Саакашвілі.
    Уявляю, який мітинг буде в Києві, коли Саакашвілі повернеться в Україну! Напевне більшим ніж на найбільшому з мітингів з Порошенком.

View: https://www.youtube.com/watch?v=sDYtht-gyDw

а де твій аватар? :)