Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

ООООООООО. Ну нарешті - починає доходити. А може давайте ще їм років 25 у дупу позаглядаємо і будемо сподіватися що вони колись нажруться? Так би мовити - дамо їм шанс виправитися...
    Я ще пана @VasMT з собою візьму - буде мені допомагати. Я думаю, що він не буде проти
    Ці курви не нажруться НІКОЛИ.

• Смішно Смішно x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Аналогія із життя, яку наводить Саакашвілі стосовно нинішньої влади: Акціонери поставили менеджера, щоб керував активами компанії, а він вирішив, що акціонери віддали всі активи йому в особисту власність, і він може, скільки схоче, забрати собі, поділитися з друзями, а, може, щось і акціонерам перепаде.

View: https://www.youtube.com/watch?v=Gtrkg5AIch0&t=3s

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

Чітко прослідковується деяка подібність у діях Саакашвілі і Навального.
    Обидва борються проти корупції в своїх країнах (стосовно Саакашвілі я не обмовився. Він - громадянин України згідно всіх законів, а громадянства його намагається позбавити діюча влада).
    Обидва у цій справі безстрашні.
    Навальному хлюпали чимось схожим на зеленку, після чого він їздив у клініку за кордон, щоб відновити зір, неодноразово садили в каталажку, тримають за решіткою його рідного брата, придумали умовну судимість, щоб менше рипався.
    У Саакашвілі - менший "доробок" у цьому відношенні, але, на жаль, у нього ще все попереду.
    Обидва наводять неспростовні докази корупції (Он вам не Димон - у Навального, півтора мільярда "грошей Януковича - у заяві Саакашвілі).
    Обидва не збираються, здається, здаватися (вимушений каламбур).
    Різниця, і суттєва, на користь Саакашвілі, що, по-перше, Україна - не Росія, і у Саакашвілі очевидно більша підтримка народу, ніж у пасивного населення Росії стосовно Навального.
    Ще невідомо, як діятиме Навальний, коли колись йому вдасться прийти до влади.
    (Згадуємо слова Кравчука, що коли ангел добивається влади, у нього починають швиденько рости ріжки на голові.)
    Саакашвілі пройшов випробовування найвищою владою держави. Думати, що він збирається наверстати упущене в Україні - наївно. Якби раптом у нього виникло таке бажання, він би діяв за принципами О.Бендера, і нинішній наш Корейко із задоволенням відслинив би йому, скільки б той захотів, лише б все було тихо-лихо.
    А крім того, люди, які прагнуть збагачення, кують залізо, не відходячи від каси. Саакашвілі був при касі сім років, але нічого не накував. Тому я особисто будь-які меркантильні дії в нинішній поведінці Саакашвілі відкидаю.
    Ще одна перевага Саакашвілі - він має більше юридичних освіт, має більше корисних знайомств серед президентів провідних країн, а отже йому легше звернутися за допомогою спецслужб тих країн, щоб ті допомогли у розшуку по оффшорах "непосильного".
    У нього, як учора було заявлено, є "особистий чесний прокурор" Сакварелідзе, який зуміє віднайти ті ниточки, починаючи з яких розмотуються клубочки. "Привата прокуратура", як учора гірко пожартував Саакашвілі.

Мене хвилює інше - дії, до яких можуть вдатися ті, хто боїться, що комусь вдасться ті клубочки розмотати.
    І чи, у випадку, не дай Бог, фізичного усунення Саакашвілі чи завдання суттєвої шкоди його здоров"ю знайдеться хтось, хто зможе довести справу по боротьбі з корупцією до кінця в порівняно короткі терміни.
    А те, що це станеться максимум через десятиліття, майже (майже!) не викликає сумнівів.

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Погоджуюсь щодо Саакашвілі (діяльність Навального мені менш цікава).
    Михеіл має поведінку хазяйновитого господаря, який зайшовши у дім сусіда відразу бачить бруд і недоробки по кутках. І він здатен той бруд прибрати не дочикуючись чиїхось порад про те, як це робити, бо він це вже робив і знає з якого боку братися за справу.
    Вважаю, нам дуже пощастило що в нас з'явилася така людина, як Саакашвілі.
    І нехай береже його Господь, дає йому здоров'я і натхнення. Бо, не дай Бог, його приберуть, то другого такого не буде. В Україні чесних і принципових із подібним темпераментом просто не існує, а із інших країн - навіть не знаю, чи знайдеться ще один такий "дурень", щоб прибирати в нашій хаті наше лайно.
    Барижні інтереси перемагають честь і совість на усіх рівнях, як це демонструє влада, навіть якщо треба переступати через трупи. І як тут демонструють навіть деякі форумляни, ставлячи свій копійчаний шкурний інтерес понад усе.

