Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А шо вона скаже? Вона скаже що глибоко занепокоєна і сяде в чергову калабаню

2. White Raven

White Raven Well-Known Member

Никто за нас с вами не сделает работу - ни Европа, ни Саакашвили ни США. А делать ее похоже некому - почти некому.

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@White Raven, а хто, на вашу думку, виконає цю роботу?
    Є такі партії, чи може назвете конкретних людей?

4. White Raven

White Raven Well-Known Member

Соболев, Семенченко, Ташбаев. И их сторонники. Плюс Саакашвили и его Рух.

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ага,ага...і масони Голяндії/Британії/Швейцарії,які все оплатять,та Юлька єже з ними!:haha:

Без названия (2).jpg
    00jhgg.jpg

Останнє редагування: 15 чер 2018
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. ІгорМ

8. elektrik

elektrik Well-Known Member

:haha::haha::haha:

Тупий і ще тупіший. Коли канцлер зустрів наполеона.:))):))):)))

• Смішно Смішно x 1
  9. ІгорМ

10. ІгорМ

Mikheil Saakashvili
    3 год ·
    Як ви пам'ятаєте, мене позбавили громадянства на основі фальсифікованої анкети, наданої Адміністрацією президента, де стояв мій фальшивий підпис. Так ось, ми змусили суд витребувати з облдержадміністрації зразки мого справжнього підпису, а облдержадміністрація офіційно відповіла, що оригінали всіх документів, які я підписував, зникли і вони не можуть їх надати. Робіть ваші висновки!

• Інформативно Інформативно x 1
  11. ІгорМ

12. ІгорМ

Саакашвілі в Грузії заочно засудили до шести років в'язниці

Міський суд Тбілісі визнав колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі винним у справі про побиття депутата Валерія Гелашвілі. Обвинувальні вироки у цій справі винесено також екс-главі міністерства внутрішніх справ і колишньому прем'єр-міністру Грузії Вано Мерабішвілі, колишньому начальнику спеціального оперативного департаменту Ерекле Кодуа і колишньому керівнику управління цього ж департаменту Гії Сірадзе.

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Останнє редагування: 28 чер 2018
  14. elektrik

15. elektrik

Greg Gérrard
    А В КИЕВЕ НА КРЫШЕ ХРЕНОВО БЫЛО СИДЕТЬ?? )))) Ничего, скоро вся его дикая дивизия зрадофилов прикордонных будут с ним малявами из хаты деда Лукьяна переписываться!!! ХА-ХА-ХА-ХА!!!!!!!!

• Тупо Тупо x 2
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. ІгорМ

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Коли вже дійде до людей, що всі, хто рветься до влади під будь-якими гаслами - то брехуни та хапуги, а всі ці вибори - то війна з перерозподілом місця біля корита з грішма? Не може чесна людина (навіть президент) залишитися серед хапуг людиною, а влада будь-кого змарнує, бо йти на компроміси з хапугами - то зраджувати самому собі і своїй душі.
    Вже скоро тридцять років буде, як тих українців "шпарять", та до них нічого не доходить...
    Час наближається. Злі і нечесні винищать одне одного, а повстане нова держава, на основі нових законів. Не від людей, а Богом дані. Бо до 20-ї річниці незалежності України (2011) написано.

20. ІгорМ

Mikheil Saakashvili
    22 хв ·

Російський пропагандистський орган стверджує, що "Саакашвілі не створив стійку економічну модель в Грузії». Моя економічна модель була настільки нестійкою, що ВВП країни за 9 років мого президентства виріс в 4 рази, а бюджет - в 11 разів.

Найбільш показовим буде розглянути динаміку ВВП у 2009 році. У 2008 році по всіх країнах вдарила світова економічна криза, а у Грузію, крім цього, у тому ж році вдерлася Росія. Росія бомбила Грузію, влаштовувала диверсії всередині країни й руйнувала її інфраструктуру.

Все це призвело до падіння ВВП Грузії[​IMG] на 3.8%.

А ось як в тому ж 2009 році пережили світову економічну кризу інші країни - які не бомбили та в які не вдиралися варвари:

ВВП Великобританії впав на 4.2%
    ВВП Євросоюзу впав на 4.4%
    ВВП Швеції впав на 5.2%
    ВВП Японії та Італії впав на 5.5%
    ВВП Німеччини впав на 5.6%
    ВВП Росії впав на 7.8%
    ВВП Фінляндії впав на 8.3%
    ВВП Вірменії впав на 14.1%
    ВВП Латвії впав на 14.3%
    ВВП Естонії впав на 14.7%
    ВВП України й Литви впав на 14.8%

Моя "нестійка економічна модель" гідно пережила не тільки світову економічному кризу, а й жорстоку війну з бомбардуваннями мирних міст.

Однак я визнаю, що припустився серйозної помилки, будуючи сучасне грузинську державу. Я не врахував того, що все, що побудувала одна людина, інші люди можуть зруйнувати. Саме це зараз відбувається в Грузії, в якій до влади на популістичних гаслах та за підтримки російських грошей прийшли клептократи. Їм ті зміни, які я зробив у Грузії, були як кістка в горлі, тому вони почали руйнувати все те, що я збудував.

Зараз би я будував все на більш міцному фундаменті. Зараз я обов'язково дав би право народу приймати прямим голосуванням будь-які рішення, що знаходяться у компетенції виконавчої та законодавчої влади.

Так, ймовірно, люди точно так само могли б повестися на порожні обіцянки Іванішвілі, який прийшов до влади на російських грошах. Вони, напевно, зробили б цю помилку. Але при цьому вони САМІ могли б її виправити - не чекаючи наступних виборів, не втрачаючи на це роки та не виходячи на протестні акції.

Як тільки вони б побачили, що, замість виконання передвиборчих обіцянок, Іванішвілі та його проросійська зграя починають їх грабувати - люди одразу ж САМІ заблокували б їх рішення. Як тільки вони побачили б, що Генпрокурор і прем'єр-міністр покривають убивць підлітка - вони б САМІ, не виходячи зі свого будинку, відправили б їх у відставку. Їм не довелося б виходити до парламенту і чекати, поки влада дослухається до їхніх вимог. І не довелося б потім витрачати час на відновлення того, що зруйнували, за вказівкою Путіна і через свою жадібність, клептократи.

А Пашиняну успіхів! Йому слід діяти швидко, бо вороги зараз вичікують і обов'язково завдадуть потужні контрудари.

а де твій аватар? :)