Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Подивимося на успіхи зайди на фоні приросту прибутків коломийського.

Де відрубані руки, грьобані лицеміри?

Невтомна робота ЗеКоМанди:
    «Не зважаючи на заяви про незалежність від олігарха, який фінансував його виборчу кампанію, за президента Зеленського ухвалено безпрецедентну кількість рішень на користь бізнесів Коломойського.

1. Суд скасував 60 млн грн податкового боргу МАУ, якою володіє Коломойський

2. Суд пробачив Укртатнафті, нафтогазовій компанії Коломойського, штраф на 1 млрд грн, а НПК «Галичина», якою володіє олігарх, штраф на 326.9 млн грн

3. МАУ заборгувала і не повертає державі 476 млн грн

4. Колишній голова “Укртранснафти” з групи “Приват” Лазорко завдав збитків державі на 456 млн грн, але вже навіть знятий з розшуку.

5. Суд підтвердив скасування кредиторських вимог «Дніпроавіа» Коломойського перед Приватбанком на 1,5 млрд грн

6. Суд зняв арешт з 415 нерухомих об'єктів "Приватофіс"

7. Прибуток "Укрнафта", співвласником якої є Коломойський, за перше півріччя 2019 року скоротився в 113 разів - з 2,06 мільярда гривень до 18,2 мільйона гривень.

8. Спеціальною поправкою до закону восени компанії Коломойського дозволили імпорт електроенергії з Росії, що призвело до збитків української енергосистеми.

9. Під час свого візиту в Івано-Франківськ Зеленський заявив, що держава витратить понад 2 млрд грн на реконструкцію злітно-посадкової смуги аеропорту, що перебуває у концесії однієї з фірм олігарха - "Скорзонера".

10. За мировою угодою "Нафтогаз" виплатить "Укрнафті"
    15 мільярдів гривень за "спірний" газ, а також передплатить наперед за послуги "Укрнафти" до 14,6 мільярдів гривень — цими коштами (29,6 млрд грн) "Укрнафта" розрахується за податковий борг.

11. Суд постановив повернути братам Суркісам, які є пов’язаними з Коломойським, понад 29 млрд грн з державного Приватбанку. Справа перебуває на розгляді вже Верховного суду.

12. Коломойський монополізував очистку води в Україні. Стратегічне підприємство - Аульську хлорпереливну станцію - викупили за 30 млн грн в інтересах хімпідприємства "Дніпроазот" з орбіти олігарха.

Але мабуть цього мало, тому:
    • Коломойський вимагає в якості компенсації за Приватбанк 2 млрд дол

• Коломойський поновив позов до України на 700 млн дол із-за банкрутства його компанії «Аеросвіт»

• У МАУ намагаються через суд домогтися повернення 900 млн грн

• Смішно Смішно x 1
  2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Пане Михасю,а шо то там таке на Станіславівщині? Хто то там попавсі поліції? А ну,оповічте шось!Та Ви знаєте!:mocking:

Антисемітизм чи перевірка? Навіщо поліція збирає дані про єврейську громаду Коломиї
    "Департамент стратегічних розслідувань Івано-Франківської обласної поліції звернувся до глави єврейської громади Коломиї Якова Заліщікеру і повідомив, що департамент займається боротьбою з транснаціональними і етнічними організованими групами і злочинними організаціями. І що, мабуть, для боротьби з єврейськими транснаціональними злочинними угрупованнями громада повинна видати поліції "копію статуту, список членів громади з адресами і мобільними телефонами, список студентів єврейської національності у ВНЗ Коломиї.

upload_2020-5-14_13-54-16.png

Останнє редагування: 14 тра 2020
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине зараз говорити і сперечатися про щось - товкти воду в ступі. Тим більше, що Ви пересмикуєте повідомлення.
    Коли Саакашвілі каже, що в нього немає програми дій, то він цим самим підкреслює, що програма дій, яка буде реалізовуватися з метою реформування економічної ситуації в Україні, - результат колективної думки і прийняття колективного рішення, а не його особисто.
    @Юрко НОТОЦО, пане Юрку, у мене питання: Ви грузинів від євреїв відрізняєте? Бо тут обговорюєтся політик Саакашвілі, грузин за національністю, та його роль в житті держави Україна.
    А з євреями... туди десь, де для Вас виділили спеціальний вольєр, куди Ви мали писати катрени.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

та ви шо. Така широка тема, а ви в вольєр.

5. Юрко НОТОЦО

Во-во...а пана Медведя в вольєр тєгне!
    А хто то є нині Саакашвільо? Українечь,во-о,грузиншький!:mocking:
    Інтересно таки,шо то україншькі гебреї в Коломиї закрутили? Невже шось з тими кредитами,які хочуть повернутиси назад,як той українечь Бєня Коломойський з тим Приват Банком.Йой,та пан Михасьо знає,може шось оповість і нам.

upload_2020-5-14_15-56-50.png

6. medwedo berlogsoni

Стосовно Саакашвілі. Зараз нема ще про що говорити. З"являться результати, тісно пов"язані з призначенням Саакашвілі, тоді можна буде обговорити. До тих пір можна лише реагувати на дурні висери, перепощувані Хомчином, та на Юркові шедеври. Але якось немає бажання.
    Я за цей час карантину досить сильно підтягнув англійську. Як радив Зеленський. Не мені звичайно, я і без нього знаю, чим зайняти вільний час. В усякому разі - не читанням чорноволохів.

