Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

У вас таке саме кацапське виховання, як і в мене

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та що тут дивного? Я не винуватий, що Петя робить так само, як я думаю. То проблема Петі. Я помилився в Міхо, як і Петя. Я на початку помилявся у Савченко. Люди себе розкривають не зразу. Ви теж себе розкрили не зразу. Матом не гнули, а тепер полізло. То шо я маю робити? Ігнорувати це?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

так, а ви не читали, що всі брешуть.

Навіть Трамп бреше.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

не зовсім. Я не падаю нижче плінтуса, не обзиваю ближнього. Я розумію, що кожен може мати свою думку і аргументовано відстоювати.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну розслідування займають час і повинні завершитися висновком відповідними органами. На підставі висновків еміграційна служба подає документи на підпис президенту.
    Запитання вам: чи мусить президент підписати, чи не мусить? Що каже закон? А що каже закон про час розслідування? А про час від подання - до підпису?

Це юридична сторона.

А є ще політична: Грузинська сторона, кажуть, сьогодні проросійська, а якщо те. що подається грузинською стороною є політичне переслідування??? Що тоді?

6. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Я ніколи й не закривалася, завжди висловлюсь прямо й відверто, от у чому справа. А Ви дуже часто помиляєтеся в людях
    Так само Ви помиляєтеся і в Петі, бо Ви весь час помиляєтеся. А думка людини, що весь час помиляється і не робить ніяких з того висновків - не може вважатися авторитетною і взагалі нічого не варта.:pardon:

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

І тільки Мих один чистісіньку правду пише :haha:

• Смішно Смішно x 2
  8. prius

prius Well-Known Member

Ви порохоботовский троль (може і на зарплаті) аргументи всі ваші дописи про потроха

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

самі для себе - так, а для інших - розкриваєтесь так само як кожен з нас.

звідки ви можете знати.

Я би міг так думати, якби я бачив реально кращу людину на його місце з того політикуму, що ми маємо.

нема такої людини на світі, яка весь час помиляється, або весь час говорить лише правду.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

І шо далі?

Легше стало? Перестало в боці колоти? В голові посвітлішало? Корч відпустив?:)))

А ви не задумувалися над тим, що всі біди приходять від отої жовчі, що ви так легко кидаєте в ефір?

11. iso

iso Well-Known Member

Ви прочитали мій допис? Я погоджуюся, що забрали громадянство на законних підставах. Але не тому збурився нарід. А тому що (ще раз спеціально для Вас) «Для своїх – усе, для чужих – Закон»
    Миху! Ви себе почули? Сталін також не знав про мордер, про голодомор. То все погані чиновники...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. iso

iso Well-Known Member

Біди від "мудрого" керівництва. Ще ніколи в Україні не стояло так гостро питання "бути Україні чи не бути". А жовч це реакція на обдурені сподівання.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ффу-у.... аж полегшало, головне - не ми, а хтось.

А мудре керівництво вибрав мудрий народ і тепер той мудрий народ дивиться в ящик і каже: та хто того дурака вибрав? Звідки воно взялося у керівництві держави?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. iso

iso Well-Known Member

Про нарід - то інша розмова. Але влада Вас влаштовує? Президент, праламент, каб.мін?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Жовч через ідеалізовані швидкі сподівання.
    Ось прийде новий цар = батюшка, махне палкою і всім.... нє... мені стане добре жити.:)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

На всі 100 - ні. Влаштовує на 65...70 %

А найгірше у нас, що зараз є - то ВР. Перевибори - ще більше погіршать ситуацію.

18. iso

iso Well-Known Member

Я десь казав про швидкі і ідеалізовані? Але коли за всіма показникати ми падаємо в прірву... Миху, я закінчую безглузду суперечку:hi:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, не казали.

То я кажу.

20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Говорили-балакали,сіли,та й заплакали!(с) :cry:

IMG_8347.JPG

а де твій аватар? :)