Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та йой, не буду переглядати...
    Ясно, В кінці 2014 року. Дякую.

А порохоботи виють, бо Міхо не ліг під Пороха ;)

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що правда, то правда. Ви можете це сказати також тим порохоботам, які два роки тому стверджували, що "клоун" розвалить економіку, що долар по п"ятдесят будуть відривати з руками, що Медведчук через суд за короткий час поверне собі трубу і телеканали, а йому заплатять неустойку із держбюджету.
    "Обикновенні трєпла" також казали, що Зеленський віддасть Україну Путіну (Хуйлу), що Зеленський - взагалі, на відміну від Порошенка - агент Коломойського і Кремля.
    Багато чого ще трєпла казали. Робіть їм зауваження.
    Стосовно доказів. Докази в даному випадку дасть час (время, по-вашому).
    Як, наприклад, час (время, по-вашому) довів, що долар не став по п"ятдесят.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Яке ж воно брехливе та дурне!
    Де там йдеться мова про вироки? Йде мова про звинувачення. Вирок був винесений лише в 2018 році. Одже, я чергового разу викрив брехню зебуїна і ткнув його мавпячу пику в смердюче лайно його брехні.
    Можливо тупе створіння не в курсі чим звинувачення відрізняється від рішення суду та вироку? В такому разі я ткнув його мавпячу пику в лайно його тупості.

4. medwedo berlogsoni

Я для кого стараюся?:)
    Я уже і просто казав, що спочатку - вирок Саакашвілі рішенням грузинського суду, потім - вихваляння Порошенком засудженого і призначення на високу посаду.
    До порохоботів не доходить. Зачаровані-заколдовані злим відьмом Порошенком. (Я знаю, що правильно буде - відьмак, але мені таке слово більш сподобалося - сам придумав)

5. Blaberus

Я стверджую що Ви брешете. Ось цитата
    Ось посилання. Саакашвили, Михаил Николаевич — Википедия

Отже мавпа японська, напевне, полюбляє пускати бульбашки в рідкому стулі своєї брехні. Зебіли взагалі люблять лайно

6. Gyppsy

Та, по правді, ТЕПЕР фігня то всьо...

А в гідні часи Міхо міг навести трохи лад, будучи хоч губером, хоч прем"єром.
    Але Порох не сподівався, що це так фінансово відчутно вдарить і по ньому і по його баригах.
    От Петро і кинув Міхо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Blaberus

От вже брехливе рило!
    Ти ще напиши про відкриття дорожного знаку.

8. medwedo berlogsoni

@Blaberus,
    Звичайно, людину, яку звинувачують в таких злочинах і подають на розшук в Інтерпол, тільки і призначати главами ОДА. (іронічно).

Порошенко, можливо і призначив Саакашвілі на посаду голови Одеської ОДА, що повірив, що Саакашвілі краде з бюджету, і вирішив залучити його до крадіжок і з українського бюджету.

Ваша думка: чому людину, яку звинувачують у розтраті, Порошенко призначає на таку високу посаду?
    Поясніть мені, будь ласка.

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

це була взаємовигідна угода....
    Порошенко мав проблеми з управлінням країною, кадровий голод...
    Саакашвілі був безробітним з відкритими кримінальними справами...

(і не треба перебільшувати його заслуги, як президента Грузії...
    за період його правління Грузія втратила частину території...
    це така ціна реформ?)

одним словом, якийсь час вони попрацювали разом...
    якби Саакашвілі вів себе скромніше, може б і досі спокійно працював би,
    --------------------
    але судячи з усього, в нього інші плани...
    ну та... міхо з возу, країні легше

10. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

може тому, що Ви не захотіли брати на себе таку відповідальність? ;)

11. medwedo berlogsoni

Я погоджуюся. Саакашвілі шерстив корупціонерів в Одеській області, будь здоров.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Blaberus

Яка іронічна та брехлива японська мавпа!
    Запам"ятайте, брехун: звинувачення це не вирок і не доказ провини. І Ви, коли брешете, виглядаєте прикольно, але тупо. Це так властиво зебілам! Я теж можу Вас звинуватити в гвалтуванні мумії Леніна.
    До речі:
    Але долучів Зеленський. Яке тільки бидло його обрало?
    Тому що звинувачення це не вирок і не доказ провини. Але це для Вас занадто складно: Вам би лише хєром по роялю.

13. medwedo berlogsoni

Два зауваження:
    Значить, винен Саакашвілі, а не Путін? (Дуже оригінальна позиція - звинувачувати жертву в тому, що проти неї скоєно злочин.
    Прямо як у Гашека "А якщо когось убили, то так йому і треба. Не будь дурнем і не давай себе вбивати"
    А при Порошенку Україна не втратила частину території?

14. Blaberus

Знову брешете?

15. Blaberus

В плані того що Порошенко "сдал Крим"?

16. medwedo berlogsoni

@Blaberus, на момент призначення Порошенком Саакашвілі Інтерпол ще не відмовився його розшукувати.
    Крім того, якщо Інтерпол відмовився розшукувати, це означає, що Саакашвілі не винен, а всі звинувачення проти нього придумані.

Бляберусь, звідки Ви набралися таких поганих слів, що Ви тільки їх і повторюєте?

17. medwedo berlogsoni

В плані того, яка частина Донбасу відійшла до ОРДЛО за часів президентства Порошенка.
    Чи Ви також вважаєте, що Саакашвілі винен в тому, що Путін захопив частину Грузії?

18. Gyppsy

Такі так :good:
    Фури з Одеси їхали навіть до нас, на Галичину, щоб тут розмитнюватися по старих схемах)

• Подобається Подобається x 1
  19. medwedo berlogsoni

Гаразд, ще оцей пост і - на добраніч!
    Саакашвілі діяв рішуче, Зеленський діє більш м"яко, але у вірному напрямку.
    Поступово дістанеться всім олігархам, Порошенку - в тому числі.

• Смішно Смішно x 1
  20. Blaberus

На момент призначення Саакашвілі його провина не була доведена. А звинуватити і я можу будь-кого в будь-чому.
    Які такі слова? Що Ви брехло? Але це правда. Що я занурюю Вашу мавпячу пику в лайно власної брехні? А хіба не так, бо Ви постійно брешете? Можливо Вам не подобається справедлива характеристика генетичного сміття, що обрало зрадника-падлокловуна? Навже Ви бажаєте щоб я брехав як Ви?

а де твій аватар? :)