Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не опонент, так. Я мала на увазі не це. Найкращій як на цей час для країни.
    Безвіз - це так, досягнення. Але головне: як живеться народу в твоїй країні?
    Чи довго терпіти олігархічні монополії? Війна війною, але ж ми бачимо, як держава все глибше залазить в кишеню збіднілому населенню.
    Скільки будуть оці прості рішення: як треба - візьмемо в населення?
    А взяти на митниці - ні?
    Чи трохи посунути олігархів? "Нема політичної волі".

Останнє редагування: 28 лип 2017
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. iso

iso Well-Known Member

Давно втратив інтерес до Саакашвілі. Тим більше, як до українського політика. І позбавили його громадянства цілком законно. Але…
    На той час, коли Порошенко надавав громадянство Саакашвілі, було відомо про кримінальні справи проти нього. Чому він підписав громадянство? Не знав? Не знав, що Саакашвілі не вніс інформації про кримінільні справи? Смішно. Точніше, дуже сумно. Поки Саакашвілі був свій, порушення ним (Саакашвілі) законів оправдовувалося політичною доцільністю. Почав втомлювати Порошенка, став чужим – згадали за Закон. Спрацював принцип «Для своїх – усе, для чужих – Закон» .(Зрештою, цей принцип і не припиняв діяти)
    Скажем так – Україну москалям не здав Коломойський. Не говоримо про мотиви, але факт – не здав. І що? Обрати його президентом?
    Отут не погоджуюся. За час незалежності України найкращим президентом, справді державотворчим, був Кучма.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Оце і є найсумніше в цій події!

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Не беруся визначати кращого.
    Кучма на другий строк пройшов дуже дивно - пам'ятаю, кого не спитаєш - ніхто не голосував за Кучмо.
    Може так: були у кожного (крім зека) свої досягнення і свої вади. Величезне моє розчарування - ВАЮ.
    Від Порошенка я нічого дуже доброго не очікувала. Він серед любих друзів Ющенка був найліпший друзяка і вів себе дуже нахабно по відношенню до прем'єра країни. Але те вже минулося, аби не ганьба, якою був донецький.

Та Порошенко почав переймати дуже небезпечний досвід, не переймаючись за країну!
    З такими справами - яка там Європа.

• Подобається Подобається x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Не було кращого,всі були і є амно

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Очевидно тому, що не було документальних підтверджень про справи.

Ну а от воно почало смердіти, обгаджуючи... ні, не Порошенка, а Україну:

Yuliya Savchenko поширила link у спільноті:#Я_Підтримую_Президента.
    6 год. ·

ВОН ОНО И НАЧАЛО ПАХАТЬ НА КРЕМЛЬ и ПРОТИВ Украины!

"Брудні ігри": Саакашвілі у США заявив про втручання України в американські вибори
    Саакашвілі заявив про втручання України у вибори США
    TSN.UA

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Той чоловік сказав, що сьогодні їде на підприємство, йому ніхто не забороняв пояснити, що мусить помитисі. Говори правду, бачу, для вас важко.

8. Latana Royal

Знову Ви спекулюєте!
    Якщо хтось втручався з України, то це тільки влада і політикум. Тому, не проти України, а проти керманичей, які і власну країну доять, і в чужу носа встромляють.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

То якась хвороба, чесне слово.

Саакашвілі написав, що в нього нема справ - то це пофік. Ну а те, що Порошенко міг догадатися, бо ВСІ про то казали - це речовий аргумент.

Просто нема слів.

ОБС - то аргумент номер один.

Порошенко міг нічого не знати. Порошенку поклали на стіл документи відповідні служби, він підписав на підставі подання і висновків.

За пару років подали документи, що Саакашвілі подав брехню і згідно закону за таке тре позбавити громадянство - президент підписав.

Все решту - то є бабські байки. Знав... думав, догадувася... всі казали, всі знали.... Як діти.

Я вважаю, що Саакашвілі є гівно. Це моя особиста думка. Тому що тебе, хлопе прийняли в країну, спасаючи від криміналу. Впустили під стіл і нема чого лізти на стіл.

Он своє лице показав: обсирає Україну в США. І йому до одного місця як Україна, так і українці. Читайте пресу.

• Тупо Тупо x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Подумайте крок наперед: хто від того втратить, Україна, чи політикум? От не дадуть зброю і фінансування, знімуть санкції з Росії, хто постраждає?

Ну хоть трішки можна думати, нє?

11. Latana Royal

Досить плітки тут розводити про якогось там чоловіка. Наслухався переказів тупого митника і тепер тут втираєте за істину. Як баба базарна, аж нудить!
    Я дітей на фестиваль везтиму по запрошенню, в якому стоїть дата 13те. А кордон перетинати будемо 12го. Якщо Ви думаєте, що я буду розповідати на митниці як і де я митимусь, то Ви геть тупий і я взагалі дарма гаю на Вас свій час! Крім того, я більше ніж впевнена, що в мене ніхто такої херні дурної, чому я перетинаю 12 го, а не 13 го, навіть ніхто питати не буде, бо це настільки зрозуміло і очевидно, що треба бути дауном, щоб у цьому запідозрити якийсь злий намір і допитувати.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Скажіть, а той, хто спасає від кріміналу (прикриває злочинця) - хіба не гівно?

• Зе бест! Зе бест! x 4
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, ви не пані. Ви - звичайний совок. Товаріш....:)))

Ви - невиправний електорат наркоділка Кернеса.:)))

• Тупо Тупо x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гівно, але лише у випадку, коли спасатєль знав про це. Міхо - знав і підставив своєю брехнею того, хто його спасав.

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

@Мих, ви шо - зовсім обдовбаний, чи просто так прикидуєтесь? Про ці кримінальні справи знала кожна баба на базарі. Грузія офіційно звернулася до України ще в 2015 році!!!! з вимогою видати їм Саакашвілі. А ваш Петя як цнотлива дівка сидів всі ці 2,5 роки, чухав яйця (чи ще щось) і не знав про те, що проти Саакашвілі справи кримінальні відкриті?
    До речі, громадянство України йому Петя дав вже після того, як Грузія звернулась до України щодо видачі.Навіть якщо припустити, що Саакашвілі приховав даний факт, то після таких подій Петя повинен був дати команду ФАС і перевірити все це.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  16. Latana Royal

Думати Ви будете вчити, коли сам хоч трохи навчитеся.
    Якщо через злочинні дії влади і політикума постраждає країна, то це означає, що не замовчувати треба, аби чого не вийшло, а гнати в шию і владу, і політикум, які нас кожен раз так підставляють і зраджують!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Latana Royal

Хтось тут про невистачу аргументів і перехід на особистості писав. Тепер зрозуміло, що то Ви про себе :)))

18. Latana Royal

От Ви собі й ім'я заробили: "Пєтін флюгер". Бо колі Пєтя його покликав - Саакашвілі Вам подобався. А як Саакашвілі почав про Пєтю казати безсторонні речі - то Саакашвілі миттєво став гівном.
    Висновок: у Вас немає власної політичної думки. Ви тупо і сліпо повертаєтеся туди, куди Пєтя подме.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ви розумієте, пане великий професор з кацапським вихованням. Президент на то і президент, щоб НЕ слухати кожну бабу на базарі.

Слухати баб на базарі - то ваша школа, бо такий ваш відповідний рівень.:)

• Тупо Тупо x 2
  20. Latana Royal

Ви що, не читали? Порошенко не бреше, Порошенко видає бажане за дійсне :)))

а де твій аватар? :)