Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви традиційно не зрозуміли, про що мова. Мова не про репліку Іри, а про реакцію на Іру Міхеїла Саакашвілі. Адже це Ви сказали:
    А я не збирався шукати, де Саакашвілі висловив своє позитивне ставлення до "ця репліка". І саме про це й повідомив.
    Чи Ви вже за кілька годин забули, що написали? Перечитайте ще раз написане Вами і розберіться, що сказали. Чи що хотіли сказати.;););););)

Адже я чітко сьогодні сказав, що досить лише однієї фрази Ірининої "винєсі..." і далі за текстом, щоб зрозуміти, що вона за одна.
    Значить, я знав про цю фразу.
    А Ви мені наводите джерело "Корреспондент.нет".
    Я знаю цю фразу Ірини Луценко і бачив відповідне відео. Капіто? (так інколи казав мій улюблений телегерой Альф)

Останнє редагування: 26 гру 2017
    • Смішно Смішно x 1
  2. medwedo berlogsoni

"Всі, хто їде в Полтаву - їдуть у Росію" (с)Луценко
    А за поїздку із Києва в Конотоп взалалі потрібно років три в"язниці давати.

View: https://www.youtube.com/watch?v=OmTV0db8dts

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А якщо на 100 км далі проїхати (Білопілля) - то взагалі пожиттєво і без питань. Ну а якщо до нас в село заїхати - треба вішати на першому дереві (до кордону менше кілометра)

• Подобається Подобається x 1
  4. iso

iso Well-Known Member

Шановні. Перш ніж когось старатися образити, звинуватити в некомпетентності, «подивіться в дзеркало»
    Луценко проголосила відому фразу в Раді 7 жовтня, а 17 Саакашвілі перефразував Ірину в адресу Порошенка на мітингу. Сподіваюся більше пояснювати не треба, що я мав на увазі
    А от я би був вдячний, якби мені, тупому, пояснили слово "роззявитості"

5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Вибачте, будь ласка.
    Це означає розсіяність, неуважність, відсутність концентрації уваги до деталей, які суттєво змінюють сенс події, явища, питання, тощо.
    Це означає, що Ви робите висновки на підставі поверхневих вражень, без всебічного аналізу усіх факторів.
    Наприклад ось це:
    Поясніть, будь ласка, звідки Ви це взяли? Бо сам Саакашвілі в інтерв'ю, яке Ви, напевно, не послухали, був обурений тим, що ця репліка використовувалася стосовно людини і пояснив, що коли з Ради і треба винести козла, то "козла корупції", "козла безкарності", "козла безперспективності", тобто застосував вислів І.Луценко безособистісно, до явищ, що панують у ВР.
    Навіть у Вашій цитаті із якогось російськомовного сайту нічого немає про порошенка.

6. Latana Royal

Я коли слухала, мене осенила здогадка: люди, які виступають проти Саакашвілі, але яким особисто він не загрожує, просто не встигають за його думкою. Саакашвілі по-справжньому розумна людина.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Щоб бути успішним в українській политиці, треба мати і розумну, і холодну голову. Емоції йому трохи заважають, я вважаю.
    Треба брати приклад з Юлі: вона мовчала-мовчала на ляшківські солдафонські образи, але раз громко і без емоцій його назвала порошенківським бобіком "чіхуахуа" - і убрала. Можливо, я погано слідкую, але якось не чути його прискіпаній до Юлі. Чи в точку попала, чи хтось йому дав піджопника з-за кордону?
    Міхо незвично себе веде як для нашої місцевості.

• Смішно Смішно x 1
  8. Latana Royal

Я б це послухала :)))

Бо відрізняється від інших гадів холоднокровних у тераріумі під назвою "українська політика"?

А і справді - ну то й що, що грузин? Був же грузин Сталін, який взагалі не демонстрував емоцій, от нехай з нього і бере приклад.

Р.s.Міхом звуть Саакашвілі коли хочуть образити і принизити.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

А хто в на успішний політик? Так щоб не тільки добився посади, а і після того зберіг повагу, і не дуже викликав ненависті? Один Ярослав Мудрий хіба на думку спадає:mocking:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Анатолій Степанович Гриценко
    Новини | Персональний сайт Анатолія Гриценка

11. Latana Royal

Ні риба, ні м'ясо... він не є лідером по суті. У масштабах президента - так точно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

13. Latana Royal

:facepalm:

Дитячий садочок якийсь...
    А на наявність клею не проводили експертизу?

• Смішно Смішно x 1
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Катрен про подібність

Все на світі та-а-ак подібне,
    ящірка й хамелеон,
    Адольф із Наполеоном,
    й Міхо, як той Цицерон...
    так солодко й обережно
    в мріях творячий редут
    ,
    й так,як Маркові,та й Міху,
    збудувать-го не дадуть!

z6.jpg z51.jpg
    z7.jpg z9.jpg
    Цицерон — Вікіпедія

Останнє редагування: 31 гру 2017
    • Тупо Тупо x 1
  16. medwedo berlogsoni

@Юрко НОТОЦО, Ви там уже визначтеся якось: Саакашвілі - Ціцерон, чи Бе-бе-бе.
    Ціцерон у нас - Тягнибок. От же гарно говорить, так же гарно! А славень як співає!

• Смішно Смішно x 1
  17. Юрко НОТОЦО

Тягнибок з 2014 року не говорить більш з колаборантами і массонськими фільозофами і немає з ними абсолютно нічого спільного з часів проданого ними Майдану!А Міхо?
    А Міхо Ціцерон,Ціцерон...і бе-бе-бе.Пляни в нього подібні,як в енцикльопедії, на Цицеронові!:dance3:

35.jpg

Останнє редагування: 31 гру 2017
  18. medwedo berlogsoni

19. Юрко НОТОЦО

Не той Караван слухаєте....Дюка Еллінгтона слід слухати!

View: https://www.youtube.com/watch?v=VMgp6leZ1f4

З наступаючим Новим роком Вас!

zzzrty.jpg

20. manur

manur Well-Known Member

@Юрко НОТОЦО, а ви з Іркою Фаріоншою радилися перед тим, як таку глупість нашрайбати?
    Вона б вам сказала багато, причому, це була б і нецензурщина у вашу адресу))))))))))

З прийдешнім!!!!!!!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)