Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А навіть якщо і Саакашвілі. Справа в тому, що по відношенню до Саакашвілі, який комусь може,звичайно, і не подобатися, чиниться беззаконня. Про яке я вже казав вище.

По-перше, де закономірний результат звинувачень у підготовці заколоту - суд над заколотником і вирок?

По-друге, жодна із справ стосовно нього не пройшла всіх етапів, передбачених судовою системою.

По-третє, навіть якщо допустити, що вже всі судові інстанції остаточно виршіли, що його потрібно депортувати, повторюю, чому до нього не підійшов виконавець (я би сказав ще і - у присутності адвоката від Саакашвілі, але це "вже, синку, фантастика") і не вручив постанову про його видворення із країни? Потім відвезли би його на рейсовий літак і посадили з квитком в один кінець?
    Чому два десятки чи більше дужих хлопців у масках, озброєних, як у кіно, короткими перебіжками, а потім - кружляння над Києвом у вертольоті, потім - приватний чартерний літак, і тоді законно виникає питання - а хто оплатив чартер? Якщо ми з Вами із бюджету, то я - проти. Досить квитка на рейсовий літак. (Є на що в державі гроші тратити. Зараз в київських лікарнях зникли деякі життєво необхідні ліки. "Нема фінансування". ) А якщо це оплатив хтось у приватному порядку, я хотів би знати, хто той "благодійник"?

Давайте трохи задумуватися не над тим, хороший Саакашвілі чи поганий, а над тим, що якщо коїться беззаконня (чим би воно не обгрунтовувалось) стосовно людини, відомої на весь світ, то що буде зі звичайною людиною, яка навмисне чи ненавмисне перейде дорогу комусь із тих, хто ближче до влади?
    Вас на тротуарі, не дай боже, зіб"є якийсь мажор, і Ви ніколи не доб"єтеся справедливості. Якщо той мажор має волохату руку. Подібних прикладів - сотні, якщо не тисячі.
    Немає зараз в Україні справедливої судової системи. Показано на практиці із Саакашвілі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

В Грузії його нинішня влада не хоче бачити. Бо там почалося б.
    А про те, що відправили незаконно, я вже казав. Нам не подобається порушення закону лише тоді, коли стосується нас. А якщо не нас, то ми допускаємо "рєволюційонную цєлєсообразность"

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

То чого Польща прийняла? Польська влада теж порушила закон?

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Після прориву границі на "білому коні" про закон і рєволюційонную цєлєсообразность" вже говорити не пристало ;)

• Подобається Подобається x 1
  5. iso

iso Well-Known Member

Ви мене хочете переконати, що наша влада погана? А я хіба десь стверджую протилежне? (Я взагалі починаю сумніватися, чи сьогоднішня влада краща за "попередню злочинну") Але з Саакашвілі то не той випадок, що ворог мого ворога - мій друг. Це випадок " Де ся двоє б'ють, третій виграє".:sad:

6. medwedo berlogsoni

Ви книжки не читали, на яку я посилався. Саакашвілі повернеться в Україну цілком законно, після проходження всіх судових тяганин. На білому коні. І його зустрічатимуть радо багато тисяч людей.

7. medwedo berlogsoni

Саме той. Саме на прикладі Саакашвілі демонструється беззаконність у поведінці нинішньої влади. І в цьому - основна користь випадку з Саакашвілі для України.
    Іншого, не такого відомого, як Саакашвілі, але такого ж настирливого (якби такий був) уже б давно скрутили у баранячий ріг. Мається на увазі - такого, який би являв собою справжню загрозу для нинішньої влати, а не балабол з вилами-трійчатами. Сидів би, як Юлька сиділа.
    Колись діти писатимуть реферати на тему "Саакашвілі, як дзеркало української революції" (по аналогії з В.И. Ленин. Лев Толстой как зеркало русской революции) .

8. medwedo berlogsoni

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Моя хлопська думка...Міхаелло пішак в руках європейських(британських) масонів з метою Ротшильдів/Соросів заміни нинішніх гебрейських лідерів України на нових,які б успішно вміли ходити по канату натягнутому між Євро-Америкою і Рассєєю,яка і нафту/газ має і українські Крим/Хазарію віддасть їм в аренду в такий от вирішальний час,коли Іран/Турція з Росією ж роги показують Ізраїлю,а та гЕвропа так тяжко...так тяжко піддається послушанню,що їх аж страх бере,що та лялька Меркелька щось зможе зробити. Баб в массонах не було і нема,а Сороса починаючи з Мадярщини копають в дупцю.Та й гра поляків з жидами((польськими) також смішна і не гарантована,як і той Саакашвільо-пай-хлопчик! А гроза суне...суне і всім треба буде кудись втікать,а куди? В гАмериці їх Трамп абсолютно не потребує. То куди,в гЕвропу,в курортну Голяндію,Англію,БеніЛюкс? Хе-хе...гроші треба колотить,а не в Брюсселі язиком ляпати,як то було ще вчора...от тому і Хазарія/Крим це найкраще нині,що може бути!
    Коротше,побачимо,що з тої місії Саакашвіля і вийде! Я думаю що велика кумедія...ве-ли-ка! :scratch_one-s_head:

