Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви втікли від суті питання.

Саакашвілі позбавили громадянства не за те, що проти нього були відкриті кримінальні справи і справа не в тому яка влада є в Грузії.

Його позбавили громадянства за неправдиві дані, які він подав у документах на набуття українського громадянства.
    Тобто. Якби він чесно написав: маю відкриті кримінальні справи, то це б не вплинуло на позитивне вирішення. Але він вирішив подати неправдиві відомості.

Я добре розжував?

• Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нічого не роблять, просто заздрять тим, хто щось вміє робити і робить.

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Не його розмір був, тісні :thank_you:

• Смішно Смішно x 1
  4. Коммунарец

Пам'ятаєте "Щит і меч"? Коли Пітер/Вайс мав знищити Штенгліца в метро? Так той сказав (приблизно):"Мене уберуть за будь-що, бо англійці не вибачать мені мої викрутаси проти них. Мене здають, щоб очиститься від бруду перед ними".
    Так що вигнати "С" - може бути умова когось з кимось, а не правду чи не правду, яку "С" написав, чи мав би написати...
    Чиста політика робиться брудними руками.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Одного разу я слухав голову польської митниці. Він казав приблизно наступне:
    -інколи українці люблять говорити неправду і дивуються чому ми їх завертаємо в Україну.
    Є відкрита віза на польське підприємство. Чоловік їде в неділю. Всім відомо, що в неділю це підприємство не працює. А той чоловік говорить, що їде саме туди по справах. І далі запитує голова митниці: чого брехати? Та скажи правду - їду туди і туди, як є. Тут питання не стоїть в тому куди ти їдеш, а в тому, чи те є правдивий.

Ми просто до того не звикли. Ми говоримо не правду, а те, що ТРЕБА сказати, щоб досягти певну ціль. Це звичка, бо ми звикли бути стереотипами.

Чому я так кажу? Тому що я бачу з тих дописів, що люди вважають, що написати неправду - це норма жизні. І навіть доказують, що той, хто написав неправду - правий. Оце і є хворе суспільство. Маленьке потурання маленької брехні і навіть оправдання.

Ну на все решту - читайте закон, там чітко написано про неправдиві дані і передбачено наслідок - позбавлення громадянства. Така норма закону.
    І як би кому не хотілось, а закон тре виконувати.

6. prius

prius Well-Known Member

Мені вже здаєтся що @Мих є близький родич потроха,барига баризі око не виклює

7. Коммунарец

По закону всі можновладці мали б вже "сидіти", а хто сидить, той мав би весь час "стояти".

8. prius

prius Well-Known Member

а тема про кого?

9. Коммунарец

Хто шукає - той може помилятися, тільки не той, що веде людей за собою.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А як невизнання неправдивих звинувачень можна вважати неправдивим?
    Чи може коли Ваша жінка вскочить в гречку з іншим і щоб виправдатися звинуватить, що Ви повний нуль, то Ви правдиво зізнаєтеся, що Ви імпотент?

• Подобається Подобається x 2
  11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

тобто бреше)))

12. Latana Royal

От можете ж, коли схочете! :good:

13. Latana Royal

Та шо Ви розумієте в Михових подвійних стандартах!
    Якщо Саакашвілі - то бреше.
    Якщо Порошенко - то видає бажане за дійсне. :pleasantry:
    О як! :)))

14. Latana Royal

Щодо родича - то навряд.
    А от про бариг - то мабуть таки правда.
    При теперішній владі десь щось перепало, то й боїться, що вдача піде разом з Порошенком. Бо така суб'єктивність махрова в оцінках може пояснюватися лише особистим зиском.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зауважив цікаву деталь.
    Якщо в опонента нема по суті жодних аргументів по суті питання, то тоді проявляється її тупість у тому, що вона переходить на особисті образи.

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема жодної людини на землі, яка би не брехала і ви в тому числі.

17. Latana Royal

Ось воно, обмежене судження.
    Ну ладно митники, у них мозок як у курки, бо їх функції не передбачують необхідність мислити, тільки виконувати. Але ж Ви, здавалося, маєте біль розширений функціонал, і Вам не спадало на думку, що коли тому чоловікові потрібно бути на підприємстві в понеділок о восьмій, свіжим і здатним до роботи, то їхати ніч, щоб потім неголеним, смердючим, з червоними очима з'явитися на підприємстві - то якось тупо?
    Але ж ні, Ви радо не помічаєте своєї обмеженості і ставите людям обвинувачення в брехні!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Latana Royal

Якщо хочете, щоб співрозмовник сприймав Вас як серйозну людину, а Вашу думку авторитетною, то потрудіться відповідати за свої нелогічні судження і безпідставні звинувачення. Бо зараз навіть Василь у рейтингу співрозмовників вище за Вас, бо хоч і висловлює погляди, з якими я не згодна, при тому демонструє принциповість і здатність визнавати промахи.
    Ви ж, поки що, на питання "хто всрався" гордо киваєте "не я", маючи повні майтки лайна. (Це я фігурально, якщо раптом Ви не зрозумієте)

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Чому не виконувався закон при наданні громадянства Міхо?
    Та що з пустого в порожнє переливати - все ясно.
    Одне погано - оце брудне прання нам не на користь.
    У Саакашвілі не такий рейтинг, щоб так ганьбитися нашому президенту.
    Не варто було таке вчиняти.

20. Latana Royal

+100500

а де твій аватар? :)