Саакашвілі та Україна

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Nov 10, 2016.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ну і як - слова мами збулися? )))

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні.

• Інформативно Інформативно x 1
  4. medwedo berlogsoni

Білим хорватам видніше...

• Смішно Смішно x 2
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доречі, ще зовсім недавно, років 10-15 тому я позичав в сусіда справжнісіньку ступу, і товк в ній кутю. Деже трудомісткий процес.

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

В Україні гебреї не працюють,бо того,той хто заставлятиме Шахтера йти в шахту - антисеміт.
    В Африці гебреї не працюють,бо їх там нема.
    В гАмериці гебреї не працюють,бо там рівноправвя в них з неграми.
    В Австралії гебреї не працюють,бо там роботи нема... і т.д.
    Натанягу десь на днях буде летіти(чи то їхати) до Москви,до Владзя і домовлятись про те,що якщо???!!! будє тєжко в Ізраелю жити і маццу,чи то кутю робити то...то гебреї готові рванути,жити до Криму яко хазари,на що вони ще десь в 1997 році дали згоду і тєжко працювати во-славу Хазарії! А як то буде,то хто то знає,Христос про те ніц не мовив і катрени не писав,а в Біблії то можна щось таке знайти,а чи то в Корані...Побачимо,як то на теє турки і перси подивляться і шо повідєт на то!:hi:

• Тупо Тупо x 1
  7. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ну, давайте поміркуємо. 5 тис дол в місяць - це досить реальна цифра для лікарів у Європі. Та не знаю, як для Грузії. 15 тис дол в місяць - це вже трохи фантастично, навіть для Європи, не те що для Грузії. Якщо 5-15 тис дол - це річна зарплатня, то такі цифри є для Грузії і реальні, і пристойні. Шось мені підказує, що справа не в брехні, а в різночитанні. Те, що це місячні суми, прозвучало лише раз і то від Гордона, але Гордон - то таке, не аргумент. Нажаль, із грузинських джерел дізнатися я не можу, бо не знаю грузинської. А російським віри немає, особливо про те, що стосується Грузії, так само як і України.
    Проаналізувавши бурління гівен в інтернеті на цю тему і відкинувши флуд та тролінг, можна побачити що є теорія від тих, хто користується інтернетом і орієнтується на усереднені статистики:

І є такі, хто стверджує, що знає достеменно про випадки, коли лікар стільки заробляє, але це не усі підряд лікарі, а топ спеціалісти, кращі хірурги, лікарі у елітних клініках:

Та знову ж таки, хто це все пише - невідомо. От якби попитатися у когось особисто (і тут я пошкодувала, що не узяла контакти у грузинів, з якими довелося спілкуватися в Єревані). Нажаль, мені нема в кого.

Але, я можу звернутися по допомогу до пана @manur -a.
    По-перше, я знаю його особисто і можу йому довіряти, на відміну від тих невідомих дописувачів в інтернеті. Я знаю пана як людину реальну, відповідальну, адекватну і таку, що не підведе. Я знаю, що досвід і діяльність manura говорить про нього, як про людину з інтелектом вище середнього. А ще я знаю, що пан такий дотошний (у кращому розумінні), що не полінується і не посоромиться вивернути навиворіт хробака, аби дістати відповіді на свої питання :mocking:
    По-друге, в manura як раз є знайомий грузин, який має днями приїхати із Тбілісі і з яким пан manur планує зустрітися, у вівторок, здається.
    Пан @manur, чи не могли б Ви провести соц. опитування щодо теми озвученої зарплатні грузинських лікарів? Можливо Ваш знайомий знає в кого можна то взнати поточніше?

8. manur

manur Well-Known Member

@Latana Royal, по перше, дякую за таку приємну для мене характеристику моєї скромної особи.
    Так, я маю зустрітися з громадянином Грузії. Але, він вірменин за національністю. Я із задоволенням розпитав би в нього і про зарплати лікарів і всіх решта. І про Саакашвілі.

Але, в мене з ним буде розмова трохи на інші теми. І я не знаю, чи буде в нас час і бажання балакати про теми, які тут обговорюються.

Крім того, не впевнений, що ми зможемо бачитися. Бо я 9-го працюю. А ще не знаю точно, коли він прибуває і скільки часу буде у Варшаві.
    Взагалі то він сам з Кутаїсі. Але, летіти буде з Батумі на Мінськ, а потім до Варшави.

• Інформативно Інформативно x 2
  9. Юрко НОТОЦО

Ось і Новий рік наступив,і Різдво, і Старий Новий рік наступить...то ж пора підумки підводити,ех-хе-хех! :scratch_one-s_head:
    Жеби за-дужо не говорити,то катренякою по-дупі найкраще!

Катрен про провал авантюри

Не одну милю вже пройшов з проектом Банкової Михо
    і без великого все шуму,без скандалів ...й стало тихо.
    То видно бездарями весь сценарій той писався,
    що,хоть як все й трактуй, а Михо з Петром... всрався! :cry:

zzvbgh.jpg zbgf.jpg
    Весолих свят! :))):cools:

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Юрко НОТОЦО Юрку, Христос ся рАждає! Нашо вам ті габреї нині з тими Саакашвілями? Випийте си палянки, заколядуйте...

11. Юрко НОТОЦО

Славити-го і...відродженого, більше не віддавати'го всяким новим "юдам-г'европейським" на розтерзання! :aggressive::vinsent::victory:

View: https://www.youtube.com/watch?v=cEaMRgwXQmU

Last edited: Jan 7, 2018
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Юрко НОТОЦО

• Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  13. Latana Royal

Звичайно, то при слушній нагоді. Вибачте, якщо моє прохання було недоречним.
    Тонкощі національності за народженням в цьому випадку не мають ваги. Цікаво було б просто знати думку людини, яка сама звідти, має там рідних, друзів, знайомих. Але, то таке... Думаю, це питання і так невдовзі з'ясується.
    Це непорозуміння у цифрах - єдине за що вчепилися противники Саакашвілі. І я чомусь впевнена, що сам Саакашвілі пояснив би його швидше, більш впевнено, логічно і переконливо, ніж пояснював порошенко свої мільярдні статки в офшорах, в обхід українського оподаткування.

14. manur

manur Well-Known Member

Цілком доречне:)

• Подобається Подобається x 1
  15. Юрко НОТОЦО

16. medwedo berlogsoni

• Подобається Подобається x 1
  17. Юрко НОТОЦО

18. medwedo berlogsoni

Ну, дуже цікаве кіно! (і німці хазари) Я помістив сюди, хоча можна було і в Порошенка, в корупцію, в Гонтарєву, в Януковича і ще багато в які теми.

View: https://www.youtube.com/watch?v=nL-KyRR68-8

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Latana Royal

О, а ось, нарешті, і слід грошиків Януковича з'явився. А то 4 роки пройшло і ні гу-гу про них.
    Взагалі, просто немає слів! Які суки! Вони, падли, зупинитися не можуть:facepalm:
    Нехай @Capitoshechka вішає всіх...

20. Юрко НОТОЦО

Пане Медведю, тілько не денервуйтеся...Якщо коротко і катренякою,то на Галичичні багато хто думає ще й інакше! Мають право!:hi:

Катрен про нові плани

Як файно було б cтать
    прем'єр-міністром Миху,
    у вільній Україні

і Яникові міліярди розділить
    разом із Курченко
    на двох... по-половині...
    то все,що Пєтіна компанія
    хотіла міцно захопить
    й тихесенько запхать собі
    в-оффшори...
    Та то скажу вам все таке-е-е...