Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Mikheil Saakashvili
    1 год ·
    Путін видає паспорти ОРДЛО, Янукович оголосив, що хоче повернутися, ціни на бензин підвищуються - в цьому весь класичний Путін. Перевіряє ЗЕ на вшивість.

Дії Путіна - це перевірка ЗЕ "на вошивість"

View: https://youtu.be/uP7er98Kxuc

2. Good man

Good man Обычный человек

Янукович осуждён в своей стране и из другой страны советует как жить своей стране.
    Саакашвили осуждён в своей стране и из другой страны советует как жить своей стране.

• Подобається Подобається x 1
  3. ІгорМ

Mikheil Saakashvili
    7 год ·
    Дякую автору ініціативи.

Я не чекаю в Україні посад, але громадянство у мене забрали в порушення всіх законів і міжнародного права, з застосуванням фальсифікації, тому його повинні відновити однозначно.

Повернути громадянство Міхеілу Саакашвілі! Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я проти. Міхаель показав себе провокатором. І взагалі, нащо він нам потрібен?

5. ІгорМ

Можете написати свою петицію.

Якщо напишете, то маякніть, я підпишу.

• Креативно Креативно x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сподівань Порошенка не справдив, ггг)) Він потрібен тим, що має величезний досвід подолання корупції, бо такої корумпованої республіки, якою була Грузія при Шеварднадзе більше, мабуть, не було. А зараз - сама свідок - платять налоги всі. Хто б чим не торгував - має касовий апарат, і платить свої 20 % з прибутку навіть з літра чачі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ги-ги....А ви відрізняєте поняття: "не платити податки" і "корупція"?

8. Silver bullet

та не пніться казатися розумнішим, ніж є насправді.Домоглися повного виконання податкового законодавства, прозорості на таможні, і корупцію прибрали,бо прозорість в усьому - в правилах тендерів, в правилах відкриття бізнесу. Непряме свідчення подолання корупції якраз в приході інвесторів, з цим в Грузії порядок.

• Подобається Подобається x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому то і бігах Міхо.... Стіко добра зробив....

10. Silver bullet

Там свої нюанси, ви ж знаєте:багато ображених на нього, бо він повівся недемократично та неестетично, неповажно до поважних людей - злодіїв в законі. Та і до пішаків, що добре жили на корупції.
    Не гудіть на Михо, бо може скластися, що і у Порошенка знайдуть щось (наприклад, схематозні грішки) і поїде жити за кордон, бо закриють сюди дорогу.Бог не фраєр - шельму мітить...

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Смішно Смішно x 1
  12. ІгорМ

Mikheil Saakashvili
    4 год ·
    Хто про що, а курка про просо - Путіна хлібом не годуй, тільки про мене б поговорити.

Я радий, що ви, Володимире Володимировичу добре усвідомлюєте наскільки ви токсичний для українців і для українських політиків. Цей прийом давно відомий - використовувати чиюсь токсичність, що б замазати свого ворога. В даному випадку ви додумалися використовувати самого себе і ту ненависть, яку до вас відчуває Україна. Це з тієї ж серії, як свого часу щоб злити Явлінського на «підтримку» влаштували мітинг сексуальних меншин. Хто радить майбутньому Президенту України повернути мені громадянство? Путін? Це той Путін, який в грудні 2017 року на прес-конференції гучно вимагав у Порошенка видворити мене з України (що Порошенко і зробив через місяць).

Я точно знаю, що саме Ви вимагали в Порошенка не запрошувати мене на інавгурацію в 2014-му. Тепер Ви через третіх осіб намагаєтьсь підступитися до Владимир Зеленский і вимагаєте не тільки не повертати мені громадянство, але також ставите категоричну умову не пускати мене в Україну.

Точно таку вимогу, не пускати мене в країну, ви пред'явили не тільки владі Грузії, але так само Туреччині, Вірменії та Азербайджану. І за моєю інформацією, саме це ви обговорювали з президентом Туреччини Ердоганом в 2016 році під час саміту примирення в Росії.

Так от, новоспечений троль, Володимире Володимировичу, я досить досвідчений щоб за цими маневрами бачити прийоми вашої політики подвійних стандартів - вимагати від опонента, який так сильно вам відповів своєю заявою на вашу роздачу російських паспортів на окупованій частині Донбасу, мого повернення, сподіваючись, що він побоїться це зробити. Тепер це не ваша справа! Ми з українцями розберемося самі!
    --

• Смішно Смішно x 1
  13. ІгорМ

Mikheil Saakashvili
    11 год ·
    Ідея Володимир Зеленський про перенесення президентської адміністрації з Банкової — правильна.

Я вважаю, що адміністративний центр взагалі потрібно перенести з центру Києва в чисте поле в географічний центр країни, наприклад, місто Шпола Черкаської області. Витрати можна покрити продажем адміністративних будівель на аукціоні, а в довгостроковій перспективі країна виграє і фінансово і політично. У виграші будуть і кияни, в яких частково розвантажиться центр міста.

А для любителів порівнювати мою промову з промовою Бендера про Нью Васюки, нагадую, що на відміну від літературного героя я реально побудував новий адміністративний центр в географічному центрі Грузії Кутаїсі.

P.S.

Вкрай важливо, щоб новий адміністративний апарат становив не більше 30% від сьогоднішньої його чисельності, а Верховну раду потрібно скоротити мінімум у 2 рази, і це питання дуже легко пройде на всенародному референдумі.

14. Silver bullet

Численість дармоїдів край як треба скорочувати. Щоб "не втратити країну".

15. iso

iso Well-Known Member

Миху, а Ви не бачите взаємозвязку між цими поняттями?:)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не бачу, а ви?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тупий Міхо разом з Зе.
    Йде війна. Країна неса колосальні грошові втрати. Іноземні партнери чим можуть помагають Україні озброєнням і грішми.
    А тим часом клоун буде будувати новий адмінкорпус. А Міхо, який здав свою територію москалям ще й радить...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так-так... Взагалі всіх розпустити. А чому не у 4 рази? А може у 1,5?:)

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Блукаючий колаборант,що шукає кому,що лизати і де свою дупу пристроїти.До британських масонів-брекситів з отої Голяндії вже нехай їде,до королеви,о-о...внука бавити! Вони знають і навчать коляборантів,як ламати все,що хоч як трохи купи тримається...Ой!:facepalm:

images (5).jpg

Останнє редагування: 10 тра 2019
    • Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)