Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,та після такої заяви президента важливої європейської держави про початок тої війни буде ШО? Ну шо буде? Та будуть зміни,зі ставкою знову на Петруся...лицемірні,брехливо-несправжні,ігриві та комедійні заяви підуть! А шо дєлать? Ото ж!
    Катрен про зміни

Європейськії масони не роблячи міни,
    помаленьку так покажуть,що робляться зміни...
    що насунулась біда на нашу гЕвропу,
    тому скажуть: - Є важливим...Петю цілувать у-попу!
    Бо біда ж прийшла завчасу і ніц не зробили,
    ні той Міхо,ні той Ротшільд...все-е-е пішло на мило!

17041205 (1).jpg

2. Юрко НОТОЦО

Порошенко перехопив естафету в...Тіля Саакашвіля,що поїхав до Амстердаму нову хвилю незадоволення підіймати по тій гЕвропі беручи той "ново-марксистський" рух незадоволення по-Європі "російським царизмом" у власні руки...то-єсть у власні масонські кишені! Ой!
    Петро Порошенко,україншький президент в Мюнхені розповідав засліпленим європейцям та і нам вже начисто сліпим Українцям про те...про те...про те,яка та Росія погана.Ну прям,як Міхаелло про те,який той Петрусь поганий!Навіть нема українцям чим крити,ні того Міхаєля,ні того Петруся.коли вони нам сліпеньким,як і сліпцям гЕвропи отакеє повідають. Все вірно ,почався якийсь зговір, Світова Гібридна Велика Революція(СГВР)...Тьфу ти,війна,війна! А ми революційонери в ній...тьфу ти знову,ми гарматне м'ясо на ній! Дивимося,до чого-то все прийде і куди нас пхають ті нові Маркс і Енгельс! Дивимося!
    Порошенко в Мюнхені розповів про різницю між “Русскім міром” і демократичним світом

saakashvili-poroshenko.jpg
    А тим часом пані Юля там же в Мюнхені шось там ля-ля,фа-факає...Напевно шось про нову Велику Октябрьську Революцію (ВОР) і про ту Хазарію,в якій вона буде Президентшою! Гурра!
    Коротше,заблукали ми в тих хащах нової європейської Великої Октябрьської Капіталістичної Революції. Побачимо,до чого то все прийде...і чи ми виліземо з того багна!

c303e19-28117084-1553274501393626-1576119620-n.jpg

Останнє редагування: 17 лют 2018
    • Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так само вони не бояться Вашого "повісити всіх на смерках".

PS/ Але ще хочу зробити доповнення. Вовк не боїться одного пса, але коли їх - до півсотні разом, то тікає від них за милу душу.

4. Юрко НОТОЦО

Шикльгрубер тіко посміхнувся десь в Південній гАмериці і... поклав квіти на свою могилу! Його справа в Німеччині так-таки на-жах та жиє!:pardon:
    Габріель: руйнування ліберального порядку створить новий, незнайомий нам світ
    В Хазарію? Ой,побачимо...куди вони будуть бігти! Скоріше всього в Австралію!З Саудівської Аравії то недалеко!
    Після виборів до Бундестагу Німеччини в ультраправих націоналістів розгорівся скандал - 24 Канал

868564.jpg

5. Юрко НОТОЦО

Ви сі дуже всі не смійте з моїх тих хлопських пророкувань,бо сякеє може бути! Он,Мїхаелло вже махнув в Нідерлянди,а Петрусь шо?...та вже побував на Новий рік на Сейшельських островах...видно дорогу звідував до тої,троха далі Австрелії! А шо,чекатиме,же хтось му перець в дупцю запхає? Хе-хе.Он Медведьо дідові мовить же "Вовк не боїться одного пса, але коли їх - до півсотні разом, то тікає від них за милу душу".І втікне,як пить даст,втікне,коли фітіль запалає!:bye2:
    І не смійте сі з того,прошу вас! То кумед...то трагедія наційональна!:cry:

