Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Головне, що не грузини! Бо грузини, які нам намагаються реформи та процвітання зробити, нам гірше за рідних українців, що нам брешуть і обкрадають :))) Ось вона де національна свідомість вилізла.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

То ви будете мені розказувати :mocking: після накидання пенсій це було помітно, і на базарі і по барах де "шахтЬОри" тусують

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я про це згадав, що як ви розумієте мене баригою прозвати ну ніяк не можна але такі знаходяться час від часу ну але "работа та на воздухЄ рАбота та с людьмі" :mocking:

4. Latana Royal

@Hyligan ну Ви жжотє, заради свята. Пенсіонерам так пенсію круто підняли, що вони годинами її витратити намагаються :haha:

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А якщо за цю тупувату критику нараховують файні гонорари? ;)

• Оптимістично Оптимістично x 1
  6. iso

iso Well-Known Member

І дороги. Якість правда... Але зараз Автодор впроваджує систему контролю якості і за покриттям, і за виконанням робіт. Побачимо

7. iso

iso Well-Known Member

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Останнє редагування: 19 гру 2017
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мій тесть мав 2 тепер має 4 не так вже і погано.

10. Latana Royal

Ого! Вдвічі! А інфляція 492%, тобто, майже в 5 разів за останні 4 роки :)))

11. ІгорМ

Саакашвили: Меня хотят посадить под арест, а потом отправить в грузинскую тюрьму!

Михаил Саакашвили пришел на судебное заседание по делу Донгадзе и заявил, что его хотят посадить под арест, а потом отправить в грузинскую тюрьму. 19.12.2017

View: https://youtu.be/jARtKMQqAso

12. Latana Royal

Про "чужого" грузина і решту сумнівів українців. Про цілування рук царю порошенку луценком. Про зрілість українських політиків, що претендують на президенство. І інші відверті відповіді Саакашвілі на усі питання.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну і?
    Саакашвілі, припустим, завтра стане презом, через скільки часу мій тесть отримає пенсію на 492,% більшу?

14. Latana Royal

Політично безграмотно вважат, що Саакашвілі стане презом в Україні. Може через це у Вас складається дещо помилкове уявлення про останні події?
    Послухайте інтерв'ю, в попереденьому дописі, що він сам про це говорить.

15. Latana Royal

А те, що підвищення, які Ви вихваляєте - це обгризена кістка з царського столу. Не більше того.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я чимось вихвалявся?

17. ІгорМ

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

@ІгорМ черговий фейк путінської пропаганди?

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я за цей час, замість того щоб полемізувати з Вами, зробив багато корисних справ. Зокрема, прочитав півсторінки повісті турецькою.
    І я, здається, чітко пояснив, що зовншні ознаки не відбивають суті.
    Але якщо Вам ще потрібно доказів, то "у меня их есть".
    Путін, так само, як і Ви, ходить до церкви, хреститься тією ж рукою, що й Ви, пальці тримає, як і Ви, бані церков однакові (можливо, в церкви, в яку ходить Путін, навіть кращі), і він і Ви вклоняєтеся портретам одних і тих же святих.
    Чи випливає з цього, що в душі і Ви, і Путін - однакові? І якщо я довіряю Вам, то, опираючись на зовніішні ознаки поведінки Вас і Путіна в Божому храмі, я повинен довіряти і Путіну?

• Смішно Смішно x 2
  20. ІгорМ

Цеголко каже, що то оригінал

а де твій аватар? :)