Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Баян. Я розумію, що то Ваш "істочнік" запізнився, а Ви - нє, Ви оперативно перепостили :)))
    Та ми вже в курсі, бо в попередньому дописі інтервью із Саакашвілі, в якому він ще 2 дні тому анонсував винесення такого рішення за уголовним провадженням.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Звичайно, два дні справа серйозна, не то шо Порошенко на бульдозері :)))

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Що там доречі Місько про то каже, милував вбивць в обхід комісії, чи ні ?

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

"На жаль, сам Міхеїл Ніколозович побоявся особисто приїхати в ним же реформований суд для того, щоб, як він стверджував, “легко довести свою невинність”. Напевно, йому простіше продовжувати вимагати захисту у “наскрізь корумпованих українських судах, що знаходяться під диктатом Порошенко” (його слова). Ось така ментально-правова колізія в окремо взятій голові …"

:)))

5. Latana Royal

Ні, Ви просто підтвердили те, що сказав Саакашвілі.

6. Latana Royal

Звісно, що "купи-продай ментальність" Порошенка Вам значно зрозуміліша бо рідніша :)))

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я навів оффтоп до відома, знаю його давно.
    Якщо сила Саакашвілі прийде до влади в Україні, він, Міша Бродський, довго на волі не загуляється.

8. medwedo berlogsoni

А Ви особисто не бажаєте поїхати в Москву і сказати, що Путін - "те що кажуть"?
    Іванішвілі - президент Грузії і акціонер путінскього Газпрому.
    Зараз в Грузії - пропутінська влада. А за що Путін обіцяв підвісити Саакашвілі, добре відомо.
    Я не розумію Вашої радості.
    Людина реформувала державу, дала громадянство Іванішвілі, за сім років президенства не створила на своїх родичів багатомільйонних підприємств, як це роблять практично всі пострадянські президенти, потім потужними маніпуляціями в Тбілісі було поставлено кремлівського ставленика. Який тепер полює за Саакашвілі. І не сам (бо йому Саакашвілі за межами Грузії заважає не більше, ніж заважав би Порошенку за межами України), а по явній команді з Кремля, бо якщо він не посадить Саакашвілі (про незалежність судів помовчимо, не в америках і не в англіях поки що живемо і ми, і грузини), то в нього почнуться проблеми з його часткою Газпрому, де ворушаться сотні мільйонів його "непосильних".

Вся ця трійця - Путін, Порошенко і Іванішвілі хочуть будь яким макаром відсторонити Саакашвілі від політичної діяльності.
    Тому що економічні успіхи в Україні - це смерть для Путіна.

• Подобається Подобається x 1
  9. medwedo berlogsoni

Саакашвілі засудили за те, що він когось там помилував
    //nv.ua/ukr/ukraine/politics/chi-superechit-zdorovomu-hluzdu-saakashvili-vidreahuvav-na-virok-hruzinskoho-sudu-2443513.html
    З цього можна зробити два висновки.
    Перший. Не можна бути милосердним. Ісус своїм "возлюби врага своего" морочить голови людям (чи не Ісус, я не дуже в курсі, кому належить цей вислів).
    Другий. Скоро сяде Путін за те, що помилував Надю Савченко, яка брала безпосередню участь у вбивстві невинних журналістів.
    Крім того //lenta.ru/news/2013/12/20/pardon/ Путін помилував Ходорковського

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну я ж не зробив з Хуйлостану сучасну європейську демократію

То Грузія зараз реформована сучасна і демократична чи ні ?

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якось відео з каналу "антікаратЄль" вас не настортжило)

12. medwedo berlogsoni

Ні. І про це говорила Сандра, дружина Саакашвілі. І про це ми вже дискутували. Для незворотності змін потрібно мінімум одне покоління, щоб народилося виросло і змужніло при демократичній і сучасній владі. І то не гарантія. Семи років для Грузії, постсовкової Грузії, особиливо коли маєш під боком владу з "холодною головою, гарячим серцем і "чистими" (як вони самі себе вважають) руками" - замало.

Я просто не дивився той канал, коли про нього хто згадував - не пам"ятаю.
    А Мішу Бродського я знаю заочно більше двадцяти років. Коли він ще надурював людей у Києві своєю фірмою Денді. Надзвичайно жвавий жулік. Потім у нього були ще дєлішкі з Льоньою Космосом-Черновецьким, але мова зараз не про них.

Офф.

ЗІ. А Ви особисто як вважаєте - чи законно судити главу держави за акт помилування кого б то не було? Чи є прецеденти в інших державах?

Останнє редагування: 5 січ 2018
  13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Біжи,малюк,біжи...пожежа починається!В Польщу біжи!

zzzty.jpg zzzfgyd.jpg

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну то почитайте ту саму новину на Уніан чи на Ввс чи на радіо свобода.
    То чим він кращий від Ющенка, який теж хотів але йому не дали?
    Про Порошенка хоч такого не говорять...
    І ще скажіть мені хто такі "сила Саакашвілі" які прийдуть до влади і посадять Броцького? Не Юля часом в президенти України має прийти ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

16. Latana Royal

Та то Хуліган образився і ніяк не забуде за інтерв'ю порошенка, де головним аргументом гордого неолігарха було "NO! NO! NO!..."
    Так, наче на іншому каналі і в українському перекладі це б звучало менш тупо і виглядало менш провально.

17. Latana Royal

Ми із чоловіком якось потрапили у ДТП А через президентську амністію винний у злочині залишився майже непокараним. То може подати в суд на президента? :pardon:

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я не дуже цікавлюсь інтерв'ю Порошенка, особливо дворічної давності, але для цікавості хлилину таки прослухав, там він говорив що з точки зору міжнародного права Крим належить Україні, і як би кацапи не викручувались повертати його прийдеться...Мабуть з точки зору гопніка-ватніка це звучить дуже тупо :)))

19. Latana Royal

Тоді поясніть заодно, якого хріна у Крим, який належить Україні, приїздить пуйло?
    А скільки разів у Крим, який належить Україні, приїздив президент порошенко? Жодного? Чому?! Сцить? Гордий президент України, ніразунеолігарх порошенко, сцить приїхати у Крим, який належить Україні? І це не тупо з точки зору "укропатріота"?
    Чому не наведе лад, як іспанський уряд в каталонській народній республіці?
    Чому жоден кримський ватник-гопник не покараний? Чому ніхто із кримських ватників-гопників, які порвали українські паспорти і отримали російські, або не порвали і продовжують кататися вільно туди - сюди, маючи у кишені обидва, указом ніразунеолігарха порошенка не втратили українського громадянства?
    Що, порошенко не може їх дістати у Криму, який належить Україні? Так міг би і так позбавити, заочно, як Саакашвілі. Чи сцить? Чи не такі вже й вороги ті ватники-гопники для ніразунеолігарха?

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Latana Royal

Чому?

а де твій аватар? :)