Саакашвілі та Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 10 лис 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@iso, Ніно Бурджанадзе вже давно продалася Путіну.
    Але мова не про це. Мова про те, що в Тбілісі розігнали провокаторів, і Саакашвілі залишився при владі. Мільйони грузин не вийшли на захист розігнаних.

Хай Порошенко спробує розігнати тих, хто під Радою зараз. Думаю, на нього чекатиме велика "несподянка".

Крім того, зовнішні ознаки подій ще не вказують на їх однакову суть.
    Є гарна приказка. "Куди кінь копитом, туди і жаба лапою". Рухи копитом і лапою зовні подібні, але ті, хто їх робить, відрізняються.

І, думаю, кожен погодиться, що захищати силою демократію і захищати силою олігархів і злодіїв - різні речі.

Останнє редагування: 19 гру 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Роман Скрипін
    Вчора о 0:32 ·
    Гіпотетично. Фантазія.
    Двоє українців, Петренко та Шевченко намагаються зробити революцію галушок у Тбілісі.
    Питання: як довго поліція Грузії терпіла б це неподобство?
    А у нас бракує лідерів? Так он вже Єль і Стенфорд на підході. А шо?

3. iso

iso Well-Known Member

А як Вам варіант, що на майдані беркуь розігнав провокаторів... І це мене обвинувачуєте в совковому мисленні. А зверніть увагу на вашу термінологі. Продалися москві. Рука Москви. Провокатори. Весь набір для ключової тези: Хто не з нами-той проти нас.

4. medwedo berlogsoni

Ви знову берете зовнішні ознаки.

Владу в країні А захопили бариги, розкрадають усе підряд, і б"ють людей, які протестують проти цього.

Влада в країні Б належить народу, а бариги наймають провокаторів, щоб усунути народну владу, яка не дає їм красти і за крадіжку садить у тюрму. Прийти до влади і красти.

Якщо Ви дивитеся лише на зовнішні прояви, а не "Смотри в корень", як казав Прутков, то я не маю великого бажання вступати з Вами в полеміку.

Приклад із життя. Гіпотетично-реальний.
    Чоловік б"є хлопця на вулиці.
    Один чоловік б"є хлопця, бо той відібрав у його дитини мобілку.
    Другий чоловік б"є хлопця, бо хоче відібрати у нього гроші.
    Ви будете вважати за зовнішніми ознаками, що обидва чоловіки - однакові?
    Бо чоловік сорока років зростом метр вісімдесят б"є вісімнадцятирічного, зростом метр сімдесят п"ять.
    Одягнені в обох випадках однаково. Колір волосся одинаковий. Колір очей одинаковий, однакове взуття.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. medwedo berlogsoni

Дурна у Романа фантазія. Грузини - громадяни України. Мають паспорти. Мені прикро, що і Скрипін - герой п"ятого каналу під час Помаранчевої революції, туди ж. Чому його не хвилює, що Аваков дав звання підполковника і нагородив зброєю хулігана з трьома епізодами розбою?

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

:)))

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Скрипін і дальше залишився в душі на 5 каналі. Він ніби і об"єктивний, але від нього не почуєш критики поступків Порошенка

View: https://youtu.be/6L5Mjgj0_ts

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну от в цьому і різниця. Є до*** значить "народ зайняв", революція і народовладдя. А нема то тітушки, бойовики і провокатори.:)))

9. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

• Подобається Подобається x 1
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Провокатор однозначно :mocking:

Багато хто не критикує Порошенка тільки тому що критики Порошенка і так аж зашкалює. При чому досить такої туповатую типу "нах нам той безвіз", "хороші дороги-більше аварій", "ліпєцкаяфабріка", "підвищення зарплат призводить до зубожіння"
    Коротше той випадок коли краще промовчати.

11. iso

iso Well-Known Member

Іншими словами, якщо я не погоджуюся з Вашою думкою, то Ви в полеміку вступати не будете. Ну що ж. На цьому і завершимо. Час нас розсудить.:hi:

12. Latana Royal

Підвищенння зарплат? Порошенко? Сподіваюсь, Ви вже розбагатіли на тому підвищені, бо більшості - аби тільки дотягти.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як ви напевне знаєте я гендлюю на бАзарі, а там видно всі тенденції купівельної спроможності. Цього року все ЗНАЧНО веселіше. На другий думаю можна чекати щось типу різкого стрибка (в торгівлі). Звичайно все ДУЖЕ далеке від ідеалу, але є рух в правильному напрямку, як і з армією, дорогами, доступністю влади (в розумінні що їх вже таки можна дибати), з "абсолютно непотрібним" безвізом ітп.
    Чи можна краще? Мабуть. Чи крадуть? Однозначно. Чи змінять це Саакашвілі і Люля? Сумнівають.

14. Latana Royal

Ну, так, звісно, кріп - це саме той стратегічний товар за яким можна оцінювати платіжеспроможність населення :)))

15. iso

iso Well-Known Member

Із цікавості, що значить «значно веселіше» - більше покупців чи вищі ціни.
    Ви гендлюєте здається продуктами? А це специфічний товар. Як і ліки. Як би не було – а лікуватися і їсти будуть. Хоча і від лікування відмовляються. А в цілому статистика нічого не каже про покращення.
    І щодо руху в правильному напрямкку. Ще в часи активності Миха (не Міхо) , мені теж здавалося, що прогрес є, хоч і дуже вже повільний. Зараз не бачу. Єдине, чим влада хвалитися може – армія і безвіз. Поправте, якщо я не правий.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Більше покупців, більший попит, пенсіонери які часами щось купують а не тільки матюкають тебе як "баригу" :facepalm:

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

дороги?

18. iso

iso Well-Known Member

19. Latana Royal

:)))
    Пучків кропу стільки ж, а сума більша - от і веселіше:dance3:. Економісти, мля...

20. Latana Royal

Ну Ви смішний. Коли є гроші, то купують швидко. А годинами - ціни вивчають і порівнюють, коли кожну копійку доводиться рахувати.

а де твій аватар? :)