Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Миху, ви визначіться врешті-решт - вам шашечкі ілі єхать?
    2 дні тому ви свистіли:
    Тому дайте чітку і зрозумілу відповідь: так риги є, чи нема?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Нє, Ромаша, то значить, шо ви переливаєте з пустого в порожнє :)))

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. ІгорМ

Mikheil Saakashvili
    1 год ·
    Путін урочисто і публічно обіцяв підвісити мене «за яйця», але не зміг дотягнутися - ось і бесится.

Барига, викравши і видворивши мене з країни за допомогою своїх особистих охоронців, вислужився перед Путіним і фактично виконав його завдання. У той же час справжніх ворогів України, запеклих сепаратистів і любителів руського міра Медведчука, Труханова та Ківалова ніхто як і раніше не чіпає ...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ну... Я ж писав про чоловіка, який був посередником між Курченком і Саакашвілі. Він признався у цьому. Які можуть бути сумніви?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Був зобовязаний? - Ні. Але якщо душа просить, чому б не привітати "хорошу" людину?

:)))

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:haha: Порошенко ніколи не було на днюхах Януковича? Чи він завжди був зобов'я заний?Я думаю, що і на днюхах Саші Стоматолога теж був, тільки світлин нема.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Прікол в тому, що чиновники їздили до презика Янека на ДН, бо були його підлеглими.,

А Міхо привалив по зову сєрдца.

:haha::haha::haha::haha::haha::haha:

А ви чому не смієтеся?о_О

• Подобається Подобається x 1
  10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Точно! З батоном являвся...нюхом чуяв ,де за одну буханку міг би потім фургон «зелених» набрати!
    А на вид такий простий,простий...для лохів,тіпа Медведя з Пулею!
    :)))
    CF803E54-4D41-4114-8BDC-9322A73563FD.jpeg

Last edited: Jun 6, 2018
  11. ІгорМ

Прогнози Міхо збуваються

Mikheil Saakashvili

17 год ·
    Американці пред'явили Порошенку ультиматум: або завтра він не стримає обіцянку, дану своїй банді, і перестане саботувати Антикорупційний суд, або скоро його буде судити суд американський. Треба ж було бути таким недалекоглядним і загнати себе в такий глухий кут.

Мій прогноз: завтра барига з великою ймовірністю закусить вудила і проведе цей закон. І другий мій, абсолютно точний прогноз: його, Кононенка, Луценка, Авакова і компанію буде судити саме новий Антикорупційний суд, підібраний за допомогою іноземців. До речі, у Гватемалі зовсім недавно таке сталося.

• Подобається Подобається x 2
  12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Треба ще гроші найти. Якщо гроші будуть шукати так, як слухають справу Насірова, боюся, що їх судитимуть, коли вони будуть уже древніми дідуганами
    Порошенко закликає уряд забезпечити фінансування Антикорупційного суду
    Міністр фінансів Данилюк пішов у відставку, а нового міністра ніяк не затверджуватимуть.
    А без міністра ніхто грошей на ВАКСУ не виділить (Вищий Анти Корупційний Суд України)

13. iso

iso Well-Known Member

А де можна прочитати той ультиматум

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І два його замісники. Нема кому гроші для новоспеченого суду виділити
    Заступники Данилюка Буца і Марченко йдуть у відставку слідом за міністром
    Антикорупційний суд запрацює десь після 21-го року, як справедливо Порошенко і прогнозував.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 1
  16. ІгорМ

Mikheil Saakashvili
    29 хв ·
    Порошенко не може не брехати і не красти. В останній момент він вкрав норму закону. Ну що дорогі українці, будемо далі мовчати?

• Смішно Смішно x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

В законе об Антикоррупционном суде нашли опасную "подмену"

В опубликованном тексте закона об Антикоррупционном суде появилась норма, которую не обсуждали в комитете Рады.

Центр противодействия коррупции (ЦПК) нашел опасную лазейку в законе о Высшем антикоррупционном суде. В частности, апелляции по делам НАБУ, которые сейчас уже рассматриваются в судах, будут проходить в судах общей юрисдикции, а не в новом Антикоррупционном суде.

Именно такая норма появилась в обнародованном сегодня в Голосе Украины тексте закона. Как отмечает ЦПК, эта правка не была зачитана председателем комитета правовой политики и правосудия Русланом Князевичем в сессионном зале перед принятием закона и не обсуждалась на комитете.
    Ж У Л Ь Ё!!
    Расчет психологически точный и выверенный.
    Борьба за этот закон шла долгих два года.
    Президент сопротивлялся не просто - отчаянно. История прошла четыре труднейших этапа.
    Торги с представителями МВФ и Венецианки шла каждую ночь, Президент отступал с такими боями, что оборона Сталинграда бледнеет.

Наконец вроде все обо всем. Договорились - УРРА! Шампанского!

Правда опытные люди, хорошо знающие нравы нашего политикума говорили - НЕ ТОРОПИТЕСЬ.

И были правы. Нравы наших политиков - это нравы базарных наперсточников и кидал. И они все равно исполнили замечательный кидок - все дела что уже открыты пойдут в обычный Апелляционный суд - поистине самый гуманный суд в мире - для своих.

Ну что что жульничество обнаружено? Дело сделано, закон подписан и опубликован.

18. ІгорМ

Дєло сдєлано, але Європа і світ чекають на офіційний переклад закону про АКС на англійську мову. Потім Європа цей закон уважно прочитає і скаже своє слово

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сиди, вуйку в Нідерландах і не пашталакай, бо ще й там позбудешся громадянства, пес гонімий.:)))

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я що казав?

Як тільки держава подала в суд на Бєню на 10 мдрд. грн., як тут же Бєня засіяв баблом корисних ідіотів.:))) І ті пішли в атаку!:dance3:

а де твій аватар? :)