Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якщо Саакашвілі викинуть з парашутом над територію Польщі, як Сіма Карнавалова у відомому романі Войновича, боюсь, що до найближчої неділі потрібно буде арештовувати білого коня, на якому Михайло знову перетне кордон.

2. medwedo berlogsoni

Потуги...
    Ми вже з товаришем домовилися в цю неділюзустрітися о дванадцятій в парку Шевченка.
    Чекаємо також @Мих -а на форумі, оскільки все починаєтся по новому колу.

3. medwedo berlogsoni

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

В Польщі останнім часом спостерігається значне "згортання демократії", мабуть Саакашвілі очолить там рух опору)

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

6. medwedo berlogsoni

Згадується, що у Саакашвілі виникли проблеми (мяко сказано) під час одної олімпіади, тепер - під час другої. Чомусь владі здалося, що якщо увага світу прикута до олімпійських ігр, можна робити що завгодно.
    І до речі, @Hyligan - е, ніхто з порохоботів уже не скаже, що якісь дивні затримання відбуваються.
    З одного боку, Саакашвілі міг до неділі нікуди не виходити з дому, але, навіть будучи впевненим, що його затримають і екстрадують, він вів звичайне життя - зустрічі, інтерв"ю.

Тепер побачимо, чи прискорить цей арешт падіння Порошенка. Не думаю, що буде, як у Кайдашевій сім"ї: " Груша всохла і дві сім'ї помирилися. В обох садибах настала мирнота й тиша".

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Vitalii Chepynoga

Ситуація з висилкою Саакашвілі нагадує старий український анекдот.
    - Чого сумуєш, кума?
    - Та, чоловік пішов на річку кота топить, і досі немає...
    - Та куди він дінеться, не переживай
    - Та я не переживаю, але кіт уже два часа як вернувся

9. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Я Вас прошу... Шо Ви чекаєте почути від пана? Яке-небудь маразматичне "Саакашвілі злочинець, бо завтра не з'явився на допит в СБУ" ?

10. medwedo berlogsoni

Я Вам розповім старий анекдот, який я почув ще коли був студентом. Напевне, цей анекдот старіший від мене.

Дочекаємося хоча б наступної неділі.

11. medwedo berlogsoni

Я від нього нічого не чекаю. Просто не здивуюся, якщо він тут знову почне писати коменти.

12. medwedo berlogsoni

13. medwedo berlogsoni

Саакашвілі уже зателефонував із Варшави.
    Про депортацію Саакашвілі висловились на Заході: Не поважають закон обидві сторони конфлікту
    До речі, заголовок трохи прибріханий. Про Саакашвілі лише сказано, що він не герой. Але не герой і неповага до закону - це різні речі.
    Зараз почнеться нове коло дезінформації із усіх прасок.

• Подобається Подобається x 1
  14. Forpost

Forpost Стоїк

оть курва хоч сци в очі,дали сааку по дупі мішалкою .давно тре було так зробити во мацкалі радіють Порошенко избавился от Саакашвили от страха перед допросом в суде о снайперах на Майдане"
    http://news24ua.com/poroshenko-izbav...rah-na-maydane

15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

:good:

Я б эту тварь просто пристрелил бы.:suicide:
    При попытке бегства через кухню.:)))

16. medwedo berlogsoni

Страница не найдена... Так сказано.
    В ютьюбі є інформація, що Саакашвілі було доставлено в Польщу на літаку, що належиить оффшорній компанії, власником якої є Порошенко. З фотографією і номером літака.
    Я підозрюю, що це Порошенко дав наказ викинути Саакашвілі з країни.
    Заробляє собі Порошенко на серйозний термін ув"язнення.
    Якщо когось потрібно видворити із країни, то, по-перше, потрібно дочекатися рішень усіх судових інстанцій, не підганяючи суди, по-друге, людині, яка нікуди не ховається, відповідний судовий виконавець повинен вручити постанову, згідно з якою він повинен покинути країну. Якщо не хоче, тоді міліція, без усяких масок, бере його під руки, садить на рейсовий літак чи поїзд із супроводжуючим чи без.
    А робити із видворення спецоперацію з жаханням людей у ресторанні, біготнею і криками, - це дуже схоже на викрадення. Власне, то і відбулося викрадення. З погрузкою на приватний літак.

Ще раз. Допоки не пройдені всі інстанції по департації (чи депортації), всі теперішні дії є порушенням закону.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой! А якщо Міхаелло,та в Польщі зіспівається з прем'єром Моравецьким,та почне з поляками вдячно крити Бандеру,УПА? Во,буде польско-совєтська кумедія,шо нє? Пара нових польсько-україншьких премєрів для "нової" гЕвропи з Новими планами!
    Але де там...не вірю,що Михасьо буде також копати бандеровців в-дупцю!! Хоча всяке може бути! Побачимо!
    Прем’єр Польщі поставив Хмельницького в один ряд з Гітлером

11.jpg

18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

На каком основании?
    Ти з неба впав? Як раз і дочекались. михеіл все просрав.

19. medwedo berlogsoni

Давайте, будемо на "Ви", хіба що Ви також пенсійного віку.

Як мінімум, потрібно було дочекатися результатів апеляції, яку має право подати Саакашвілі.
    Але "срачка" саме в Порошенка.
    Якщо Ви слідкували за подіями, то повинні знати, що з метою прискорення видворення Саакашвілі із країни прокуратура подала апеляцію на виграну нею справу. Чого в історії юриспуденції не траплялося. Апеляцію мала подавати лише сторона, що програла - Саакашвілі. В строки, передбачені законом. Але Порошенко попросив неграмотного Юру Сейшельського прискорити процес, тобто, подати апеляцію на виграну ними справу.

Last edited: Feb 13, 2018
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. medwedo berlogsoni

"Нє хотєл, нє хотєл", а вивезли на його літаку (літаку його офшорної компанії).
    Як він буде на Паску попові в очі дивитися, з такими бріхнями?

а де твій аватар? :)