Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

В Польщі Тебе,Міхаелю гебрейскі більшовики підключать до нападів на УПА...і приєднання Галіції до гЕвропи,а решту України до СССР з ХССР ,що з центром в Дніпрі! І тіко тоді будеш мати можливість легально отримати там у нової влади україншько-хазаршький пашпорт,во-о!:))) :cry::hi:

xxxvb.jpg

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

о_О

• Подобається Подобається x 1
  3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Це як читати, як порошенковське "NO! NO! NO! NO!"?

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ющенко, як виявилося, не хотів.

• Смішно Смішно x 1
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я б розумів якби ви гнали на Порошенка і підтримували, скажімо, Яроша, тоді такі "високо інтелектуальні" аргументи мали б хоч якийсь сенс. Але ж ваш Міша не тільки на окуповані території поїхати не може, він навіть в столицю своєї країни поїхати не може...

6. Latana Royal

Я б підтримала Яроша, та де він? Ярош мовчить. Мабуть, його влаштовує те, що робить президент. А мене - ні.
    Та і знаєте, вважаю признаком примітивності мислення підтримувати за якимись зовнішніми, вторинними ознаками: національність, партійна приналежність, форма носа і таке інше. Мене дуже влаштовує що Саакашвілі:
    А) Дуже розумна і всебічно освічена людина. Бо дурень, навіть із самими кращими намірами, тільки усе зіпсує. Бо дурень ніколи не взнає, що він дурень і ніколи не зможе зрозуміти помилок, ні власних, ні чужих.
    Б) Має досвід президентства, (бо "кухарками" ми вже ситі по горлянку), реформатора. Гідно вивів свою країну із кризи в умовах війни. Дав швидко відсіч пуйлу, а не тягнув війну, заробляючи на ній, як порошенко и Ко.
    В) Каже правильні і корисні для України речі. Має гідні наміри.
    Г) Ще жоден його ворог не спіймав Саакашвілі на брехні і не довів особистих інтересів у його політичній активності.
    Саме тому я підтримую Саакашвілі.
    Якщо відчую фальш - перестану підтримувати.

Коли Вам цікаво, то я певний час Порошенко захищала і могла би йому вибачити порушення закону у частині бізнесу, збагачення під час президенства, "ліпєцкий свєчной заводік" і т.і. Та відколи він перетворився на близнюка Януковича, і в пропутінській поведінці, і у ставленні до народу, як до бидла, коли брехня його стала все нахабніша і очевидніша, а особисті інтереси - понад усе, мені його не шкода, ані трохи.

• Подобається Подобається x 3
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

А про зарплати лікарів?

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Можливо...але він теж не може заїхати на окуповані росією грузинські території, то чому ж проти Порошенка це для вас аргумент а проти Міська ні?
    В рейтингу брехунів, як то не дивно, він серед найбільш правдивих, чи підробЛяний рейтинг?

9. medwedo berlogsoni

@Hyligan, можливо, Вам варто аватарку поміняти?
    Ну, наприклад, я би порекомендував:

Останнє редагування: 5 січ 2018
    • Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. medwedo berlogsoni

View: https://www.youtube.com/watch?v=NmJ5ag8lt0E

Мені чомусь починає здаватися, що обмін полоненними - прикриття боротьби з Саакашвілі. Потрібно було знайти вагому причину, чому Порошенко розмовляє з Путіним (це якби Сталін розмовляв з Гітлером під час війни), і вирішили , що обмін полоненими годиться.
    Вагома причина побалакати по телефону. І вбивають двох зайців:
    - підняття власних рейтингів
    - координація дій стосовно Саакашвілі.

Останнє редагування: 5 січ 2018
    Reason for edit: прикриття - два т
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тяжкий випадок...

12. medwedo berlogsoni

Авжеж.
    Чому обімну полоненними на рівні президентів не було півроку тому, рік, півтора?
    Ті самі полоненні, ті самі президенти, та сама війна, там само лінія розмежування.

Перед виборами Путіну білі крила на спині потрібні? Потрібні.
    Так само Порошенко хоче бути весь в шоколаді.

Так що, як то кажуть " Не було щастя, так нещастя помогло"
    І добре, що хоч так хлопці повернулися з полону.

• Подобається Подобається x 1
  13. Latana Royal

Я ще не перевіряла це питання. Тому, не можу робити жодних висновків. Думаю, там не все так очевидно.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

@medwedo berlogsoni тобто вони ну ніяк не могли придумати як поговорити про Саакашвілі по телефону, і вирішили обміняти полоненних, для того щоб поговорити як посадити Саакашвілі?
    :dntknw:

15. medwedo berlogsoni

Там Саакашвілі міг з тих чи інших причин обмовитися.
    Що там перевіряти?
    Навіть якщо сказав. Ми бачимо його дії зараз, а дії важливіше від слів.

• Смішно Смішно x 1
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

То перевірте. А якщо збрехав, то що тоді?

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це вже якийсь "культ лічності" о_О

18. medwedo berlogsoni

Телефонний дзвінок Сталіна Гітлеру завжди викликав би підозру.
    А так - дзвінок з благородною метою. Обмін полоненними.
    Обмінятися полоненними можна було і без балачок президентів по телефону.
    В робочому порядку.
    Тим більше, що "Росія ні при чому". "Гражданская вайна на Українє"
    Савченко поговорила б із Захарченком і обміняли б.

Але якщо і одному президентові, і другому потрібно "лєнточку перерізати" - вони тут як тут.
    Одні гнуса власним тілом годують на будівництві, інші прилітають на голубому вертольоті і перерізають стрічку.
    Завжди так було. Совок.

19. medwedo berlogsoni

Хай буде так. Добраніч.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

29 грудня між Порошенком і Путіним відбулася розмова щодо мене», – заявив він. Цитата Саакашвілі.

@medwedo berlogsoni, обмін полонених відбівся 27, а "таємна розмова" за словами Міші 29 :)))

а де твій аватар? :)