20-21 (1).jpg

6. medwedo berlogsoni

7. Юрко НОТОЦО

Та то так і може бути... Порошенко спокійно так ,без проблем,сяде в літак і скаже:- Не хочете мене більше? Ну то я сідаю в літак і лечу...на Сейшели! Мені там ліпше буде ніж на смереці,як то Капітошечка мовить!Бай-бай! Батони мої вже там! Слава Україні!
    А ви собі Тіля Саакашвіля вибирайте презом,раз в гЕвропі все вирішено і домовлено,а Юльку прем'єршою...Голдою Меєр,б'я!:haha::preved::thank_you:

27858496_197679800819566_7102936281513820517_n.jpg

Катрен про ліворуцію

На Майдані з бочков пива ліворуція іде:
    -Хай Михась Саакашвільо за начальника буде!
    Ну,а Юлька-вертихвостка,хай збирає свій Кабмін...
    Все!До завтра на Майдані.Без запізнень,лохи,блін!

67194_0.jpg

8. Юрко НОТОЦО

Починається тривога за майбутнє України в національних колах патріотів.Саакашвілі говорив всяке відоме всім,але реальної сили так і не зміг сотворити.А вона в Україні є,була і завжди буде!

Катрен про правий сектор

Вийдуть націоналісти битись за Свободу
    і відродять світлу віру нашого народу!
    Копнуть моцно олігархів патріоти із ПСу
    Моцно так,що і не все Це та й потрапить в пресу!

D994C216-8252-4C17-8990-606F9E7A619E.jpeg

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чо ж до тепер не вийшли?

10. Юрко НОТОЦО

Напевно тому,що в один час боротись з "чапаєвими" і з баригами,що їх бочком так підтримують,то нелегко,непросто.А от зараз слід починати...час пік підійшов! :bandera:
    А Ви чого з тим зашморгом на власнім аватарі скільки вже часу реклямуєте свою повну пасивність до кардинальних змін ,борець чапаївського батальйону? Вихитровуєте шось,чи шо? Та зрозуміло,зрозуміло...!На майдан підете,коли російські танки там стоятимуть,совіцький демократ ви наш!!:facepalm:
    Як то галичани-націоналісти дочекались свого часу підтримки від Європи під час 2-ї війни...Он,як в Самборі на пляцу перед ратушою! Так і Ви чекаєте русского танка на цім місці,сапйор Ви наш з вулиці Січових саперів...то єсть стрільців,що в Самборі!:tongue:
    27912573_10208143840033273_8163754289534132942_o.jpg
    250px-Sambir-ratusha-3.jpg 39.jpg Notoco Photo 2286.jpg

11. VasMT

Ні, діду. На оте збіговисько, що голосно зветься майданом я не піду ніколи. А от фах мій, який ви зневажливо називаєте сапйорним, згодиться для більш дієвих справ, аніж скакання...
    Доречі, я зараз квартирую в оселі, яка розміщена на вулиці, увага!!!... Дзержинського. І це в Україні. На правому березі. Де в Раді Свобода друга по чисельності після Бпп

• Інформативно Інформативно x 2
  12. Юрко НОТОЦО

Василю,та Ви напевно в Курську жиєте,чи шо? Сапьорите там,чи як? Не дай Боже,щоб то,як в Балаклеї,звідки моя дружина походить...та то жах
    сучасного україншького саперного мистецтва! Люди там самі собі сапери, що на городі збирають тії розкидані зі складу міни і потім несуть їх на продаж на базар! А шо дєлать,східная Малоросія бувша ж!:blush:
    Вулиця Дзержинського — Вікіпедія

13. VasMT

Нє... Не як в Балаклеї.

14. Юрко НОТОЦО

Та вірю і знаю....самбірська саперна школа! Самбір,то вєщ,я сі в нім нарОдив!;)

Без названия (1).jpg

15. VasMT

Нє, не Самбірська. Хоч там дядькі теж серйозні. Там жив і служив мій друг Вадим Суський. Загинув.

