Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. Good man

Good man Обычный человек

Из песни слов не выкинешь.(с) Вы же тут не верили моим словам про уровень жизни в Грузии, ложью называли.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Лондон.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Міхо- така сама оранжоїдна сволота, як і наші вимлядки.

• Не подобається Не подобається x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

У тебя что-то все сволота и те, кто на майдане стоял и те, кто против майдана был.

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Давайте розставимо всі крапки над "і".
    1. Ви сказали, що в Грузії немає центалізованого опалення і таку картинку ніде не побачиш
    2. Я не казав, що я не вірю про рівень життя в Грузії - я назвав БРЕХНЕЮ Ваші слова саме про те, що більше ніде не побачиш такого з центалізованим опаленням, як в Грузії. І навів конкретні приклади. В Україні, наприклад, є безліч міст, які ПОВНІСТЮ перейшли на автономку. Так що не треба перекладати з хворої голови на здорову

6. Good man

Good man Обычный человек

Вы меня не поняли, я имел ввиду, что не видишь отсутствие центрального отопления ни на одной из картинок, которые так любит показывать Миша, рассказывая про свои успехи в Грузии.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Перепрошую, а чи не розкажете, як можна побачити відсутність чогось? Наяввність чогось побачити можна. А відсутність? Якась "квази уна фантазиа" ()
    От, для прикладу, як виливають лайно у двір в деяких житлових будинках потужної (тужиться бути провідною державою нашого грішного світу) Росії, побачити можна.
    Да, прямо скажем, не повезло Грузии с Мишей. Оторвал Грузию от авангарда цивилизации, коей и является в некоторых умах Россия.
    Нам бы не в НАТО с ЕСами всякими, а назад, к истокам русского мира.

Last edited: Feb 25, 2019
    • Тупо Тупо x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Я про то, что он вешает лапшу на уши украинцам, рассказывая про свои супер реформы. Что-то он сделал, не спорю. Но естькрупные огрехи, о которых умалчивают.

9. medwedo berlogsoni

В Грузии тепло, поэтому и орехи крупные. Заканчиваем бессмысленную дискуссию. Вся Европа, США и другие передовые страны признали огромные достижения Саакашвили на посту президента. А нам сейчас начнут рассказывать о трех костюмах за казенный счет.
    Основная ошибка Саакашвили - надо было начинать не со строительства автобанов, милицейских участков-аквариумов, где каждый мент как на ладони, а с развития социальной сферы. Которая и так развивалась нехило, но автобанный асфальт на хлеб не намажешь. Ну, и охлос, как обычно, проголосовал за колбасу по двадвадцать (у них там Иванишвили наобещал дешёвого бензина и прочих пряников). И не надо было этому популисту-пропутинцу возвращать гражданство и допускат к выборам. Но это уже - издержки демократии, а Саакашвили не мог отойти от демократических принципов. Иначе запросто сидел бы в кресле президента, сколько бы захотел, как какой-нибудь Алиев или бацька Лукашенко. Про Путина я уж и помолчу.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Бессмысленно делать заявления, которые не подкреплены фактами.

А сейчас вам расскажут факты. А не пустословные заявления о каких-то признания, которые никто не делал.
    Демократ, который:
    через некоторое время к площади были стянуты подразделения спецназа. Они применили против собравшихся слезоточивый газ и водометы[4]. В больницы Тбилиси было доставлено около 360 пострадавших с отравлениями различной степени тяжести[5], позже появилась информация о 600 пострадавших.
    Как отмечала по этому поводу международная правозащитная организация Human Rights Watch:
    Наши исследования ясно показывают, что грузинские власти перешли черту, когда полиция преследовала и избивала мирных демонстрантов и терроризировала журналистов. Действия полиции 7 ноября не были законными мерами по охране правопорядка.
    Вечером того же дня в Тбилиси был объявлен режим чрезвычайного положения, когда запрещены все протесты и массовые демонстрации и работа независимых радио- и телестанций. После призывов США[12] и Евросоюза[13] чрезвычайное положение было отменено через 11 дней 16 ноября.

Этот демократ сажал в тюрьму оппозиционеров.
    Делал министров шлюх, которые пляшут на столах бара.

В общем, бессмысленно разговаривать с собеседником, который имеет в голове сказку, а претендует на истину. Будут факты- будет разговор, пока что беседа не в уровень.