7. medwedo berlogsoni

8. Юрко НОТОЦО

Ага...Приступає і дістане соросятник...по-пиці.Реально,на вулиці,від безробітних і безгроших.Побачимо ще...як ще грузинські протестуючі з насуваючимся й на них голодом і безробіттям через розрим дипломатичних відносин і торгівлі з Україною та...та приїдуть його виловлювати в Київ.Ну,якось так напевно ...якось так!
    Ще заживемо з грузином...як гАмерика й "голі баби".Ой!:facepalm:

upload_2020-5-14_19-53-52.png upload_2020-5-14_19-56-2.png

Останнє редагування: 14 тра 2020
  9. Пройшло 7 днів реформ Саакашвілі
    До кінця реформ залишилось 63 дні

За цей період зафіксовано неабиякі досягнення: обпльовані столи, випите вино, з'їджене хачапурі, відреформовані вівці.

10. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, погугли, какие у него министры были в Грузии. 30 летние бабы, которые в клубах в миниюбке на столе танцевали.

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Реформаторов" набирают по объявлению, и основные требования- владение английским и "опыт работы 5 лет" (где- неважно).Одного меня тут что-то смущает?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навіщо він взагалі тоді потрібен? Щоб висловити думку коликтиву? Та це ж кожен репітер може.:)))

13. medwedo berlogsoni

Вас мабуть бентежить те, що беруть не кумів-електриків. А Гудмана бентежить те, що не через постіль. У ного сидить в голові (чи в сраці, що - одне й те саме, що Саакашвілі набирає лише гарних дівчат і лише так, як собі уявляє Гудман у своїх вологих фантазіях у глупу ніч),

А мене нічого не бентежить. Має бути конкурс, відкритий конкурс, де приймають людей, що відповідають певним критеріям. Казала одна моя знайома "якщо людина не вивчила англійську до пристойного рівня", то вона - балбес". Я, звичайно, не зовсім з цим погоджуюся, але щось в цьому є. Фахівець повинен володіти англійською на пристойному рівні, щоб черпати інформацію з безмежного джерела. Знання англійської допомагає також спілкуватися з колегами з інших країн, не обов"язково англомовних.
    Стосовно досвіду роботи. Тут Ви пересмикуєте. Зрозуміло, що досвід роботи має бути в тих галузях, де потрібні реформи.

14. medwedo berlogsoni

Щоб Ви спитали (с). Ви крім слова "репітер" вивчіть ще й правопис слова "колектив". Здасться. (Мені так здається).

15. Юрко НОТОЦО

Гарно,гарно...Можете приступати юж до катренів!:mocking:

Ще розслідує Медведьо,
    хто то вірус,нам приніс
    як приніс Саакашвільо -
    бздне му дупою під ніс.
    :smoke::yahoo:

16. medwedo berlogsoni

Хомчине, великого розуму не треба, щоб до портрета прималювати ріжки, вусики чи капелюха. Розваги дітей дошкільного віку. Або тих, у кого залишився інтелект дошкільного віку. Я знайшов книжку, яку мені мама купила, коли мені було років шість. Так я з подивом помітив, що я коли був малим, кожному обличчю олівцем вуса прималював.
    Зараз техніка зробила великий крок вперед, і одні шестирічні примальовують фотошопом картузи, а інші шестирічні (за розумом) радо перепощують.

View: https://www.youtube.com/watch?v=h2MVw979xGU

• Подобається Подобається x 1
  17. Юрко НОТОЦО

А я...коли став старим,помітив,що подібний на свого батька і деяких інших і характером, і лицем. Скорпіон,коротше,

Юрко Скорпіон клює себе,а потім сволоту,
    отаку йому Отець,ну й пан Бог на-небі , приписав роботу.
    Бери Праду в-власні руки...ту,що сам несеш
    й засунь Сакашвілю в портки...та й тряси ним. Затрясеш!:yahoo:

upload_2020-5-17_10-7-22.png

18. Грузинський кокаїнум ніяких реформ робити не буде, це навіть зайве повторювати. Та тут важливо, що весь їхній "Виконавчий комітет реформ" Зеленського це пил в очі. Не важливо: очолює цю шарашкіну контору Саакашвілі, сам Лі Куан Ю чи хоч Ісус Христос. Реформи має робити ВСЯ влада.

Попередньою редакцією було передбачено рівень співголови Виконавчого комітету реформ - один із заступників Адміністрації Президента, один з членів Кабінету Міністрів, голова одного із комітетів Парламенту. Тобто люди наділені реальними повноваженнями, або обрані народом.
    Рівень голови комітету реформ Зеленського - якесь нєкто на громадських засадах, яке очолює комітет одноосібно.

Результат з самого початку очевидний.

Зеленський це людина, яка живе по принципу: зараз відволікаємо увагу, потім - придумаємо якось відволікати увагу по-іншому. Зараз він крикне вам "Слава Україні!" і, доки ви набираєте повітря для гасла у відповідь, він вже радий, що не б'ють. Потім він вам помахає обіцянками реформ перед обличчям. А насправді йому просто треба постійно щось вигадувати, щоб не побили морду.
    Джон Сміт

а де твій аватар? :)