Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Маєте на увазі гроші?

2. Схоже, для Саакашвілі весь цей хід з його прильотом і арештом політично завершиться вкрай негативно.

"Грузинська мрія" впевнено перемагає і набирає 46,7% голосів. Партія Саакашвілі "Єдиний національний рух" набирає 30,7%. Відрив істотний.

Нагадаю, за політичною угодою, партії влади треба було набрати більше 43% - інакше перевибори. А набирають вони значно більше.

В цілому, спілкуючись з грузинськими політиками, можу констатувати, що приїзд Саакашвілі дійсно радикалізував ситуацію в країні. Вийшов вибір "за Саакашвілі" або "проти". Опозиційні голоси зібрала саме партія "ЕНД", незважаючи на наявність багатьох інших. Але це ж обставина мобілізувало на вибори і прихильників "Грузинської мрії". В кінцевому підсумку виходить, як і кажуть грузини, що приліт Саакашвілі щонайбільше допоміг партії влади, ніж опозиції.

Відповідно, ніяких перевиборів не буде. На наступні 3 роки влада точно у "Грузинської мрії". Протести втрачають під собою підставу - влада підтвердила рейтинг, які претензії? А сам Міхеїл Ніколозович, мабуть, може сісти в грузинську в'язницю надовго.

3. Good man

Good man Обычный человек

Я тебе не раз говорил, рассматривай поведение сторонников Порошенко на форуме как ответ на твоё поведение в мой адрес и тогда вся логическая цепочка сложится.

4. Good man

Good man Обычный человек

Работа у него такая. Восхвалять Зеленского ценой унижения или сдачи интересов Украины. Кремль сейчас в очень выигрышной позиции - ничего делать не надо, сторонники Зеленского сами всё сделают за Москву.

5. Good man

Good man Обычный человек

Если Саакашвили такой молодец, то почему в Грузии сейчас не процветает коррупция?

Любой взрослый знает, если после зачистки от коррупции даёшь слабину, то коррупция мгновенно возвращается на прежний уровень.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1
  7. medwedo berlogsoni

Затриманому Саакашвілі запропонували угоду - ЗМІ

Саакашвілі ніколи не йшов на компроміси. Будь-яку пропозицію компромісу він сприймав як особисту образу.

• Смішно Смішно x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

И даже отказ дамы сосать его член, оперируя тем, что он женатый человек, известный политик и должен быть примером для подражания в области семьи, тоже воспринимал как личное оскорбление?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таке кажете.... Саакашвілі стільки реформ наробив в Україні, що ми ще будемо довго розгребати.

10. Good man

Good man Обычный человек

Загвоздка в том, что из двух клоунов посадили пока только одного.

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

На все свій час.

12. Blaberus

Це типово для кримінальника-рецидівіста, як Ви його постійно називаєте.
    Цікаво, яку відповідальність потрібен нести Зеленський за те що дав йому громадянство і можливість паразитувати на мені?

13. medwedo berlogsoni

Зеленський не потрібен нести ніякий відповідалніст.

Відповідальність потрібно нести Порошенку за те, що дав Саакашвілі громадянство, а потім незаконно відібрав громадянство. І понесе згодом.
    Або ж, іншими словами, відповідальність повинен нести Порошенко.

потрібний - Словник української мови - значення слова, це:

Передивіться всі наведені приклади за посиланням. Ви щось вліпили таке, що нікуди не тулиться.
    Цікаво, які паразити можуть бути на комахах?

14. Blaberus

Мавпо, не нервуйте! Я навіть не поставив Вам "безграмотно", тому що розумію що ви знаходитесь в стані нервічної агресії. Напевне ви зараз б"єте свою дружину, як Зеленський б"є Лєнку-бомжиху.
    А зараз розберемо логіку. Виникають наступні запитання:
    1. на якій підставі Ви стверджуєте що Зеленський не повинен насти відповідальність за надання громадянства, посади і можливість паразитувати на мені кримінальному злочинцю Саакашвілі?
    2. на якій підставі Порошенко повинен нести відповідальність за надання громадянства Саакашвілі, кримінальні злочини якого в той час не були доведени, тобто юридично він не був кримінальним злочинцем?
    3. на якій підставі Ви стверджуєте що Порошенко позбавив кримінального злочинця Саакашвілі громадянства України незаконно?
    Чекаю на відповідь.
    Не Вам вчити мене письменності, мавпа "поміркована".
    Це залежить від комах.