7D82B27A-1B68-48BB-ACF8-922C17B067E1.jpeg

Останнє редагування: 14 лют 2018
  10. Юрко НОТОЦО

Ну всьо,від тепер вважатиму Михася за голяндського Тіля Уленшпігеля з України-Грузії...
    до якого так довірливо поставилася ціла гЕвропа в-лиці Нідерляндської тої влади,що Україні патики-в-колеса вставляли,коли йшлося про асоціацію з ЄС,і котра так довірливо поставилася нинька до Тіля Саакашвіля,же за якісь пару хвилин урочисто вручила му легальні докУменти,які українець без копійки в кишені там просто-так нігди і не отримає! Ура,безкорумпційній гЕвропі. Гуррра! :)))
    Саакашвілі отримав у Нідерландах посвідчення особи
    Тіль Саакашвіль: -Відразу по прибуттю у Нідерланди мені вручили посвідчення особи, що дає право на проживання і роботу в Євросоюзі, вся процедура зайняла всього кілька хвилин. :dance3:
    Але нас мають...за останніх лохів в тій гЕвропі мають! І хто? Отож! :dirol:

0d5cb61-saak-posvidka-115.jpg

Останнє редагування: 14 лют 2018
  11. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Хуліган книжки не читає, бо не вигідно.
    Хуліганові зрозуміло тільки якщо наглядно, на пальцях.

Ось дивіться, я Вам популярно розжую. Якщо Вас розлюбить дружина сусіда, то вона має право зачинити двері у вас перед носом і не пускати у хату. А якщо Ви будете не згодний і почнете двері ламати і у вікна лізти - це буде "прорив границі на білому коні"
    А от якщо Ваша власна дружина вирішить, що треба Вас виставити з хати, бо Ви їй заважаєте "вільно дихати свободою", то навіть поліція Вас не зможе зупинити, навіть якщо Ви не тільки розвалите вікна і двері, а і дах знімете, щоб зайти у свій будинок. Навіть якщо будинок Вам не належить, а Ви там тільки прописаний. Ніхто не має права Вас виставляти, не пускати, залишати на вулиці.
    А дружині, як би там їй не приспичило, все ж таки доведеться з'ясувати з Вами відносини, пояснити свою поведінку, розвестися по закону, розділити майно, або й залишитися ні з чим, бо за свої бзіки потрібно відповідати.

От і з Саакашвілі так само. Порошенко не має права його не пускати в Україну, громадянином якої Саакашвілі є по закону, викидати без пояснень, бо це його "хата". Його повинні запустити і вже тут з'ясовувати відносини і те, хто кому не любий та що з цим робити.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Latana Royal, скоріше його розлюбила дружина сусіда, а його власна дружина на еліменти подала :))).

13. Latana Royal

Ваші висновки такі ж безграмотні, як і дописи :)))

14. Latana Royal

Поки що не знаю, хто цей Гайдай, піду почитаю про нього.
    Та він був присутній у ресторані під час заламування Саакашвілі. Ось тут закладка на описанні, як то все виглядало.
    А на початку інтерв'ю він висловив цікаву думку, яка пояснює феномен тих українських громадян, котрі сидячі по вуха в лайні ненавидять Саакашвілі, який каже: "давай руку, я витягну". Але вони продовжують сидіти, захлинатися багнюкою і ненавидіти Саакашвілі :facepalm:

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

16. iso

iso Well-Known Member

17. medwedo berlogsoni

Давайте уявимо на хвилинку, що після видворення Саакашвілі все стихло. Семенченко звернув палатки, Соболєв акуратно зняв з плечей і поклав у шкап прапора, на Майдан у неділю вийшо десять душ, які не чули ще, що Саакашвілі зараз у Польщі, але хотіли його близько побачити...
    Ну, і що? Все залишиться, як і було. Тарифи ростимуть і далі, В нацбанк України головою поставлять замісника Гонтарєвої, а Гонтарєву - замісником замісника, Ситника додушать і посадять, перед Трухановим вибачаться, Юра Луценко скаже, що мені Сейшел мало, треба звозити тридцяте тисячоліття на Мальдіви, бо середній клас це може собі дозволити, показники спектрометра, яким вимірюється рожевість обличчя Гройсмана, перемістяться в бік червоної зони, деякі споживачі елітної зелені від @Hyligan-а перейдуть на корисну лободу, ну, і так далі. Молоко буде попіісят, і долар також...
    Давайте всі будемо радіти, що людина, яка прагнула розворухати це кумокубло, викинута із країни. Давайте.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Юрко НОТОЦО

Поки не появиться в політиці стратегія національного розвитку і тактика а ля Хельницький-Бандера ніху...ніфіга,Медведю,пудрячий мозок галичанам,тут на ЛФі...не зміниться в Україні і в Європі також!
    Не голяндський Тіль Саакашвіль з Лондонським маніфестом і якоюсь новою програмою Марка-Енгельса попереду інших підскакуючий тут з хитрющою Юлькою Люксембург ,а... Олекса Довбуш з сокиркою,нині потрібен,во-о. Він ще поки-що терпеливо файку курить і вже десь там готується спускатися з Говерли.Шо,не чуєте ніяких кроків? Прислуховуйтеся,прислуховуйтеся!

untitled.png

Останнє редагування: 15 лют 2018
  19. iso

iso Well-Known Member

А докладніше можна про це?

20. medwedo berlogsoni

Можна, звичайно. Про ЦЕ

• Смішно Смішно x 2
а де твій аватар? :)