• Подобається Подобається x 2
  5. medwedo berlogsoni

"Приватний прокурор" (дожилися - раніше і дотепер існували лише приватні детективи, шерлокихолмси, еркюліпуаро, місмарпли, а тепер в Україні маємо, і не без роботи, приватних прокурорів) Сакварелідзе дає інтерв"ю. Він цілу ніч розбирався з тими паперами, копію яких в "обличчя" прокурорів від Юги кинув учора Саакашвілі в залі суду.
    Цікаво послухати. Колись будуть писати захоплюючі детективи, як у покійного сера Конан-Дойла.

View: https://www.youtube.com/watch?v=ff3l-EL2fNE

6. medwedo berlogsoni

7. medwedo berlogsoni

8. medwedo berlogsoni

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Latana Royal

Я слухаю. Коли він повторюється - перемотую. Але перебігом його думок дуже цікавлюсь.

10. Latana Royal

Дуже розумні і корисні речі каже! Господи, дай йому здоров'я це здійснити!
    Боюсь, тільки, що неуки не встигають за його думками, а тому не розуміють, а тому пручаються.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой! Ну та чом,та шось троха розуміємо го,того Міха,коли повільно і небагато шось там мовить!А коли за дужо і довго балака і по-росийськи,ну то так,так...фіг поймеш ті справедливії слова того мудрого Міхаеля,які вже з-мо раніше та чули на тім минулім Майдані від Петруся ,про тую подібную Яникову несправедливість!
    Ой,та гольова болить і тупію ще більше,пані майор,від тої нової грузинсько-хазарської гевропейської правдоньки!Це те ж,що було слухати Меркель,яка вже нині ніц і нікому нічого не мовить!
    Ми,ті тупі націоналісти за-дужо наслухались Фаріон видно і тому от-таке...хочемо справжніх українців при владі,а нам підсувають всяких тих,що по-пашпорті такі!
    Не беріть-си то все моє мовлене до голови!:bye2:

Last edited: Jan 18, 2018
  12. medwedo berlogsoni

View: https://www.youtube.com/watch?v=YF_-3Q-6oPc

Здається, Янукович до такого, як нинішній президент, не опускався. Або ми забули.
    Було щось таке, що більше 5 машин підряд слід вважати колоною і просити супроводження в ДАІ, ще якісь глупості, але відключати світло в великому готелі через те, що туди зайшла небажана для влади людина, - такого щось не згадую.

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Last edited: Jan 22, 2018
  14. Юрко НОТОЦО

Ги-ги...Алєкс, українечь!:scratch_one-s_head:

1hh.jpg

Краще об'явіть Міхaeля і Пєтруся політичною парою Раціонального шлюбу,во-о! :)))
    Ляшенко. Сучасні альтернативні форми шлюбу | Кафедра социологии и политологии

14.jpg

А взагалі то,все нині вирішують сумнівні українці!

View: https://www.youtube.com/watch?v=13WyiyN7hvk&feature=push-fr&attr_tag=lbekTn_YpQmZn_5B-6

15. Юрко НОТОЦО

Під сумнівом вся ця "боротьба по-демократичному" російською мовою за Вільну Україну...без національної спрямованості і пам'яті про тих, хто поклав життя в минулій запеклій боротьбі з ворогом!

1fff.jpg 2dcv1.jpg

View: https://www.youtube.com/watch?v=KDKPiR8ghR0

Last edited: Jan 22, 2018
  16. medwedo berlogsoni

17. Latana Royal

А Соболєв все ж таки ревнує до Саакашвілі, бо є на те підстави. Аби ж тільки не опустився до палок у колеса.

951.JPG

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Latana Royal, ви зробили з мене Міхобота, я зверніть увагу на назву групи ;)
    Алеж саме в цьому питанні вони абсолютно праві

Ільчишин Андрій
    5 год ·

Андрей Андреевичдо Михайло Саакашвілі і Рух Нових Сил — благословенний шанс України
    22 січня о 21:58
    ·
    Зарплата в Украiнi 120 €.В Европi 3т.€. растаможка авто у нас 3т.€ в Европе 300. Чото тут бля не то или не так ?!

19. medwedo berlogsoni

Михайлу Саакашвілі присудили нічний домашній арешт. Щодня о десятій вечора має бути вдома, і не виходити з дому до сьомої ранку.
    Цікаво, є прецеденти нічного домашнього арешту?
    Ну, Саакашвілі поклав на таке "рішення" з пробором і заявив, що продовжуватиме боротьбу.
    До речі, телефонні розмови нібито Саакашвілі з Курченком - нарізка, оскільки прохання до експертів довести цілісність запису за другим разом із прокурорського протокола прибрали. Залишилося лише підтвердження автентичності голосів.
    "Я принимаю вызов!". Как Саакашвили отреагировал на решение суда. Видео

А також
    View: https://www.youtube.com/watch?v=QUbROFNivDI

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну що ви таке говорите? Михайло законослухняний громадянин України!

а де твій аватар? :)