Останнє редагування: 5 жов 2021
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Була.
    Ось докази:
    4faafa153018a7f358e2681db9cddb7d.jpg

1359333.jpg

Саакашвілі оранжоїд і скакун.
    Апріорі злочинець. Це аксіома.

16. А ви помітили, як різко й катастрофічно потупішали подолякові позитивні блогери? Як синхронно ці «віртуози аналізу й гієни сарказму» втратили здатність побачити відмінність між структурою, вибудуваною в офшорі заради ефективного продажу з трьома штуками баксів (на реєстраційні видатки) на рахунку - і фірмами, котрі виводили десятки мільйонів доларів для ухиляння від податків чи навіть співучасті в пограбуванні вкладників Привату?
    Погодьтеся, що маємо справу з абсолютно еталонними за рівнем цинічності гнидами

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це так, для рівноваги...
    Той самий The Guardian...

upload_2021-10-5_18-49-35.png

18. А це так, для рівноваги
    Подивився фільм-розслідування «Офшор 95»

Шо я можу сказать.
    Я в захваті від Зеленського.
    Правда.

Раніше я захоплювався аферистами типу Джозефа Вейла, що продав самому Муссоліні неіснуючі права на розробку шахт в США за кілька мільонів баксів.

Або Віктором Люстігом, що продав цілу Ейфелеву вежу.
    Двічі.
    Так, оту сяючу вежу в Парижі, гордість французів.

Найвеличнійший же лідер сучасності їх всіх обійшов.
    Він не тільки продав дурням через серіал великого сяючого прутня.

Він не тільки повільно його встромляє їм же через комунальні платежі та фіскальні покращення.

Він не тільки створив Партію регіонів 2.0, понапризначав в міністерствах табачників і системно руйнує інституції, формуючи всі передумови для керування країною вручну, як це робить лукашенко.

Він не тільки назавжди зруйнував навіть гіпотетичну ідею, що навіть наче проста людина з народу, що потрапила у владу, може лишитися нормальною.

Він - і це головне - генеруючи цю діч, просто продовжував мутити бабло, не сплачуючи податків.

Просто продовжував прикривати своїх бізнес-партнерів від Феміди руками інших бізнес-партнерів, яких посадив на чолі спецслужби, що мала б берегти Україну, а на ділі…

Дуже смішно було дивитися на скиглення поюзаного рябошапки, який підмахував найвеличнішому свого часу (скоро, відчуваю, скиглитиме разумков).
    Гидко було слухати про все решту.

Загалом, на місці тих, хто голосував по приколу, я б подивився це кіно і знову ліпив собі наліпки на авто Зе+1.

Побачимо, скіки їх.

Насправді, ми знаємо, що вони не дивитимуться, бо за нього ніхто не голосував.

І цікаво, що будуть писати пригодовані блогери.
    Документи не ті? Фейк? Там нічого кримінального немає?

Ні, буде інакше.
    Буде знову дурний інфопривід, що відволіче увагу - як це було з латинкою, неймовірним замахом на шофера шефіра (кстаті, чого всі вирішили, що метою був шефір? Може таки і був шофер?), мільярдом дерев тощо.

І піпл схаває.
    Але не будьте піплом.
    Гляньте цей шедевр

View: https://youtu.be/Pp0WWZbNGq4

Ех, як же він красиво всіх кинув.
    Млію.

Майте гарну ніч.
    Якщо заснете.

19. medwedo berlogsoni

Я вже десь подібне зустрічав.
    Ваша бабуся, Елочка Людоєдочка казала "Не учите меня жить!"

View: https://youtu.be/mBzJiSd1rVo?t=42

а де твій аватар? :)