Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

В мене таке враження що план простий як ровер
    1.Місько максимально можливо обсирає Порошенка, мочить правдами і неправдами...Вона мовчить як вош в кужусі, і старається на запачкатись.
    2. Всі кругом підараси, тільки Вона вся в білому виграє вибори.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Hyligan, Саакашвілі сказав, що протягом найближчого часу оголосять з десяток потенційних кандидатів в майбутні Президенти. Мені також цікаво, чи буде в тому списку Вона.

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Наразі найбільша довіра до Вакарчука. Як так піде далі то в другий тур можуть вийти Вакарчук і Дзідзьо, або Катя Чілі...:)))

• Смішно Смішно x 2
  4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Соболєв собі корону намагається приміряти, але Саакашвілі йому заважає - весь час відволікає на себе увагу :)))

5. prius

prius Well-Known Member

Не створіть собі кумира, Вакарчук співак непоганий,а як людина і майбутній політик він популіст і не здивуюсь якщо буде в раді цілуватись в засос з іншими гнидами

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

звісно буде. Це її кришталева мета, вона навіть не старіє заради тої мети.
    Якщо серйозно, то я не думаю, що вона буде гіршим президентом ніж Порошенко.
    Ми з сином гриземося зза Порошенка) Він вважає, що зрадо**би забувають, що він не керує виконавчою владою і не відповідає за зубожіння населення. Він відповідає за зовнішню політику і армію, а з цим якраз добре. А я ладна хай і Тимошенко, аби не бачити ніколи порошенківську нещиру пику.
    І ніколи не повірю, що він розуміє щось або когось краще ніж своє коло олігархів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. medwedo berlogsoni

Саакашвілі вчора відповідав кореспонденту стосовно Юлі і говорив, що в неї патерналістський підхід до керування, вона хоче всим керувати, наради Вона любить проводити по вісім-дев"ять годин підряд, в той час як Саакашвілі жодної наради не проводив (з його слів) більше сорока хвилин. Керування економікою потрібно звільнити від всяких регламентувань на 90 відсотків, а державний апарат - на дві третини. Тоді все запрацює само собою. Так було в Грузії, і так були досягути двозначні цифри у зростанні

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тобто Вона має щире обличчя:mocking:

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

А от гей Портніков каже що для "політичної еліти" в принципі не дуже то і важливо Вона чи Петро, вони працювали з обома, і далі зможуть. Але в них обох підтримки 30% на двох. Так що цілком може зявитись отаман "сильна рука" і всіх пАімЄть, а потім ствлрити систему тіпа московської)

• Інформативно Інформативно x 1
  10. medwedo berlogsoni

Я також впевнений, що олігархія при Тимошенчисі не зникне. Олігархія - її стихія (с)моє.
    Всі Дніпропетровські розпрямлять крила, Коломойському повернуть "незаконно відібраний" Приватбанк, далі - за списком.
    У декого із нинішніх при владі дещо відіжмуть. Луценка відсторонять але не посадять. Він знайде свою стару люмінєву кварту і разом з Ляшком (який візьме вила) почнуть боротися проти "несправедливості"

Блін, я - оптиміст по життю, такий песимістичний сценарій написав, що аж самому моторошно.

• Смішно Смішно x 1
  11. Silver bullet

Я виходжу з того, у кого найбільш високі шансі зараз.
    З Коломойским в неї макитри побиті давно, але все одно вона не гарний варіант.
    Найкращий варіант як на мій погляд - Анатолій Степанович.Я вже казала не раз.
    На цей час потрібен чоловік, і краще військовий.

• Подобається Подобається x 2
  12. medwedo berlogsoni

Мій знайомий під час недільного маршу висловив думку, що він - не надто рішучий, а тут треба дуже рішучого чоловіка відповідного спрямування.
    Якщо Гриценко стане Президентом, а Саакашвілі - прем"єром, тоді, на мою думку, майже напевне радикальні позитивні зміни зможуть відбутися.
    Через тиждень уже буде десяток кандидатів у Президенти, фактично, почнеться народний відбір найкращого. Хоча кожному кандидату ЗМІ щось начеплять. Від гамериканського шпигуна до п"ятої графи його троюрідної бабусі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Silver bullet

Він не дуже публічний - скажемо так. Він серйозна людина і не сується до кожного мікрофону, як Ляшко.
    Може не достає харизми, як у Саакашвілі. Але є один великий плюс: є розгалужена, роками будована партія...Грошей олігархічних, звісно, нема.Ну нема за ним Ахмєтова! Тому і програші на виборах. Що тут не зрозуміло?
    А в такої ляльки на палочці, як Ляшко, є досить високе місце в рейтингах.
    Але народ зріє, і в деяких рейтингах Гриценко вже третій.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мене Гриценко розчарував під час Майдану, зранку обіцяв стати в перші ряди з своїм пістолетом, а в вечері допомагав бити бруківку під собором.
    Відео і цитати я вже вткладав, знайти їх не важко.

15. Silver bullet

Мабуть, подумав і зважив на те, що відповідальніше допомагати бити бруківку. Бо за один його постріл туди будуть кільканадцять звідтуди...Провокацій тільки і чекала влада.

16. medwedo berlogsoni

Вчора десяток карацуп із гавтоматами робили спробу арештувати (напевно що озброєного до зубів, інакше навіщо з автоматами йти на таку ризиковану справу) Михеїла Саакашвілі в якомусь готелі. Але секьюріті того готелю дало рішучу відсіч карацупам. І ті, зализуючи рани, мусили відступити. @Мих -у, друже, скажіть хоч щось на це безобразіє! В таку тяжку годину Ваша думка така цінна!

View: https://youtu.be/tE18j8qpXBk

17. medwedo berlogsoni

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Такої смішної диктатури мабуть нігде в світі ще не було :facepalm:

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

20. medwedo berlogsoni

Доклався. Він про це казав кілька місяців тому, пояснюючи, чому саме він їздить по Україні на авто з грузинськими номерами. То було одним із пунктів його реформ у Грузії.
    До речі, кажуть, що зараз грузинська влада зовсім не горить бажанням бачити Саакашвілі у себе в Грузії. І, мабуть, так воно і є. Навіщо їм, щоб щодня були мітинги за звільнення Саакашвілі (якщо його посадять), або мітинги за участі Саакашвілі, якщо його не посадять. Приблизно половнина населення, щоб там не казали - прихильники Саакашвілі. Ну, хай чверть, якщо комусь це подобається, але це - також дуже багато.

Тому і у грузинської влади і в української бажання дуже схожі: грузинська не бажає бачити Саакашвілі на території Грузії, а українська - на території України.

а де твій аватар? :)