Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. iso

iso Well-Known Member

Якби medwedo berlogsoni одразу сказав, про що йдеться, я ж не відслідковую усю інформацію про Саакашвілів і нічого не чув про Голандію. :dntknw:

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви зовсім, як я бачу, не орієнтуєтесь.
    Форпост сказав, що сім"я Саакашвілі в Голландії (використав якесь інше слово), і Саакашвілі поїде туди, до сім"ї, бо нанюхався і в посольстві Нідерландів уже отримав візу.

Я ж показав, що сім"я Саакашвілі, зокрема, дружина Сандра знаходиться в Києві, а не в Голандії, і назвав тих, хто це заперечує, брехунами.
    Я ніде не казав, що "вірте Сандрі". Я сказав, що Сандра в Києві.
    Для цього привів відео.
    Хоча, між іншим, я Сандру поважаю. Видно розумну жінку.
    Порівняйте, не проти ночі будь сказано, з Наталею Вітренко або Ганною Герман-Стеців.

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Так і не треба відслідковувати інформацію про Саакашвілі. Все було ось в цій темі. Форпост написав через один допис нижче від Вашого. І якщо навіть такі прості речі вислизають від Вашої уваги, то дуже прошу, не розмірковуйте на серйозні політичні теми, від яких залежить судьба цілого народу. Бо Ваші висновки можуть читати інші, хто погано вміє користуватися розумовою функцією свого організму, і приймати їх за чисту монету.

Останнє редагування: 25 гру 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Latana Royal

Ви не в тренді. Із "жінкою третього тисячоліття" зараз модно порівнювати :)))

• Смішно Смішно x 1
  5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Нє трож канатопску вєдьму!!!))))

• Смішно Смішно x 3
  6. medwedo berlogsoni

Прошу пробачення, якось пропустив (не звернув уваги) інформацію про ту номінантку. Зараз трохи погуглив і знайшов.

• Смішно Смішно x 1
  7. Latana Royal

Нє, ну що Ви! Як можна?! Це ж апофеоз системи порошенка! Без цього штриха портрет влади неповний, незавершений, позбавлений усіх своїх кольорів і відтінків, сумний і не красномовний.
    І це для Вас ще є питання? Той самий ідіот, хто придумав легенду про мічені купюри Курченка для Саакашвілі, а тепер не знає як той маразм пояснити. :)))

8. medwedo berlogsoni

Це - не штрих. Це - монументальний портрет нинішньої влади.
    Можна нічого не знати, а лише достатньо знати, що дружина генерального прокурора названа жінкою третього тисячоліття, якою б вона не була, і вимальовується закінчена і досконала картина нинішніх порядків.
    А знаючи ще й те, що вона попала в парламент, ходить туди на лабутенах і з дорогезною сумочкою, якої в жодному разі не купила б за свої зароблені, знаючи її репліку "вибрасі етава казла", можна лише плюватися і казати слова із лексикону портових вантажників.

Але я - людина культурна, тому процитую класика.

• Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 1
  10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

із коментів до відео

Марина Ткаченко
    Только одно хорошее дело сделал Порошенко за своё президенство - пригласил Михаила в Украину !

11. medwedo berlogsoni

Я там за цю репліку також лайк поставив.

12. iso

iso Well-Known Member

Саакашвілі сподобалася ця репліка;)

• Смішно Смішно x 1
  13. Latana Royal

Я от думаю, а якщо б влада повністю ігнорувала усі ці процеси. Ну зібралися, ну повимагали, ну набридло - розійшлися. Ну казав би Саакашвілі "барига" і таке інше. А влада б його взагалі б не рухала, займалася своїми справами і все. Тоді як би розвивалися події? Бо усі ті тупі рухи влади, як попередньої так і нинішньої, тільки рощпалюють багаття і наближують власний кінець. А як позбутися владу, яка поводиться хитріше? Як би діяли активісти, Саакашвілі? Не могла б ця тягомотина тривати вічно?

• Подобається Подобається x 2
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну тоді прийшлось би захоплювати Жовтневий, ставити намети посеред вулиць, штурмувати раду, кидатись на поліцаїв в рукопашну :mocking: Коротше практично те що і робиться зараз ;)

15. Latana Royal

Взагалі то, так поводиться російська влада. Вони взагалі не бояться людей, тому повне ігнорування, що б там не відбувалося. Дивляться на всі ті протести - як лев на мишачу метушню і ліниво позіхають.
    Тоді нічого не прийшлось би, тільки розсувати булки і терпіти...

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тільки б'ють і везуть в мусарку, а кремль машинами з піском городять, а решту повний ігнор :)))

17. Latana Royal

Я вже трохи починаю звикати до Вашої некомпетентності у питаннях, про які Ви беретеся судити і роззявистості до фактів, тому просто виправлю: Ви допустили помилку, не узявши слово "сподобалося" у лапки.

• Подобається Подобається x 1
  18. medwedo berlogsoni

Я навіть не мав бажання реагувати на ту репліку.
    Це потрібно було шукати чи запитувати де і коли Саакашвілі реагував на Іру Луценко.
    Мені достить того, що я побачив ту Іру в Верховній раді на лабутенах.

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

РУХ НОВИХ СИЛ додає 2 нові світлини.
    2 год ·
    УВАГА! У ЗМІ поширюють неправдиву інформацію щодо екстрадиції Mikheil Saakashvili

Заявляємо, що жодних підстав для законної екстрадиції чи видворення Михайла Саакашвілі немає.

По-перше, триває судовий розгляд позову Саакашвілі до ДМС.

По-друге, йому інкримінована кримінальна справа, він має статус підозрюваного і триває досудове розслідування.

По-третє, Україна вже двічі відмовляла Грузії у екстрадиції Михайла Саакашвілі.

Ці фактори роблять будь-які спроби з видворення чи екстрадиції Саакашвілі незаконними!

Оскільки влада постійно демонструє байдуже ставлення до законів України, існує ризик, що Мін’юст та ДМС, незважаючи на ці фактори, можуть намагатись видворити чи екстрадувати його без відповідних юридичних підстав.

Тому сьогодні, аби запобігти цьому, адвокати подали в Окружний адмінсуд клопотання про заборону вчиняти Мін’юсту та ДМС будь-які такі дії до закінчення розгляду позову Саакашвілі до ДМС, який розглянуть по суті 3 січня. Попри відхилення цього клопотання суддею, екстрадиція чи видворення Саакашвілі залишаються незаконними. А відхилення цього клопотання свідчить про те, що на суд чиниться тиск з боку влади!

20. iso

iso Well-Known Member

Корреспондент.net, 17 октября 2017, 18:30
    "Мы пришли вынести козла коррупции, козла беспредела, безнаказанности, да вообще вынести козла конкретного!"

а де твій аватар? :)