16. Юрко НОТОЦО

Колись розповісте,як то міни ставити ворогу! А взагалі то... змогли би с те поставити шось таке ну...ну,десь в Кремлі,наприклад,раз школа файна? Ворогам україншького народу!Можете не відповідати... Жартую!:)))

17. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

18. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Прикро визнавати, але отой дядько, Гайдай, чітко і спокійно склав цей пазл про те, що половина населення України задіяна в корупційних схемах, на всіх рівнях. Саме тому, усвідомлено або ні, виправдовують головних корупціонерів при владі. Саме тому ненавидять Саакашвілі, бо він становить реальну загрозу не тільки порошенку, але й усім баригам країни, не залежно від того, з корита якого кольору вони пасуться. :sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Херня то всьо...
    У нас в самому центрі міста на відстані близько 300 метрів від міськради є вулиця ЖАРІКОВА. На одному з будинків на цій вулиці вісить табличка: "Эта улица названа в честь Н.Жарикова-ветерана ЛЕНИНСКОЙ партии, почетного гражданина г.Конотоп". Уявіть тільки собі - як при такому мері може існувати така вулиця? Хоча, відповідь дуже проста: якшо в нього запитати хто такий Жаріков - він просто обсереться (так само як з роком народження Бандери обісрався на всю країну). Бо він знає історію власного міста (і взагалі історію) приблизно так само, як я знаю історію Дрогобича або Чопа.

20. medwedo berlogsoni

Не можу з Вами не погодитися.
    Цікаво те, що двоє із моїх добрих знайомих (знайомих із молодості, а вже на пенсії), люди з вищою освітою і певним положенням у суспільстві, хоча і не в начальниках, просто не знали, що в неділю має відбутися марш. "А з приводу чого?" запитували, коли я казав, що йду на марш на Майдан. Причому одна людина не відтелефонувалася до сьогодні, хоча обіцяла, а друга віртуально знизала плечема, коли взнала, з якого приводу.
    Вони обоє були активними учасниками Помаранчевого майдану. Тоді (як ми розуміємо тепер, ті) бариги, що були не при владі (я підморугю пану Василю, який подумки промовив "помаранчеві бариги") дуже добре очолили народний гнів відносно дій всяких там підрахуїв, не пожаліли грошей на помаранчеві прапорці, шалики, кварти, шапки з символіками, намети, і дуже вдало пересіли із опозиційних крісел у керівні. Не дуже нашкодивши при цьому бізнесам з табору опонентів-підрахуїв.
    Народ був у шоці десять років. Як так? Чому стара пісня про "колись настане щастя", а під шумок знову розкрадається народне добро.
    Потім - необережний фальшстарт Януковича, якому потрібно було підписувати все, що від нього вимагала Європа, а потім водити всяких меркелів з обамами за ніс, як це досить успішно робить зараз Порошенко. Виграв би час до виборів, потім - містралі в морі, свої люди в усіх кріслах, "россія і україна - братья навек" (з малих літер, бо це - не назва держав, а частина гасла). Путін - поганий стратег, не усьок цього моменту і не сказав: "Петя, підписуй, бамага видержить"

І водили би Вова з Петьою Хусейновича за ніс дуже довго. Допоки би не прийшов до влади нєпонятлівий Трамп (зі словами - якщо Америка має армію і зброю, то чого вони не стріляють)

Але то була би інша історія. Інший розвиток історії.
    Зараз народ уже стрижуть по третьому разу, прийшли платіжки, де комунальні платежі виросли (у мене, наприклад) на чверть (25 відсотків), тому нерозумні дії влади, - замість того, щоб подати у відставку і якомога швидше, поки народ не очухався, призначити нові вибори із непоганими шансами знову плюхнутися в крісло, продовжувати закручувати гайки, -майже напевне приведуть до сутичок, протистояннь з пролиттям крові.

На запитання
    відповідаю. Сьогодні повинні вийти. Кілька днів ролі не грають. Хоча кілька десятків людей вже побуянили під стінами АП в ніч видворення. Люди побачили цифри в платіжках, а повідомлення "різко впали ціни на пальне" мало кого надихнули на оптимізм. Слово "різко" було вжито по відношенню до 15 копійок на тлі 30 нинішніх гривень за літр. Хоча ще кілька місяців тому ціна на бензин була трохи більше 20 гривень.

Мені самому цікаво, скільки народу вийде сьогодні.

а де твій аватар? :)