11. medwedo berlogsoni

Навзаєм. (Не путати з Мустафою Наємом).
    Значиться, всі президенти, що розганяють мітингуючих водометами і сльозогінним газом - погані. Вся Європа (жовті кацвейки у Франції) - погана. Розберііться спочатку, кого, чому і коли з наказу Саакашвіліі було розігнано. Думаю, якби на День Незалежності України "опозиціонери поставили посеред Хрещатика клітки із звіринця, сіли туди, прикували себе ланцюгами і, вибачте, гадили б під себе у знак протесту проти Порошенка, той також би не довго церемонився з такими.
    Та і любий президент "попросив" би таких протестуючих з центральної площі країни силою. У нас он аваковці ставили на коліна учасників АТО поряд із Верховною Радою та "акі таті во нощи" зруйнували мирний табір протестучих, які і вимагали всього лиш виконання обіцянок, даних перед виборами (відкриті списки, закон про імпічмент тощо). Хочу заслухати від шановного пана (уважаемого господина) подібні закиди (упрёки) в бік нашого нинішнього керманича держави (кормчего государства).
    У всякому випадку, я не чув, щоб Саакашвілі, йдучи на другий термін, розвішував ("только по-турецки" (с) Висоцький) білборди, що, мовляв, "вас багато, я одна", як продавщиця у радянському сільмазі.
    Це до якого ж цинізму потрібно дійти, щоб ставити основним гаслом виборів "Кандидатів багато, президент один"!
    Це не його заслуга, що він став президентом, а безвихідь на той час. При тимчасовому Турчинові сепаратистів гнали до російського кордону і без президента.
    Мені зараз після операції не можна їсти солодкого, а коли побачу той "римський профіль" на шоколадному фоні, так просто ригати (блювати) хочеться.

У Путіна позичив. Думає, українці такі ж дурні, як дарагіє рассіянє Порошенко позаимствовал слоган Путина – соцсети

Так опуститися, так опуститися, щоб брати лозунги у людини, що довела велику державу до ручки (зі всіма крім Півн. Кореї, Венесуели та ще кількох "квітучих" диктарур розісралася (по-простому).

Я, сподіваюсь, висловився досить чітко. Саакашвілі не тримався всіма силами за владу. А міг би. Поміняв би закони, поставив би якогось Медведішвілі на пару років, і знову за штурвал.
    Ви ніколи тверезо мислячим людям, більшості прогресивних політиків європейських країн не доведете, що Саакашвілі був поганим керівником держави. Йому десь, здається в німецькому Бундестазі під час виступу кілька разів аплодували стоячи. Для мене саме оте - оцінка Саакашвілі, а не біда із сотнею засранців що заважали проведенню свята на центральній площі Тбілісі.
    І потім, чому Ви не пишете українською? Невже за 27 років незалежності держави не вивчили державну мову?
    Чи то - Ваш, як Ви висловилися вище, "уровень"? Співчуваю.
    Ви повинні збільшити аватар нашого шановного Капітошечки і повісити його в форматі А1 ватману на кожній стіні Вашої оселі. Бувайте здорові.

Last edited: Feb 25, 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

з якого це дива я тут такий шановний? )))

• Смішно Смішно x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Мишу ждёт тюрьма на родине, причём, по обычной уголовке. Но в глазах антиукраиноботов он герой. Так и живём, уголовники в почёте. А потом удивляемся, откуда Янукович победил.

• Тупо Тупо x 2
  14. medwedo berlogsoni

Значить я - за Зеленського. Дякую за корисну інформацію. Бо я телевізор не дивлюся. А тут - така новина. А Ви купіть собі 1500 грамів солі, щоб було Вам з чим свого капелюха жувати.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Гордон обіцяє кіно завтра ввечері

Гордон: Від мого інтерв'ю з Саакашвілі у нашій владі буде дуже поганий настрій

View: https://youtu.be/wRa9iAjKHGA

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Якщо пережили його тут, то інтервью точно переживемо.
    Думаю, що справи росіі, не дивлячись на наявність в краіні великоі кількості власних ідійотів, з впливом на вибори діло швах, якщо витягують на світ божий речі з запахом нафталіну

17. medwedo berlogsoni

Ого! Так Ви - влада, виявляється! Якій інтерв"ю Гордона з Саакавшілі ніпочому. Тільки чому ця влада пише з помилкою слово "інтерв'ю", яке у неї прямо перед носом?

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@medwedo berlogsoni, не шукайте шкварків ;)

Фразу Гордон: Від мого інтерв'ю з Саакашвілі у нашій владі буде дуже поганий настрій переклав вуйко з російської назви кіна
    Гордон: От моего интервью с Саакашвили у нашей власти будет очень плохое настроение

зі

є така приповідка: коли коту нема що робити, то він помилки шукає ;) :)))

Гарного вам дня! :hi:

19. medwedo berlogsoni

Я до @Mykhaylo Khomchyn звертався. То він, реагуючи на Ваш пост, не помітив правопису згаданого слова. Прошу пробачення. То йому інтерв"ю з Саакашвілі ніпочому. А Вам я поставив лайк за інформативність. І обов"язково постараюся подивитися.
    І Вам гарного дня.

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)